Ukens midtukekupong består av seks kamper fra gruppespillet i Champions League og seks kamper fra midtukerunden i Championship. Bonuspotten er på ca 1,3 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 20.40.

1. Chelsea - Milan
Det er klart for tredje runde i gruppespillet i Champions League denne uken. Chelsea har fått en tung start i gruppe E med kun ett poeng på de to første kampene. Men ingen lag står med seks poeng, så Chelsea er fortsatt stor favoritt til å ende blant de to første. 0-1 tapet borte mot Dinamo Zagreb i åpningsrunden gjorde at Thomas Tuchel fikk sparken, men Graham Potter fikk ingen god start med 1-1 hjemme mot RB Salzburg for tre uker siden. Snudde 0-1 til 2-1 seier borte mot Crystal Palace lørdag ogg henger greit med i Premier League. potter må unnvære N'Golo Kante og Edouard Mendy til onsdagens kamp.

AC Milan innledet gruppespillet med 1-1 borte mot Salzburg, mens det ble 3-1 seier hjemme mot Dinamo Zagreb i andre runde. Den regjerende seriemesteren i Serie A, har også fått en bra start i hjemlig liga med 17 poeng på de åtte første seriekampene (5-2-1). Tapet kom hjemme mot serieleder Napoli. Zlatan Ibrahimovic har vært skadet hele sesongen og er uaktuell også onsdag kveld. Flere andre spillere er usikre.

Feelingen er at Chelsea tar denne. H.

Her kan du levere din tippekupong

2. Real Madrid - Shaktar Donetsk
Real Madrid imponerte ikke i det hele tatt hjemme mot RB Leipzig i den andre runden, men stod igjen som vinnere med 2-0. Mistet serieledelsen i La Liga i helgen ettersom de kun klarte 1-1 hjemme mot Osasuna. Karim Benzema var tilbake etter skade i den kampen, men han brente et straffespark på stillingen 1-1 like før slutt. Står med full pott etter de to første kampene i gruppespillet. Thibaut Courtios er ute med skade, mens Luka Modric er tvilsom.

Shaktar Donetsk måtte nøye seg med 1-1 mot Celtic i forrige runde. Den kampen ble spilt i polske Krakow og Celtic var nærmest seieren i den kampen. Men i og med at de vant 4-1 borte mot RB Leipzig i åpningsrunden, henger de svært godt med i gruppe F. Viktor Kornienko er eneste fravær.

Real Madrid er med rette storfavoritter. H.

3. Manchester City - FC København
Erling Braut Haaland og hans Manchester City står som ventet med full pott i gruppe G. Innledet med 4-0 seier borte mot Sevilla, men lå lenge under 0-1 hjemme mot Borussia Dortmund i runde to. Utspilte Manchester United i helgens Manchester-derby i Premier League og Braut Haaland noterte seg for sitt tredje hattrick i PL denne sesongen. Pep Guardiola stiller trolig med knallsterke førsteellever.

FC København innledet gruppespillet med 0-3 tap borte mot Borussia Dortmund, men hevet seg i andre runde og spilte 0-0 hjemme mot kriserammede Sevilla. Fått en tung start i den danske Superligaen og står med svake 5-0-6 på de elleve første seriekampene og ligger helt nede på 6. plass med 15 poeng. Akinkunmi Amoo er ute med skade, mens Rasmus Falk er usikker.

Det kan ikke veldig mye grønnere enn dette. H.

4. Sevilla - Borussia Dortmund
Julen Lopetegui sitter neppe trygt i Sevilla-stolen etter lagets skrekkelige innledning i La Liga. Sevilla ligger fjerde sist med kun fem poeng etter de sju første serierundene. I helgen ble det 0-2 tap hjemme mot Atletico Madrid. Det har ikke gått veldig mye bedre i gruppespillet i Champions League. Innledet med 0-4 tap hjemme mot Manchester City og klarte kun 0-0 borte mot FC København sist. Oliver Torres soner karantene i denne.

Borussia Dortmund tok som forventet tre poeng i åpningsrunden hjemme mot FC København og vant komfortabelt 3-0. Ledet lenge 1-0 borte mot Manchester City i den andre runden, men Erling Braut Haaland sørget for 2-1 seier til City i sluttminuttene. Brukbar start i hjemlig Bundesliga, men har tapt sine to siste bortekamper. Ligger på 4. plass med 15 poeng på åtte spilte kamper. Marco Reus er helt sikkert ute, mens Mats Hummels er tvilsom.

