Ukens midtukekupong består av seks kamper fra den femte runden i gruppespillet i Champions League, fem kamper fra gruppespillet i Europa League og en kamp fra gruppespillet i European Conference League. De seks kampene i Champions League spilles onsdag kveld, de resterende seks kampene spilles torsdag kveld. Bonuspotten er på hele 3,6 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 20.55.

1. Ajax - Liverpool
Ajax innledet gruppespillet med en overbevisende 4-0 seier hjemme mot Rangers og hadde 1-1 i det aller lengste borte mot Liverpool i den andre runden. Men Joel Matip scoret seiersmålet for Liverpool to minutter før full tid. Har deretter tapt både hjemme og borte mot Napoli og har mikroskopiske muligheter til å ende blant de to beste. Seks poeng opp til Liverpool og det betyr at Liverpool da også må tape hjemme for Napoli i den siste runden i gruppespillet. Har uansett vist klar formstigning i hjemlig liga med tre strake seire og 16-3 i målforskjell i disse.

Liverpool herjes av skader om dagen og det var kanskje ikke så overraskende at det ble tap borte mot Nottingham Forest med så mange spillere ute. Har uansett et klart grep om avansement med sine ni poeng. Har faktisk ikke vunnet på bortebane i Premier League enda og står med svake 0-2-3 på sine fem første bortekamper. Darwin Nunez og Ibrahima Konate er friskmeldt, men Liverpool må fortsatt klare seg uten Thiago, Joel Matip, Luis Diaz, Diogo Jota og Arthur Melo.

Liverpool sikrer avansement med ett poeng i kveld, mens Ajax må gå for seier. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

Her kan du levere din tippekupong

2. Napoli - Rangers
Napoli har imponert stort denne sesongen og står med maksimale tolv poeng i gruppe A og er allerede kvalifisert for sluttspillet. Imponerer like mye i Serie A og vant 1-0 borte mot Roma i helgens seriekamp. Topper Serie A med sterke 9-2-0 på de elleve første seriekampene og har tre poeng ned til Milan på andreplass.

Rangers har vært helt sjanseløse i denne gruppa og står med 1-16 i målforskjell på de fire første kampene. Ble ydmyket hjemme mot Liverpool sist og tapte hele 1-7. Heller i serien går det på skinner, svært skuffende 1-1 hjemme mot Livingston i lørdagens seriekamp.

Napoli blir midtukekupongens største favoritt. Vi spekulerer ikke i favorittfall. H.

3. Atletico Madrid - Bayer Leverkusen
Sensasjonelt nok er Club Brügge klare for sluttspill i gruppe B, mens Porto på seks poeng, Atletico Madrid på fire poeng og Bayer Leverkusen gjør opp om andreplassen.

Atletico Madrid har vist oppadgående form i La Liga i det siste med 13 poeng på de fem siste seriekampene, men klarte ikke å bryte ned Club Brügge i forrige runde og måtte nøye seg med 0-0. Må trolig vinne denne og bortekampen mot Porto i siste runde for å ta andreplassen.

Leverkusen innledet gruppespillet med 0-1 tap borte mot Club Brügge, men vant deretter 2-0 hjemme mot Atletico Madrid. Hang godt med i Porto i tredje runde, men endte opp med 0-2 tap. Nytt skudd for baugen med 0-3 tap hjemme mot Porto i den fjerde runden. Fått en meget svak start i hjemlig Bundesliga med 2-3-6 på de ni elleve første seriekampene. Patrick Schick er blant spillerne som er ute med skade for Leverkusen.

Atletico Madrid må gå for tre poeng i kveld og formløse Bayer Leverkusen skal være overkommelig. H.

4. Barcelona - Bayern München
Hardtsatsende Barcelona trenger et mirakel for å ende blant de to beste i gruppe C etter kun å ha klart 3-3 i hjemmemøtet mot Inter i forrige runde. I og med at de tapte 0-1 borte mot Inter, er de bak på innbyrdes oppgjør og har i tillegg tre poeng opp. Med tanke på at Inter har hjemmekamp mot fortapte Viktoria Plzen, kan alt håp være ute onsdag kveld, selv om de slår Bayern München. Har slått sterkt tilbake hjemme i La Liga etter 1-3 tapet borte mot Real Madrid med to solide hjemmeseire.

Bayern München har gått som toget i gruppespillet og står på maksimale tolv poeng på de fire første seriekampene. Har også kommet seg tilbake på vinnersporet i Bundesliga med 5-0 seier hjemme mot Freiburg og 2-0 seier borte mot Hoffenheim i de to siste. Kun ett poeng skiller nå opp til serieleder Union Berlin. Leroy Sane og Manuel Neuer er begge ute for Bayern.

I og med at Inters hjemmekamp mot Viktoria Plzen er ferdig når denne sparkes i gang, kan det påvirke Barcelona motivasjon. Men Barcelona er vel uansett interessert i å ta skalpen på Bayern München. HU.

