Argentina - Frankrike

Odds: Lionel Messi scorer - 2,60 i odds

Kampstart 18.desember kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Lusail Stadium, Lusail

Kampen vises på NRK1

Vi tror at Lionel Messi scorer. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking:

Argentina - 3

Frankrike - 4

Kampen om toppscorertittelen i VM ser ut til å stå mellom Paris Saint-Germain-lagkameratene Lionel Messi og Kylian Mbappe, selv om Olivier Giroud og Julian Alvarez begge har fire mål og fortsatt kan stjele prisen.

Messi og Mbappe har begge scoret fem mål før søndagens VM-finale på Lusail Stadium.

Messi har scoret jevnt og trutt gjennom mesterskapet. Han har scoret i fem av de seks kampene til Argentina så langt i VM, inkludert tre straffespark, mens Mbappe har scoret fem mål på tre kamper.

Mbappe har faktisk gått målløs av banen i både kvartfinalen og semifinalen, mens Messi har scoret i alle de tre siste kampene til Argentina. Siden 35-åringen også er Argentinas førstevalg som straffeeksekutør mener vi det er stor sannsynlighet for at han scorer i finalen.

35-åringen er i storform. Han har føør søndagens kamp scoret 15 mål på ti kamper for det argentinske landslaget. 2,60 i odds på at han scorer i løpet av kampen mot Frankrike synes vi er et høyinteressant spill.

Vi tror Messi tar the double i VM - både vinner finalen og bli toppscorer i mesterskapet.

Vi tror at Lionel Messi scorer. Det spiller du på her til 2,60 i odds

De som er villig til å ta enda større risiko kan gå for Messi som første målscorer i kampen. Han har tross alt scoret det første målet i fire av de seks VM-kampene til Argentina. Oddsen på at han gjør det igjen står til 4,80.