Ukens midtukekupong består av fem kamper fra midtukerunden i Premier League, seks kamper fra midtukerunden i Championship og en kamp fra den tyske cupen. Bonuspotten er på ca 2,8 millioner kroner. Innleveringsfristen er onsdag kl 20.25.

1. Manchester United - Tottenham
Manchester United har kommet bra tilbake etter det ydmykende 3-6 tapet borte mot Manchester City tredje sist. Sterk 2-1 seier borte mot Everton nest sist, men var ikke i stand til å bryte ned Newcastle i søndagens hjemmekamp på Old Trafford som endte 0-0. Er faktisk helt oppe på 5. plass, men det er fortsatt mye å gå på spillemessig. Har slått både Liverpool og Arsenal allerde på hjemmebane denne sesongen. Scott McTominay er tilbake etter endt karantene, mens Christian Eriksen som ikke var med mot Newcastle også er tvilsom i kveld.

Tottenham begeistrer ikke allverden spillemessig, men poengene renner inn for Antonio Contes lag. Måtte slite for seieren hjemme mot Everton lørdag, men vant tilslutt fortjent 2-0. Dermed står Tottenham med maksimale 15 poeng hjemme på Tottenham Hotspur stadium. Ikke vært like bøse på bortebane med 2-2-1 på de fem første bortekampene. Ligger på tredjeplass med 23 poeng og har fire poeng opp til ledende Arsenal. Richarlison er ute i to uker, mens Dejan Kulusevski neppe er spilleklar i kveld heller.

Det står 2-0-2 på de fire siste tilsvarende på Old Trafford. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

2. Bournemouth - Southampton
Til tross for svake 10-22 i målforskjell har Bournemouth allerede kapret 13 poeng og vunnet tre av sine ti første seriekamper. Snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme mot Leicester nest sist og ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Fulham lørdag. Kampen endte 2-2. Hjemme på Vitality Stadium står Bournemouth med 2-2-1. Det er ingen nye skader eller karantener for hjemmelaget.

Southampton innledet sesongen med sju poeng på de fem første, deriblant en flott 2-1 seier hjemme mot Chelsea. Siden har det buttet imot med fire strake tap, men fikk i det minste med seg ett poeng i søndagens hjemmekamp mot West Ham. Ligger tredje sist med åtte poeng og Southampton er uten tvil en av nedrykkskandidatene denne sesongen. Utenom 2-1 seieren mot Leicester, er de fire øvrige bortekampene alle tapt. Theo Walcott og Ibrahima Diallo er begge usikre grunnet sykdom.

Bournemouth bør unngå tap mot bortesvake Southampton. HU.

Her kan du levere din tippekupong

3. Brentford - Chelsea
Ingen tvil om at et ineffektivt Brighton hadde fortjent poeng borte mot Brentford fredag kveld, men to scoringer av Ivan Toney sørget for 2-0 seier til hjemmelaget. Brentford dermed oppe i 13 poeng og ligger på en flott niendeplass. Flotte 3-1-1 på fem spilte hjemmekamper. Forsvarsspillerne Pontus Jansson og Aaron Hickey er begge ute den nærmeste måneden. Christian Nørgaard er fortsatt ute.

Graham Potter har fått orden på Chelsea, ihvertfall resultatmessig. Hadde sine sjanser imot i søndagens bortekamp mot Aston Villa, men to scoringer av nytente Mason Mount sørget for 2-0 seier. Det var Chelseas fjerde strake seier i Premier League og London-laget er oppe på 4. plass med 19 poeng. Wesley Fofana, N'Golo Kante og Reece James er alle ute med langtidsskader.

Det endte 0-1 i tilsvarende kamp forrige sesong. Vi setter vår lit til Chelsea også i kveld. B.

4. Liverpool - West Ham
Det lå litt i luften at Liverpool ville respondere med en solid hjemmekamp mot Manchester City søndag kveld og 1-0 seieren kan ikke kalles ufortjent. Det er ikke på Anfield Road Liverpool har underprestert denne sesongen (3-2-0), det er på bortebane der de kun har tatt to poeng på de fire første. Ligger på 8. plass med 13 poeng og har hele 14 poeng opp til ledende Arsenal, riktignok med en kamp mindre spilt. Dessverre for Liverpool er Diogo Jota ny på skadelisten, som allerede omfatter Luis Diaz, Ibrahima Konate, Joel Matip, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain.

Heller ikke West Ham fikk noen flying start på denne sesongen og tok faktisk kun fire poeng på de sju første seriekampene. To strake hjemmeseire og en uavgjort borte mot Southampton lørdag har sendt West Ham opp i elleve poeng og på 12. plass. Kun en av fem bortekamper er vunnet (1-1-3). Maxwel Cornet og Nayef Aguerd er fortsatt skadet for bortelaget, mens både Kurt Zouma og Craig Dawson er usikre.