5. Eintracht Frankfurt - Marseille
Det er fortsatt slik at alle lag kan gå videre fra gruppe D som toppes av Tottenham med sju poeng. Marseille og Sporting Lisboa står begge med seks poeng, mens Eintracht Frankfurt har fire poeng.

Eintracht Frankfurt vant som kjent Europa League forrige sesong og kvalifiserte seg dermed til gruppespillet i Champions League. Vist solid form i Bundesliga i det siste med fire seire på de fem siste seriekampene og har avansert til fjerdeplass. Vinner laget sine to siste kamper i gruppespillet ender de blant de to beste. Tuta soner karantene for hjemmelaget.

Marseille med 7-2-0 på de ni første seriekampene i Ligue 1, men står nå med tre strake ettmålstap. To av dem faktisk på hjemmebane, mens det ble 0-1 borte mot serieleder PSG nest sist. Tapte sine to første kamper i gruppespillet, men vant dobbeltoppgjørene mot Sporting Lisboa og er med i kampen om avansement for fullt.

Vi tror klart mest på hjemmeseier. H.

6. Tottenham - Sporting Lisboa
Tottenham var det beste laget hjemme mot Newcastle i søndagens seriekamp, men to tabber av Hugo Lloris forærte bortelaget seieren. Innledet gruppespillet med 2-0 seier hjemme mot Marseille, før de noe overraskende tapte 0-2 borte mot Sporting Lisboa i den andre runden. Men tok fire poeng i dobbeltoppgjørene mot Eintracht Frankfurt og topper gruppe D med sju poeng. Har således alt i egne hender før de to siste rundene. Dejan Kulusevski og Richarlison er fortsatt ute, mens Pierre-Emile Höjbjerg som ikke var med mot Newcastle kan være tilbake.

Sporting Lisboa innledet gruppespillet med en knallsterk 3-0 seier borte mot Eintracht Frankfurt og fulgte opp med 2-0 seier hjemme mot Tottenham. Men har deretter tapt både hjemme og borte mot Eintracht Frankfurt. Har hjemmekamp mot Eintracht Frankfurt i den siste runden og det kan være nok å vinne den for å ende topp to. Ricardo Esgaio og Pote soner begge karantene for Sporting.

Tottenham er garantert videre til sluttspillet med seier her og bortelaget er svekket av karantener og skader. H.

7. FC Zürich - Bodø/Glimt
De seks neste kampene på midtukekupongen spilles alle torsdag kveld. Merk at i både Europa League og European Conference League er det kun vinneren som går direkte videre til sluttspill. Andreplass i Europa League gir playoff mot gruppetreerne i Champions League.

FC Zürich har som ventet fått det for tøft i denne gruppa som i tillegg består av Arsenal og PSV Eindhoven. De står med null poeng etter de fire første kampene og kommer senest fra 1-5 tap hjemme og 0-5 tap borte mot PSV Eindhoven. Er faktisk uten seier også i hjemlig sveitsisk liga og står med 0-6-7 på de 13 første seriekampene.

Bodø/Glimt hadde fortjent poeng i hjemmemøtet mot Arsenal for tre uker siden, men satt ikke sjansene sine og tapte 0-1. Har hjemmekamp mot PSV Eindhoven i den siste runden og skulle de vinne sine to siste, vil de ta seg til playoff. Vist strålende form i Eliteserien i det siste og tatt fire strake seire, deriblant 4-1 borte mot Lillestrøm og 6-0 borte mot Vålerenga.

Hjemmelaget ga Bodø/Glimt kamp om seieren i det omvendte møtet på Aspmyra. Vi er ikke helt sikre på at Glimt vinner og tar med en halvgardering. UB.

Her kan du levere din tippekupong

8. PSV Eindhoven - Arsenal
Helt åpenbart at PSV Eindhoven hadde fokus på denne kampen i søndagens seriekamp borte mot svakt plasserte Groningen. PSV tapte faktisk 2-4 og er nå fire poeng bak serieleder Ajax. Hang svært godt med borte mot Arsenal forrige torsdag, men tapte 0-1. Dersom Bodø/Glimt slår Zürich og PSV vinner hjemme mot Arsenal, vil faktisk PSV bli forbigått av Bodø/Glimt i kampen om andreplassen om Glimt vinner hjemme mot PSV neste torsdag.

Arsenal har ikke direkte sprudlet i denne gruppa men med tolv poeng er de garantert gruppevinnere med tanke på at de har hjemmekamp mot Zürich i den siste runden neste torsdag. Mikel Arteta vil garantert rotere på sitt lag med tanke på det knallaharde kampprogrammet Arsenal er inne i. Han har uansett få fravær i troppen, men Mohamed Elnely, Oleksandr Zinchenko og Emile Smith Rove er ute med skader.