Sevilla er nok klart bedre enn resultatene tyder på. Vi spiller en frekk H på 96-rekkeren og spiller HUB på 432-rekkeren.

5. Benfica - Paris Saint-Germain
Knallsterk 2-1 seier for Benfica borte mot Juventus i den andre runden og de innledet gruppespillet med 2-0 seier hjemme mot Maccabi Haifa. Står med full pott og maksimale seks poeng i gruppe H i likhet med PSG. Også levert en strålende innledning i hjemlig liga og topper tabellen med 22 ppeng på de åtte første seriekampene. Fredrik Aursnes er fortsatt ikke en del av startoppstillingen.

PSG innledet gruppespillet med 2-1 seier hjemme mot Juventus etter to scoringer av Kylian Mbpappe. I forrige runde ble det 3-1 seier borte mot Maccabi Haifa etter scoringer av Mbpappe, Neymar og Lionel Messi. Messi ble forøvrig borte mot Lyon nest i Ligue 1, mens Messi og Mbpappe stod for målene i lørdagens 2-1 seier hjemme mot Nice. PSG står dermed med 8-1-0 på ni første seriekampene og topper tabellen. Presnel Kimpembe er fortsatt ute med skade.

Benfica er ikke til å kimse av hjemme i Lisboa. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

Her kan du levere din tippekupong

6. Juventus - Maccabi Haifa
Vinn eller forsvinn for Juventus i gruppe H nå, ettersom de står med to tap i innledningen. Gjorde en brukbar åpningskamp borte mot PSG, men tapte 1-2. Betydelig svakere prestasjon hjemme mot Benfica i runde to og 1-2 tap. Kom seg tilbake på vinnersporet i søndagens Serie A-kamp hjemme mot Bologna og vant 3-0. Men er helt nede på 7. plass i Serie A med kun 13 poeng på de åtte første seriekampene. Federico Chiesa og Paul Pogba er fortsatt uaktuelle.

Maccabi Haifa var ikke spådd store sjansene i gruppe H og de forventningene er innfridd. Innledet gruppespillet med 0-2 tap borte mot Benfica og fulgte opp med 1-3 tap hjemme mot PSG i runde to. Mahmoud Jaber og Suf Podgoreanu går begge glipp av onsdagens kamp i Torino.

Alt annet enn hjemmeseier vil være svært overraskende. H.

7. Burnley - Stoke
De seks neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra engelsk Championship der det spilles midtukerunde denne uken. De seks øvrige kampene ble spilt tirsdag kveld.

Burnley rykket som kjent ned fra Premier League i vår, men har ambisjoner om å gjøre oppholdet i Championship så kort som mulig. Ligger på fjerdeplass før midtukerunden med 18 poeng og har seks poeng opp til serieleder Sheffield United. Kun ett tap på de elleve første seriekampene, men hele seks poengdelinger (4-6-1). Tre av de fire siste seriekampene har endt 1-1. Ubeseiret hjemme på Turf Moor (2-3-0). Darko Churlinov og Ashley Westwood er fortsatt ute for Vincent Kompanys lag.

En start helt på det jevne for Stoke som ligger på 17. plass før midtukerunden med 12 poeng på de elleve første seriekampene. Røk hele 0-4 hjemme mot Watford i søndagens seriekamp. Står med moderate 2-1-3 på seks spilte bortekamper. Manager Alex Neil har noen skader i sitt mannskap.

Vi gir Burnley full tillit på midtukekupongen. H.

8. Hull - Wigan
Managerløse Hull med 0-2 tap hjemme mot Luton fredag kveld og det var lagets femte strake tap. Etter en positiv start på sesongen, har formkurven pekt i feil retning. Nede på 20. plass nå før midtukerunden med totalt 11 poeng. Ustabile 3-0-3 på seks spilte hjemmekamper. Sliter også med litt skader i troppen.

Da ser det langt bedre ut for nyopprykkede Wigan som tok sin tredje strake borteseier med 2-0 mot Rotherham lørdag. Står faktisk med knallsterke 4-1-0 på de fem første bortekampene og ligger på en flott 10. plass med 16 poeng på kun ti spilte kamper. Pussig nok har Wigan til gode å vinne på hjemmebane (0-3-2). Callum Lang er en av tre spillere ute med skade.

Wigan har vært knallsterke borte og vi tror ikke de taper onsdag heller. UB.