Fem strake Liverpool-seire i tilsvarende kamp på Anfield de fem foregående sesongene. Det er ikke mange sikkeralternativer på midtukekupongen. Tross store skadeproblemer, gir vi Liverpool full tillit. H.

5. Newcastle - Everton
Eddie Howe gjør en strålende jobb som manager for Newcastle som kun har ett tap denne sesongen. Det tapet kom borte mot Liverpool og Liverpool scoret da seiersmålet åtte minutter på overtid. Gjorde en solid bortekamp mot Manchester United søndag og fikk med seg ett velfortjent poeng fra Old Trafford. Står med 3-6-1 totalt og ligger på 6. plass med 15 poeng. Ubeseiret hjemmee på St. James Park, men tre av fem hjemmekamper har endt med poengdeling. Alexander Isak er ute til over VM, men ellers er det de store mannskapsproblemene for Eddie Howe.

Everton fightet godt borte mot Tottenham søndag, men var i realiteten aldri i nærheten av poeng i kampen som Tottenham vant 2-0. Står med identiske 1-2-2 både på hjemme og bortebane og ligger på 14. plass med ti poeng. Viktige Anthony Gordon er tilbake etter karantene, mens Mason Holgate er friskmeldt etter kneproblemer.

3-1 og 2-1 til Newcastle i tilsvarende kamp de to foregående sesongene. Vi tror Newcastle vinner igjen. H.

6. Birmingham - Burnley
De seks neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra Championship. Det spilles tett med kamper i Championship denne høsten og også denne uken er det klart for midtukerunde. Blackburn overtok tabelltoppen tirsdag kveld med sine 27 poeng på 15 spilte kamper. Ned til Wigan på 15. plass skiller det kun ni poeng, så ingen tvil om at denne ligaen er svært utfordrende for oss som skal tippe på den. Nederst ligger Huddersfield med 11 poeng og Coventry med 10 poeng (de har kun spilt 11 kamper).

Birmingham har en 17. plass som best de fire siste sesongene, men det har sett litt bedre ut innledningsvis denne sesongen. Flott 3-0 seier hjemme mot Bristol City nest sist og søndag ble det 2-0 seier borte mot Hull. Ligger på 12. plass med 19 poeng og har kun seks poeng opp til toppen. Variable 2-2-2 på seks spilte hjemmekamper.

Burnley satt skapet på plass i lørdagens toppkamp hjemme mot formsterke Swansea og vant hele 4-0. Overtok tabelltoppen etter helgens serierunde på bedre målforskjell enn Sheffield United på andreplass. Begge lagene står med 25 poeng. Burnley med 6-7-1 totalt og solide 3-3-1 på sju spilte bortekamper.

Birmingham kan skape trøbbel for Burnley i kveld. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

7. Blackpool - Hull
Lørdag lanserte vi Blackpool som et frekt spill borte mot Sheffield United til fem ganger pengene. Blackpool snudde 0-2 til 3-2 ledelse i den kampen, men pådro seg to utvisninger og måtte se hjemmelaget utligne til 3-3 ni minutter på overtid. 3-1 seier hjemme mot Watford lørdagen før, men er helt nede på 19. plass med 16 poeng. Moderate 2-1-3 på seks spilte hjemmekamper.

Hull innledet sesongen med flotte 3-2-1 på de seks første seriekampene, men har kun tatt tre poeng på sine åtte siste seriekamper og tapt sju av sine åtte siste. Svake 0-2-4 på seks spilte bortekamper og ligger fjerde sist med sine 14 poeng.

1-0 og 3-2 til Blackpool i tilsvarende kamp de to foregående sesongene. Vi tror Blackpool vinner også i kveld. H.

8. Coventry - Sheffield United
Coventry fikk flere av hjemmekampene utsatt i starten av sesongen og ligger sist med kun 10 poeng. Men har både to og tre kamper tilgode på lagene foran seg på tabellen og står med 2-3-1 på sine seks siste seriekamper. Imponerte med 1-0 seier borte mot formsterke Cardiff lørdag.

Et hardt skaderammet Sheffield United med kun to poeng på de fire siste seriekampene, til tross for at tre av dem er spilt på hjemmebane. Tok sju seire på de ti første seriekampene og fortsatt med i toppen med sine 25 poeng. 1-3 tap mot Stoke i forrige bortekampe, og står med totalt 3-2-2 på bortebane.

4-1 til Coventry i tilsvarende kamp forrige sesong. Sheffield United er store favoritter på midtukekupongen, vi tror mest på hjemmeseier. HU.

