Ukens midtukekupong avvikles allerede tirsdag og består av ni kamper fra Nations League og tre internasjonale privatlandskamper. Bonuspotten er på ca 550 000 kr. Innleveringsfristen er kl 20.25.

1. Norge - Serbia
Helt avgjørende kamp i gruppe B4 dette. Norge har fortsatt alt i egne hender til tross for det svært skuffende 1-2 tapet borte mot Slovenia lørdag. Erling Braut Haaland gjorde sin del av jobben og sendte Norge foran med 1-0, men Norge ga fra seg initiativet og slapp inn to mål. Kristian Thorstvedt må sone karantene, så får vi se om Ståle Solbakken velger å skifte keeper.

Serbia med en knallsterk 4-1 seier hjemme mot Sverige og Aleksandar Mitrovic er i superform. Sammen med Dusan Vlahovic danner han en meget sterk angrepsduo. Sergej Milinkovic-Savic må sone karantene for gule kort, men Serbia har uansett en meget sterk ellever.

Norge vinner gruppa med minst ett poeng, men dette er en åpen kamp og vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

Her kan du levere din tippekupong

2. Sverige - Slovenia
Kniven på strupen for Sverige som ble passert av Slovenia etter lørdagens kamper og ligger sist i gruppa med kun tre poeng. Sverige må således vinne tirsdagens kamp for å unngå nedrykk. Alexander Isak måtte trekke seg fra troppen forrige uke, grunnet skade.

Slovenia stod med kun to poeng (0-0 borte mot Norge og 2-2 hjemme mot Serbia) før lørdagens hjemmekamp mot Norge, men tok der sin første seier i dette gruppespillet. Var heldige som klarte 0-0 på Ullevaal. Jasmin Kurtic og Andraz Sporar fikk begge gult kort mot Norge og må sone karantene.

Sverige har ikke vært som best i det siste, men skal ha gode vinnersjanser hjemme mot Slovenia som normalt er klart best på hjemmebane. H.

3. Portugal - Spania
Det er gruppeseieren i gruppe A2 som skal avgjøres i denne kampen og det er fordel Portugal etter at Spania svært overraskende tapte 1-2 hjemme mot Sveits lørdag kveld. Portugal på sin side overbeviste med 4-0 seier borte mot Tsjekkia. Joao Cancelo sonet karantene i den kampen, men er tilbake her.

For Spania er det ingen spesielle fravær. Alvaro Morata, Pablo Sarabia og Ferran Torres danner trolig angrepstrio, mens Rodri patruljerer sentralt på midtbanen flankert av arbeidsjernet Koke og stortalentet Pedri.

Portugal er gruppevinner med minst ett poeng og uavgjortfaren er nok veldig høy i dette prestisjefylte oppgjøret. HU.

4. Sveits - Tsjekkia
Avgjørende kamp i gruppe A2 der Tsjekkia må vinne for å unngå nedrykk til divisjon B. Sveits innledet gruppespillet med en seier og tre tap på de fire første rundene, men slo til med en sensasjonell 2-1 seier borte mot Spania på lørdag. Unngår Sveits tap i denne, blir de værende på øverste nivå. Viktige Manuel Akanji soner karantene for gule kort.

Tsjekkia innledet gruppespillet i juni med å ta fire poeng på sine to første kamper. Vant 2-1 hjemme mot Sveits og deretter klarte laget 2-2 hjemme mot Spania. Men nå er det blitt tre strake tap og Tsjekkia har heller ikke maktet å score i noen av de tre kampene. Røk hele 0-4 hjemme mot Portugal lørdag kveld. Jakub Brabec er eneste fravær for Tsjekkia.

Det vil overraske om Sveits taper denne. HU.

5. Irland - Armenia
Det er ikke sedvanlig nivå på Irland nå for tiden og skulle de tape tirsdagens hjemmekamp mot Armenia, vil de faktisk rykke ned til divisjon C. Står med en seier, en uavgjort og tre tap i denne gruppa. Seieren kom hjemme mot Skottland i juni med hele 3-0. Lørdag ble det 1-2 tap borte mot Skottland. Tapte det omvendte møtet borte mot Armenia med 0-1. Josh Cullen soner karantene for gule kort.

