Gå til sidens hovedinnhold

Midtjylland drømmer om nytt gruppespill i Champions League

Kvalifiseringen til Champions League er i full gang og tirsdag kommer danske Midtjylland på besøk til Celtic Park for å møte Celtic i første kamp.

En ny sesong med Champions League står foran oss, og denne uken vil det være kvalifiseringskamper både tirsdag og onsdag. Først ute er blant annet Celtic og Midtjylland som møtes til dyst allerede tirsdag kveld. Vi tror Midtjylland kan skape trøbbel for et Celtic ute av sesong.

Celtic - Midtjylland
Midtjylland +1 @ 1.77
Spillestopp: Tirsdag 20.juli, kl. 20.44

Trykk her for å levere dette spillet

Mye forandringer i Celtic
Det er nye tider i Celtic, hvor det har kommet inn en ny manager i Ange Postecoglou og der flere erfarne spillere har valgt å takke for seg. Blant annet er bautaen i forsvaret, norske Kristofer Ajer på god vei til engelske Brentford og sammen med bla. Ntcham er han ikke med i Champions League-troppen til Celtic denne sesongen. Treneren har gått ut å sagt at de trenger et par nye spillere, men de har ikke hentet noe særlig her foran denne kampen. Celtic er ute av sesong, og de har kun spilt noen treningskamper i løpet av sommeren. De har slitt med å skape sjanser, og mot Bristol City (0-0) og Preston (0-1) i de to siste har de faktisk ikke scoret en eneste mål.

Ca. 250 millioner i Viking Lotto-potten. Spill her!

Celtic røk i denne runden sist sesong
Sist sesong var også Celtic med i kvalifiseringen til Champions League, men etter at de lett slo ut KR Reykjavik i den første runden ble det et skuffende tap mot ungarske Ferencvaros i 2.kval-runde. Det ga i stedet en ny kvalifisering ril Europa League, og etter seire mot Riga og Sarajevo der ble det gruppespill i Europa League mot Milan, Lille og Sparta Praha. Det gikk ikke særlig bra, og etter kun to poeng på seks kamper endte de sist i gruppa.

Midtjylland hadde en fantastisk sesong
Midtjylland hadde en mye bedre sesong i fjor, for etter at de ble seriemestere i Danmark hadde de en fantastisk run ute i Europa sist sesong. De kom inn i 2.runde i kvalifiseringen, og der slo de ut Ludogorets 1-0 før de knuste Young Boys 3-0 i den påfølgende runden. I den avgjørende playoffkampen møtte de Slavia Praha, og etter 4-1 sammenlagt der over to kamper ble det gruppespill for danskene. Der møte de knalltøff motstand i Liverpool, Atalanta og Ajax, og det endte med en sisteplass med to poeng.

Her kan du skrape Flax!

Kan skape trøbbel for skotter utenfor sesong
Etter den bragden har de fortsatt å gjøre det bra i hjemlig liga, og de endte tilslutt på en andreplass bak Brøndby forrige sesong. Nå har de akkurat påbegynt Superligaen igjen, og i den første serierunden ble det et skuffende 1-2 tap hjemme for OB. Mye tyder på at akkurat denne kampen nok var i tankene, så får man se om de klarer å gjenskape magien fra sist sesong. Uansett virker det som Celtic er langt unna matchform, og med noen bautaer borte tror vi de kan får trøbbel mot Midtjylland.

Celtic - Midtjylland
Midtjylland +1 @ 1.77
Spillestopp: Tirsdag 20.juli, kl. 20.44

Trykk her for å levere dette spillet