Arsenal har ikke imponert i bortekampene mot Zürich og Bodø/Glimt selv om de har vunnet. PSV er ikke sjanseløse her. Vi spiller UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

9. Union Berlin - Braga
Elleve serierunder er spilt i tyske Bundesliga og Union Berlin topper fortsatt tabellen til tross for at de tapte 1-2 borte mot Bochum søndag. Med 23 poeng er det dog kun ett poeng ned til Bayern München på andreplass. Ikke vært like spreke i gruppespillet i Europa League og innledet faktisk med to strake tap. 0-1 hjemme mot belgiske Union Saint-Gilloise i åpningsrunden og 0-1 tap borte mot Braga i den andre runden. Deretter er det blitt to strake 1-0 seire mot Malmö. Tar seg opp på andreplass med seier i denne.

Braga innledet gruppespillet med sju poeng på de tre første kampene, men skuffet med 1-2 tap hjemme mot belgiske Union Saint-Gillioise i forrige runde. Har hjemmekamp mot Malmö i siste runde, men trenger trolig poeng også borte mot den tyske serielederen. Gjør det bra i hjemlig liga og ligger på tredjeplass med 22 poeng.

Union Berlin kan fortsatt vinne gruppa og bør i det minste unngå tap. HU.

10. Ferencvaros - Monaco
Kristoffer Zachariassen og hans Ferencvaros har grepet om førsteplassen i gruppe H før de to avsluttende rundene i gruppespillet. Står med ni poeng, mens både Monaco og Trabzonspor har seks poeng. Vant svært overraskende 1-0 borte mot Monaco og skulle torsdagens kamp i Ungarn ende uavgjort, er Ferencvaros minimum sikret andreplass. Mats Knoester og Eldar Civic soner begge karantene for hjemmelaget.

I utgangspunktet burde jo Monaco vært det beste laget i denne gruppa, men 0-1 tapet hjemme mot Ferencvaros har satt laget i trøbbel. De må gå for tre poeng, da ett poeng ikke vil være nok. Har hjemmekamp mot Røde Stjerne i den siste runden og kan ende opp som gruppevinner dersom Trabzonspor avgir poeng i sine to siste (Trabzonspor er a poeng, men foran på innbyrdes).

Vi tror Zachriassen og hans Ferencvaros unngår tap og sikrer minimum andreplass. HU.

11. Sturm Graz - Feyenoord
Oppsiktsvekkende nok står samtlige lag på fem poeng i gruppe F der Lazio og FC Midtjylland er de to andre lagene.

Sturm Graz røk faktisk hele 0-6 borte mot Feyenoord, men etter har de klart poeng både hjemme og borte mot Lazio. Hjemmekampen endte 0-0, mens kampen i Roma sist endte 2-2. Innledet gruppespillet med 1-0 seier hjemme mot FC Midtjylland.

Feyenoord imponerte med 3-1 seier borte mot daværende serieleder AZ Alkmaar nest sist, men skuffet stort med kun å klare 1-1 hjemme mot middelhavsfarer Fortuna Sittard i helgen. Ligger på tredjeplass i Eredivisie med 24 poeng og har fire poeng opp til ledende Ajax. Klarte kun 2-2 hjemme mot FC Midtjylland i forrige runde.

Det har vært voldsom uavgjortfrekvens i denne gruppa. Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

12. Molde - Djurgården
Midtukekupongen avsluttes med en kamp fra European Conference League. Molde gjorde som ventet jobben borte mot Shamrock Rovers i forrige runde og er dermed oppe på sju poeng og andreplass i gruppe F. Har radet opp seire i Eliteserien hele høsten. Innledet gruppespillet med litt skuffende 0-0 hjemme mot Gent og var også svært uheldige i bortemøtet mot Djurgården. Fikk Fofana utvist tidlig i andreomgang da, men var likevel best og tapte ufortjent 2-3

Djurgården topper altså gruppe med 10 poeng av 12 mulige. Imponerte med å ta full pott mot belgiske Gent og har en svært overkommelig hjemmekamp mot Shamrock Rovers i siste runde. Henger også med i gullkampen i Allsvenskan, men er helt avhengige av at Häcken taper sine to siste for å ta seriegull.

Molde skal uansett være klare favoritter og vi gir Molde full tillit. H.

96-rekker:
1. Ajax - Liverpool HUB

2. Napoli - Rangers H

3. Atletico Madrid - Bayer Leverkusen H

4. Barcelona - Bayern München HU

5. Eintracht Frankfurt - Marseille H

6. Tottenham - Sporting Lisboa H

7. FC Zürich - Bodø/Glimt UB

8. PSV Eindhoven - Arsenal UB

9. Union Berlin - Braga HU

10. Ferencvaros - Monaco HU

11. Sturm Graz - Feyenoord U

12. Molde - Djurgården H

432-rekker:
1. Ajax - Liverpool HUB

2. Napoli - Rangers H

3. Atletico Madrid - Bayer Leverkusen H

4. Barcelona - Bayern München HU

5. Eintracht Frankfurt - Marseille H

6. Tottenham - Sporting Lisboa H

7. FC Zürich - Bodø/Glimt UB

8. PSV Eindhoven - Arsenal HUB

9. Union Berlin - Braga HU

10. Ferencvaros - Monaco HU

11. Sturm Graz - Feyenoord HUB

12. Molde - Djurgården H