Armenia var faktisk lenge med i kampen om VM-plass etter en sterk start på kvalifiseringen, men falt av etterhvert og endte på 4. plass med 12 poeng. Innledet gruppespillet i Nations League med 1-0 seier hjemme mot Irland, men har tapt sine fire neste kamper og må altså vinne kveldens kamp for å overleve i divisjon B. Tapte hele 0-5 hjemme mot Ukraina lørdag. Både Arman Hovhannisyan og Kamo Hovhannisyan er tilbake etter karantene.

Irland er fryktelig store favoritter på midtukekupongen og roter seg neppe bort her. H.

6. Ukraina - Skottland
Avgjørende kamp om opprykk i gruppe B1, og denne kampen går av stabelen i Krakow grunnet den pågående krigen i Ukraina. Lagene møttes så sent som onsdag i Glasgow, da vant Skottland 3-0 og tok over ledelsen i gruppa. Ukraina vil dog med seier vinne gruppa og rykke opp til divisjon 1. Serhii Sydorchuk soner karantene, ellers skal det ikke være noen skader for Ukraina.

Skottland tok seg til playoff i VM-kvalifiseringen, men tapte der svært skuffende 1-3 hjemme mot nettopp Ukraina i juni. Fikk en slags hevn for det tapet, ved å slå Ukraina 3-0 hjemme onsdag kveld. Men må ha poeng i Krakow for å sikre gruppeseieren og opprykk til divisjon 1. Scott McTominay soner karantene for gule kort, mens Kieran Tierney, Nathan Patterson og Scott McKenna er skadet.

Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

Her kan du levere din tippekupong

7. Albania - Island
Denne kampen er fra gruppe B2. Gruppen består ellers av Israel og utestengte Russland. Det betyr at denne kampen er helt uten betydning. Israel er allerede vinnere av gruppa, mens Russland vil rykke ned. Endri Cekici og Keidi Bare er begge ute med skader.

Albania med to ganger 1-2 tap mot Israel og 1-1 i bortemøtet mot Island og står med kun ett poeng. Island har faktisk spilt uavgjort både hjemme og borte mot Israel og de har spilt uavgjort hjemme mot Albania. Det skal ikke være fravær av betydning for Island.

Albania har hjemmebanefordel og bør unngå tap. HU.

8. Hellas - Nord-Irland
Hellas tok et sensasjonelt EM-gull i 2004 da de slo storfavoritten Portugal 1-0 i finalen på Estadio De Luz i Lisboa. Siden har det ikke vært mye å juble for. Men etter å ha innledet gruppespillet i gruppe C2 med fire strake seire, var Hellas allerede klare for opprykk til divisjon B før lørdagens bortemøte mot tabelljumbo Kypros. Det endte med et 0-1 tap. Både Petros Mantalos og Geogios Giakoumakis er tilbake etter karantene.

Nord-Irland er i stor fare for å rykke ned til divisjon D. Kun målforskjellen skiller ned til Kypros som ligger sist. Tok en særdeles viktig 2-1 seier hjemme mot Kosovo lørdag, men er avhengig av å ta poeng dersom Kypros ikke taper sin siste kamp i gruppespillet borte mot Kosovo. Stuart Dallas er ute med en kneskade, ellers skal det ikke være fravær for Ian Baraclough's mannskap.

Hellas er med rette store favoritter i denne. H.

9. Kosovo - Kypros
Svært viktig kamp for å unngå nedrykk i gruppe C2 dette. Kosovo kan faktisk bli forbigått av både Kypros og Nord-Irland. Men da må de tape denne kampen og Nord-Irland må ta poeng borte mot Hellas. Etter en bra start på gruppespillet med to seire og ett tap, har Kosovo nå tapt sine to siste. Det vil uansett holde med ett poeng.