9. Queens Park Rangers - Cardiff
Etter tre sterke seire på rad, fikk Queens Park Rangers det for tøft borte mot formsterke Luton lørdag og tapte 1-3. Ligger på en flott fjerdeplass med 24 poeng og har kun ett poeng opp til ledende Burnley før midtukerunden. Klart godkjente 3-2-1 på seks spilte hjemmekamper på Loftus Road.

Etter sju poeng på tre kamper, ble Cardiff satt til ganske klar favoritt hjemme mot Coventry lørdag. Det endte med et skuffende 0-1 tap. Ligge helt nede på 18. plass med 18 poeng, men i rekordjevne Championship er det kun sju poeng opp til ledenden Burnley. Er sjelden sterke på bortebane, denne sesongen er ikke noe unntak med 2-1-4 på de sju første bortekampene.

Tre av de fire siste tilsvarende har endt med hjemmeseier. QPR er markert på over 70 prosent og det synes høyt, men i mangel av gode alternativer gir vi full tillit til QPR. H.

Her kan du levere din tippekupong

10. Wigan - Middlesbrough
Nyopprykkede Wigan ledet 1-0 til pause lørdag mot likeledes nyopprykkede Sunderland, men hjemmelaget snudde kampen og vant 2-1. Wigan på 15. plass med 19 poeng og har 13 av sine poeng på bortebane (4-1-2). Kun en hjemmekamp er vunnet, den seieren kom forrige tirsdag med 1-0 mot Blackburn.

Middlesbrough med en trøblete innledning på sesongen og ligger faktisk tredje sist med kun 13 poeng. 1-2 tap hjemme mot Blackburn lørdag og borte er det lite som har fungert for Middlesbrough til nå. Kun ett poeng er hanket inn på de seks første bortekampene.

Wigan imponerer ikke på hjemmebane, mens Middlesbrough sliter på bortebane. Vi nøyer oss med HU.

11. Millwall - Watford
Uberegnelige Millwall (6-2-6 totalt) med 2-1 seier borte mot Bristol City lørdag tok dermed sin andre strake seier, etter å ha slått formløse Middlesbrough 2-0 hjemme helgen før. Ligger på 11. plass med 20 poeng og har således kun fem poeng opp til serieleder Burnley. Fem av sju hjemmekamper er vunnet.

Watford er som vanlig mye bedre på hjemmebane enn på bortebane. Røk 1-3 borte mot Blackpool nest sist og slo tilbake med 2-1 seier hjemme mot Watford lørdag kveld. Ligger på 10. plass med 20 poeng, men kun vunnet en av sine sju første bortekamper (1-4-2).

Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

12. Augsburg - Bayern München
Midtukekupongen avsluttes med en kamp fra 2. runde i den tyske cupen, mest kjent som DFB-pokal.

Augsburg har ikke gjort noe videre vesen av seg i DFB-pokal de to foregående sesongene og røket ut i denne runden ved begge tilfellene. Etter å ha tatt ti poeng på fire kamper i Bundesliga, ble det 2-3 tap borte mot FC Köln søndag. Verd å merke seg er at de slo Bayern München 1-0 fjerde sist. Ligger på 12. plass med 13 poeng.

Bayern München ble tysk cupmester i 2020 etter å ha slått Bayer Leverkusen 4-2 i finalen. Men har røket ut allerede i den andre runden de to foregående sesongene og tapte hele 0-5 borte mot Borussia mönchengladbach i andre runde forrige sesong. Oppe på andreplass i Bundesliga etter helgens 5-0 seier hjemme mot Freiburg og har sitt eneste tap denne sesongen borte mot Augsburg.

Cup er cup, og vi tar med en halvgardering her. UB.

96-rekker:
1. Manchester United - Tottenham HU

2. Bournemouth - Southampton HU

3. Brentford - Chelsea B

4. Liverpool - West Ham H

5. Newcastle - Everton H

6. Birmingham - Burnley HUB

7. Blackpool - Hull H

8. Coventry - Sheffield United HU

9. Queens Park Rangers - Cardiff H

10. Wigan - Middlesbrough HU

11. Millwall - Watford U

12. Augsburg - Bayern München UB

432-rekker:
1. Manchester United - Tottenham HU

2. Bournemouth - Southampton HU

3. Brentford - Chelsea B

4. Liverpool - West Ham H

5. Newcastle - Everton H

6. Birmingham - Burnley HUB

7. Blackpool - Hull H

8. Coventry - Sheffield United HU

9. Queens Park Rangers - Cardiff H

10. Wigan - Middlesbrough HU

11. Millwall - Watford U

12. Augsburg - Bayern München UB