9. Middlesbrough - Birmingham
Chris Wilder er i hardt vær etter å ha benket flere av sine største stjerner i lørdagens bortekamp mot Coventry som endte med 0-1 tap. Wilder som førte Sheffield United opp i premier League for noen sesonger siden, sitter garantert utrygt. Ambisiøse Middlesbrough ligger faktisk tredje sist med kun 10 poeng. Det er bortebane som har vært bøygen (0-1-4). Hjemme på Riverside går det langt bedre (2-3-1).

Birmingham med et svært overraskende poeng borte mot Sheffield United lørdag (1-1). Har stort sett befunnet seg på nedre halvdel de siste fem/seks sesongene og ligger på 15. plass med 13 poeng. Totalt 3-4-4, mens Birmingham står med 2-2-2 på sine seks første bortekamper.

Vi merker oss at det står 0-1-2 på de tre siste tilsvarende og at Birmingham har vunnet de to foregående sesongene. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

10. Rotherham - Millwall
Nyopprykkede Rotherham stod med flotte 3-2-0 på sine fem første hjemmekamper, før det endte med 0-2 tap hjemme mot formsterke Wigan lørdag. Har uansett levert en innledning bedre enn forventet og ligger på 12. plass før midtukerunden med 14 poeng. Kun ett tap på bortebane (0-3-1) og altså kun ett hjemmetap nå (3-2-1).

Millwall leverer som vanlig klart best hjemme på the Den i London og har vunnet fire av seks hjemmekamper (4-0-2). Borte står laget med kun ett poeng på fem spilte (0-1-4) og kun scoret tre mål på disse bortekampene. Ligger nede på 16. plass med 13 poeng på 11 spilte seriekamper.

Bortesvake Millwall vinner neppe nå heller. Vi spiller HU både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

11. Watford - Swansea
Slaven Bilic fikk en pangstart som ny Watford-manager da London-laget slo Stoke hele 4-0 på bortebane i søndagens seriekamp. Det var Watfords første borteseier for sesongen (1-4-1) og sendte laget opp på 7. plass før midtukerunden med sine 17 poeng. Hjemme står Watford med klart akseptable 3-1-1. Bilic har fortsatt flere sentrale fravær i sitt mannskap

Det er stilt visse forventninger til Swansea denne sesongen, men de er bare delvis innfridd. Det har uansett sett klart bedre ut for waliserne i det siste og lørdag ble det sterk 3-2 seier borte mot West Bromwich. Lagets tredje seier på de fire siste seriekampene. Ligger på ellevteplass med 15 poeng og står med 2-2-1 på fem spilte bortekamper. Veteranen Joe Allen er på skadelisten, men på vei tilbake.

Vi spiller HU både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

12. Preston - West Bromwich
Uavgjortspesialist Preston med sin sjuende poengdeling for sesongen med 0-0 borte mot Sunderland lørdag. Ligger på 14. plass med 13 poeng og er faktisk ubeseiret på bortebane (2-3-0). Normalt hjemmesterke Preston er faktisk uten hjemmeseier på Deepdale hittil (0-4-2).

Steve Bruce har ikke lyktes med å få sving på West Bromwich denne sesongen og de ligger faktisk fjerde sist med kun 10 poeng. Det er nok bare ett tidsspørsmål før Bruce får sparken. Skuffende 2-3 tap hjemme mot Swansea lørdag. Hele fire av lagets fem bortekamper har endt uavgjort.

Ingen tvil om at det lukter poengdeling av denne kampen. Vi nøyer oss med HU både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

96-rekker:
1. Chelsea - Milan H

2. Real Madrid - Shakhtar Donetsk H

3. Manchester City - FC København H

4. Sevilla - Borussia Dortmund H

5. Benfica - Paris Saint-Germain HUB

6. Juventus - Maccabi Haifa H

7. Burnley - Stoke H

8. Hull - Wigan UB

9. Middlesbrough - Birmingham HU

10. Rotherham United - Millwall HU

11. Watford - Swansea HU

12. Preston - West Bromwich HU

432-rekker:
1. Chelsea - Milan H

2. Real Madrid - Shakhtar Donetsk H

3. Manchester City - FC København H

4. Sevilla - Borussia Dortmund HUB

5. Benfica - Paris Saint-Germain HUB

6. Juventus - Maccabi Haifa H

7. Burnley - Stoke H

8. Hull - Wigan UB

9. Middlesbrough - Birmingham HUB

10. Rotherham United - Millwall HU

11. Watford - Swansea HU

12. Preston - West Bromwich HU