Kypros med en svært overraskende 1-0 seier hjemme mot gruppevinner Hellas lørdag, men de må ha poeng i denne også for å kunne sikre plassen i divisjon C. Det kan holde med ett poeng, så lenge Hellas vinner hjemme mot Nord-Irland. Kypros kan stille med uforandret mannskap, i likhet med Kosovo.

Vi tror ikke Kosovo taper denne. HU.

10. Malta - Israel
Det er ikke alle oppgjør som er like spennende denne tirsdagskvelden og dette er en privatlandskamp. Malta er ferdigspilte i Nations League. De endte på andreplass i gruppe D2 som kun besto av tre lag. De vant begge kampene mot San Marino, mens de tapte begge kampene mot gruppevinner Estland med 1-2.

Israel er også ferdigspilte og klare for opprykk til divisjon A. De har vært litt heldige med gruppetrekningen, all den tid toppseedede Russland ble utestengt. Ikke tapt verken mot Island eller Albania og klare som gruppevinnere, selv om Albania og Island har en kamp igjen å spille. Slo Albania 2-1 på bortebane, mens de spilte 2-2 mot Island i Reykjavik.

Til tross for at dette er en privatlandskamp, tror vi klart mest på Israel. B.

11. Paraguay - Marokko
Privatlandskamp som spilles i Sevilla.

Paraguay tok seg faktisk helt til kvartfinalen i VM i Sør-Afrika i 2010, men har siden ikke lyktes med å ta seg et VM-sluttspill. Endte på en skuffende 8. plass i den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen denne gang med 16 poeng og hadde hele åtte poeng opp til Peru på playoffplass. Paraguay med 1-0 seier mot De arabiske Emirater fredag kveld. Newcastle-spilleren Miguel Almiron er den kanskje mest kjente spilleren.

Marokko hadde vært i et VM-sluttspill siden 1998, før de kvalifiserte seg til Qatar-VM. Spilte da 1-1 borte mot DR Congo og vant 4-1 hjemme over DR Congo i den avgjørende playoffen. Tok seg ellers til kvartfinale i Afrikamesterskapet i januar, men der ble det 1-2 tap mot Egypt i kvartfinalen. Chelsea-stjernen Hakim Ziyech er endelig tilbake på landslaget etter 15 måneders fravær. Sevillas Youssef En-Nesyri er en annen av de mer kjente på Marokko.

Ingen enkel kamp dette. Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

12. Brasil - Tunisia
Privatlandskamp som spilles på Parc des Princes i Paris.
Brasil er den kanskje største VM-favoritten og de gikk da også ubeseiret gjennom den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen. Det vrimler av stjernespillere i troppen. Både Neymar, Raphinha, Richarlison og Vinicius Jr er ventet å starte denne vennskapskampen i Paris.

Tunisia var blant outsiderne til å vinne Afrikamesterskapet i januar, men tapte skuffende 0-1 mot Burkina Faso i kvartfinalen. Men er klare for Qatar-VM i november etter å ha vunnet 1-0 borte og spilt 0-0 hjemme mot Mali i den avgjørende playoffrunden.

Brasil stiller med tilnærmet toppet lag og får vår fulle tillit. H.

96-rekker:
1. Norge - Serbia HUB

2. Sverige - Slovenia H

3. Portugal - Spania HU

4. Sveits - Tsjekkia HU

5. Irland - Armenia H

6. Ukraina - Skottland HU

7. Albania - Island HU

8. Hellas - Nord-Irland H

9. Kosovo - Kypros HU

10. Malta - Israel B

11. Paraguay - Marokko U

12. Brasil - Tunisia H

432-rekker:
1. Norge - Serbia HUB

2. Sverige - Slovenia H

3. Portugal - Spania HU

4. Sveits - Tsjekkia HU

5. Irland - Armenia H

6. Ukraina - Skottland HUB

7. Albania - Island HU

8. Hellas - Nord-Irland H

9. Kosovo - Kypros HU

10. Malta - Israel B

11. Paraguay - Marokko HUB

12. Brasil - Tunisia H