*Nettavisen* Sportspill.

Messi gjør opp for straffemissen

Foto: Emilio Morenatti (AP)

Vi forventer mange scoringer fra Barcelona mot Granada i dagens første oddstips.

25.10.11 11:07

Vi tilbys en variert oddsmeny i dag, bestående av en rekke ishockeyobjekter, cupfotball fra Skottland, England, Tyskland, Danmark og Frankrike, samt Primera Division og engelsk League One og Two.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Sjekk også dagens andre oddstips: Engelsk dobbel

Dagens langskudd
9. Heidenheim - Borussia Mönch. H 5,10
26. Eintracht Trier - Hamburger SV H 6,00

Den tyske cupen er gjerne rik på overraskelser, og det er ingen grunn til å spille favoritter til lav odds denne gangen heller. Mindre klubber fra tredje nivå og nedover stiller med toppede mannskap og fulle hus når storklubbene kommer på besøk, ofte med litt reservepregede mannskap. De absolutte toppklubbene fra 1. Bundesliga spiller vi ikke imot, men både HSV og Mönchengladbach er kandidater til å gå på smeller i kveld. Dobbelen Heidenheim og Eintracht Trier gir 30,6 i odds. Et skikkelig langskudd.

Dagens avslag
10. Unterhaching - VfL Bochum B 1,85

Vi forventer at Unterachting gjør alt de kan for å vinne denne cupkampen. Bochum er vi mer usikre på, og selv om det er en nivåforskjell i bildet, jevnes den ut av hjemmebanefordelen og trolig også innsatsen til hjemmelaget. Vi kan ikke se noen som helst grunn til å sette penger på Bochum til 1,85.

Dagens spill
Det er mye interessant i dag. Juventus synes vi ser spennende ut i Italia, ellers har vi en liste med mulige vinnere i England: Shrewsbury, Notts County, Preston, Swindon, Southend, Cheltenham og Crawley Town, og vi kommer tilbake med en engelsk dobbel vi har meget god tro på i dagens oddstips nummer to. Denne flotte oddsdagen starter vi med et spill på Barcelona.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

21. Granada - Barcelona
Primera Division. Granada ligger i bunnen etter 1-2-5 på de 8 første rundene. Opprykkeren har vært sjanseløse i sine fire bortekamper og har ennå ikke scoret et bortemål, mens man har vært meget gjerrige på hjemmebane og spilt inn samtlige fem poeng ved å score to mål i alt. 0-0 mot Atletico Madrid og 1-1 mot Osasuna er de to siste resultatene på Los Carmenes.

På klubbens nettside fortelles det at Boateng, Martins (m) og Yebda står over med skader, og at dette er troppen:

Målvakter: Roberto og Julio César.
Forsvar: Diakhaté, Íñigo López, David Cortés, Mainz, Nyom og Siqueira.
Midtbane: Abel Gómez, Dani Benítez, Fran Rico, Mikel Rico, Mollo, Jaime Romero, Ribeiro og Moisés.
Angrep: Geijo og Uche.

Barcelona kommer fra 0-0 hjemme mot Sevilla, inkludert litt håndgemeng og en straffebom, et svakt resultat selv om motstander er blant de beste i ligaen og brukte alle mulige midler for å sikre poeng. Nå ligger Barcelona "bare" på 3. plass, med 5-3-0 totalt og en målforskjell på 26-4. Da Barcelona ble spanske mestere forrige sesong stoppet de på 14-4-1 på bortebane. De må trolig opp i lignende tall hvis de skal komme foran Real Madrid denne sesongen også. I Champions League nøyde Barcelona seg med 2-0 hjemme mot Viktoria Plzen. Det er ikke slik fansen vil se Barcelona, de vil ha målfester signert Villa, Messi og Pedro, de vil ha kamper som 5-0-seirene over Villarreal, Atletico og BATE Borisov og 8-0 over Osasuna.

Puyol (f) og Piqué (f) sliter med skader, men er på bedringens vei. Ingen av dem spiller i kveld, og vi kan få se en lignende startoppstilling som sist. Dette er hele troppen:

Valdés, Pinto, Dani Alves, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs, Montoya og Isaac Cuenca.

Etter bare to scoringer på de to siste kampene, forventer vi at Barcelona kjører på i dag og tar en klar seier med høy underholdningsverdi. Her er det ikke bare snakk om sikre tre viktige poeng, det handler om å spille ut en svakere motstander etter alle kunstens regler. Granada er gjerrige på hjemmebane og vil trolig legge an en defensiv stil og knapt være borti ballen. Det skal ikke være nok til det 0-0-resultatet de drømmer om. Så fort Barcelona scorer, åpner kampen seg og Barcelona kommer lettere til, er vår teori. Norsk Tippings 1,95 på borteseier med tre mål eller mer er verdt en innsats. Vi setter 100 kroner på denne som singel, spillefrist klokken 19.55.

21. Granada - Barcelona (2-0) 2,50 3,80 1,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag