Ukens midtukekupong består av en kamp fra Eliteserien, fire kamper fra Premier League, fire kamper i La Liga, finalen i Coppa Italia, en kamp fra Allsvenskan og en kamp fra den danske Superligaen. Bonuspotten er på ca 2,7 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 18.55 og samtlige kamper spilles onsdag kveld.

1. Molde - Odd
Fremskutt kamp i Eliteserien. Det var som kjent spillefri i Eliteserien forrige helg (bortsett fra to framskutte kamper), grunnet cupfinalen. Den cupfinalen vant Molde fortjent med 1-0 mot Bodø/Glimt. Lørdag presterte Molde å rote bort en 3-0 ledelse hjemme mot Viking og tape 3-4. Men fikk Benjamin Tiedemann Hansen utvist på stillingen 3-1 og det hadde nok litt å si. Nede på 7. plass med kun sju poeng på de fem første seriekampene og har overraskende nok tapt to av tre spilte hjemmekamper, etter bunnsolide 11-2-2 og 12-1-2 på Aker Stadion de to foregående sesongene.

Odd ble hardt straffet av et effektivt og kontringssterkt Aalesund i sin siste hjemmekamp og tapte noe overraskende 2-3. Lørdag ble det 0-1 tap borte mot Sarpsborg 08. Har ellers vunnet 2-0 hjemme mot Tromsø og 2-1 hjemme mot Viking og hadde fortjent poeng i bortekampen mot Rosenborg i andre serierunde, som endte med 1-0 seier til RBK. Falt ned på 11. plass etter den flotte starten og står med kun seks poeng. Har slitt veldig på bortebane de siste sesongene og hadde ikke bedre enn 3-5-7 på reisefot forrige sesong.

Molde har store skadeproblemer og ikke helt utenkelig at Odd kan knipe poeng. HU.

2. Leeds - Chelsea
I og med at Everton vant 2-1 borte mot Leicester søndag og Leeds tapte 1-2 borte mot Arsenal, ligger Leeds på nedrykksplass når det kun gjenstår tre serierunder. Kun målforskjellen skiller opp til Burnley på sikker plass, men Leeds har hele 18 mål dårligere målforskjell. Men vist fremgang i det siste og stod med åtte poeng på fire kamper, før de møtte overmakten i form av Manchester City forrige lørdag og tapte 0-4 og altså 1-2 tap borte mot Arsenal søndag. Beskjedne 4-5-8 hjemme på Elland Road. Luke Ayling er ute med karantene de tre siste kampene, men kaptein Liam Cooper kan være tilbake.

Kun en seier på de fem siste seriekampene for Chelsea (1-2-2) som presterte å skusle vekk en 2-0 ledelse hjemme mot Wolverhampton lørdag og måtte nøye seg med 2-2. Holder fortsatt tredjeplassen med sine 67 poeng og har fem poeng ned til Tottenham på 5. plass. Overkommelige hjemmekamper mot hvv Leicester og Watford i de to siste seriekampene og lørdag er det FA-cup-finale mot Liverpool på Wembley. Solide 11-4-3 på bortebane. Både Jorginho og N'Golo Kante er småskadet og spares trolig til lørdagens FA-cup finale. Callum Hudson-Odoi er fortsatt ute.

Det endte 0-0 i tilsvarende kamp på Elland Road forrige sesong. Åpen affære dette. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

3. Leicester - Norwich
I likhet med West Ham var Leicester på finalejakt i Europa. Men etter 1-1 hjemme mot Roma i den første semifinalen i European Conference League, endte det med 0-1 tap på Stadio Olimpico forrige torsdag. Ligger i ingenmannsland på tabellen i Premier League med sine 42 poeng, men har levert sterkt hjemme på King Power Stadium hele sesongen og står med 8-4-5 totalt. Men tapte altså 1-2 hjemme mot Everton søndag. Viktige James Maddison er friskmeldt, det samme gjelder for James Justin. Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand er begge ute resten av sesongen.

Norwich rykket opp til Premier League før sesongen 2019/20, men endte desidert sist i Premier League og rykket rett ned igjen. Vant så Championship den påfølgende sesongen og rykket rett opp igjen. Ligger sist igjen nå og rykker ned igjen på direkten. Tapte hele 0-4 hjemme mot West Ham søndag. Meget svake 2-3-12 på bortebane. Ingen nye skader eller karantener for Norwich, som fortsatt har Josh Sargent, Mathias Normann og Kenny McLean ute.

Leicester blir midtukekupongens største favoritt og vi ser ingen grunn til å spekulere. H.

4. Watford - Everton
Roy Hodgson ble hentet inn som ny Watford-manager tidligere i sesongen, for å berge plassen, men han har ikke lyktes. Etter lørdagens 0-1 tap borte mot Crystal Palace, blir det nedrykk. Har slitt enormt spesielt på hjemmebane og kun vunnet to av sine sytten spilte hjemmekamper (2-1-14). Hassane Kamara soner karantene, mens Samir, Tom Cleverley, Ismaila Sarr og Emmanuel Dennis alle trolig er ute med skader.

Nedrykkstruede Everton med en kanonviktig 1-0 seier hjemme mot Chelsea forrige helg, og vi hadde også tro på at laget kunne vinne borte mot Leicester søndag. Det gjorde Everton med 2-1 og dermed klatret de opp på sikker plass med sine 35 poeng. Kun ett poeng ned til nedrykkstreken, men Everton har en kamp mindre spilt enn både Burnley og Leeds og de har sine to neste kamper på hjemmebane mot overkommelig motstand. Stod med 1-3-12 på bortebane, før søndagens 2-1 seier borte mot Leicester. Yerry Mina, Donny van de Beek og Ben Godfrey er alle ute.

Det endte 2-3 i tilsvarende kamp sist lagene møttes i Premier League i 2019/20-sesongen. Everton skal ha gode poengsjanser. UB.

5. Wolverhampton - Manchester City
Wolverhampton stod med fire tap på sine fem siste seriekamper, før lørdagens bortekamp mot Chelsea. Kom under 0-2 i den kampen, men Conor Coady sørget for 2-2 åtte minutter på overtid og sørget for ett poeng til Wolves. Ligger på 8. plass med 50 poeng, men har ikke bedre enn 7-2-8 hjemme. Etter en måned på sidelinjen er Daniel Podence endelig tilbake onsdag. Max Kilman og Nelson Semedo er begge ferdigspilt for sesongen.

Manchester City har et klart grep om ligatittelen etter helgens serierunde. Liverpool måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Tottenham, mens Manchester City slo Newcastle 5-0 hjemme. Har tre poeng ned til Liverpool med tre serierunder igjen å spille. Bunnsolide 13-3-1 på bortebane. Ruben Dias, John Stones og Kyle Walker er alle ute med skader, mens Nathan Ake kan bli klar med sin ankelskade. Fernandinho eller Rodri blir ellers partner for Aymeric Laporte i midtforsvaret.

Manchester City vant tilsvarende kamp 3-1 forrige sesong. Tross defensive utfordringer, gir vi full tillit til Manchester City. B.

6. Alaves - Espanyol
De fire neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra La Liga. Her gjenstår det tre serierunder og det er mer eller mindre avgjort hvem som ender topp fire. I bunnen er det fortsatt kamp, de tre nederste rykker som kjent ned.

Alaves har kjempet mot nedrykk de to foregående sesongene, men berget seg. Det ser verre ut denne sesongen. Ligger helt sist med sine 28 poeng og har seks poeng opp til Granada på sikker plass. Men i Spania er det innbyrdes oppgjør som teller ved poenglikhet og Granada har vunnet begge kampene mot Alaves denne sesongen. Må nok vinne sine tre siste for å ha håp om å berge plassen. Røk hele 0-4 borte mot Celta Vigo lørdag, men har vunnet sine to siste hjemmekamper. Ximo Navarro and Édgar Méndez soner begge karantene for Alaves.

Nyoprykkede Espanyol har klart seg helt greit og ligger på 13. plass med 40 poeng. Således er det åtte poeng ned til Mallorca under streken. Vært klart best på hjemmebane (9-5-4), meget svake 1-5-11 på bortebane. Vist svak form i det siste med kun fire poeng på de seks siste seriekampene (1-1-4). Óscar Gill, Pedrosa og Keidi Bare er ute med skader for Espanyol.

Det står 2-1-0 på de tre siste tilsvarende. Det er kun tre poeng som gjelder for Alaves og vi laget full tillit. H.

7. Osasuna - Getafe
La Liga. Her gjenstår det tre serierunder og det er mer eller mindre avgjort hvem som ender topp fire. I bunnen er det fortsatt kamp, de tre nederste rykker som kjent ned.

Osasuna endte på 11. plass forrige sesong og 10. plass sesongen før der igjen. Ligger på 9. plass nå med 46 poeng og kommer til å ende rundt der, da det er seks poeng opp til Athletic Bilbao på plassen foran. Vist fin form den siste tiden med 2-2-1 på de fem siste seriekampene, men har faktisk ikke bedre enn 5-6-6 hjemme i Pamplona. Jesús Areso er friskmeldt, mens Manu Sanchez soner karantene.

Getafe ligger mer utsatt til på 15. plass med sine 37 poeng. Men har fem poeng ned til Mallorca under streken. Plukket jevnt og trutt med poeng i det siste med 2-4-2 på de åtte siste seriekampene. Men ikke bedre enn 1-7-11 på bortebane totalt. Jamie Mata skal være eneste spiller på skadelisten.

0-0 i tilsvarende kamp de to foregående sesongene. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

8. Sevilla - Mallorca
La Liga. Her gjenstår det tre serierunder og det er mer eller mindre avgjort hvem som ender topp fire. I bunnen er det fortsatt kamp, de tre nederste rykker som kjent ned.

For noen måneder siden var Sevilla den eneste gullutfordreren til Real Madrid, men med 3-6-2 påde elleve siste seriekampene, er det forlengst hektet av i gullkampen. Ligger på 3. plass med 65 poeng og har sju poeng ned til Real Betis på 5. plass. Tre poeng onsdag kveld vil altså sikre topp fire. Solide 11-5-1 på hjemmebane. Viktige Lucas Ocampos er fortsatt ute med skade.

Mallorca tapte sekspoengs-kampen hjemme mot Granada med hele 2-6 lørdag og ble dermed passert av Granada på tabellen og ligger tredje sist med sine 32 poeng. Det er to poeng opp til Granada på sikker plass. Har vært skrekkelig svake på bortebane gjennom hele sesongen og kun vunnet to bortekamper (2-2-13). Ruiz de Galarreta, Sedlar, Ndiaye og Greif er alle ute med skader for Mallorca

Ikke lett å argumentere for annet enn hjemmeseier i denne. H.

9. Elche - Atletico Madrid
La Liga. Her gjenstår det tre serierunder og det er mer eller mindre avgjort hvem som ender topp fire. I bunnen er det fortsatt kamp, de tre nederste rykker som kjent ned.

Elche endte fjerde sist som nyopprykket lag forrige sesong og berget dermed såvidt plassen. Er mer eller mindre sikret ny kontrakt nå med sine 39 poeng og har sju poeng ned til Mallorca under streken. Ikke vist som best form i det siste med 2-1-4 på de sju siste seriekampene. Anstendige 6-6-5 på hjemmebane. Ezequiel Ponze er ute med karantene.

Atletico Madrid festet grepet om fjerdeplassen etter helgens serierunde. Vant selv 1-0 hjemme mot Real Madrid, mens Real Betis tapte 1-2 hjemme mot Barcelona. Dermed har Atletico Madrid seks poeng ned til Betis på femteplass. I Spania er det som kjent innbyrdes oppgjør som teller ved poenglikhet og Atletico Madrid har vunnet begge kampene mot Real Betis denne sesongen, ergo er den reelle avstanden på sju poeng. Variable 7-3-7 på bortebane. Marcos Llorente er ute med karantene, mens Thomas Lemar og Joao Felix er skadet.

Det endte 0-1 i tilsvarende kamp forrige sesong. Ikke helt utenkelig at Elche kan knipe poeng. UB.

10. Juventus - Inter
Finale i Coppa Italia som spiller på Stadio Olimpico i Roma.

Juventus har faktisk vært i finalen av Coppa Italia i seks av de sju foregående sesongene og de har vunnet tittelen hele fem ganger. 2-1 seier mot Atalanta i fjorårets finale. Har ellers hatt en skuffende sesong i Serie A og ender etter alle solemerker på 4. plass. Det er fire poeng opp til Napoli når to serierunder gjenstår. Mattia De Sciglio soner karantene, ellers skal det ikke være fravær av betydning for Juventus.

Inter har faktisk ikke vært i noen finale i Coppa Italia de sju foregående sesongene. Kjemper en intens kamp mot AC Milan om seriegullet, men to serierunder før slutt, er det to poeng opp. Snudde 0-2 til 4-2 seier hjemme mot Empoli lørdag og det var lagets sjette seier på de sju siste seriekampene. Inter kan stille med tilnærmet toppet mannskap.

Lagenes møttes i Torino 3. april, da vant Inter 1-0. Men cupgrossisten Juventus er ikke å kimse av. Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

11. AIK - Malmö
Storoppgjør i Allsvenskan der det er spilt sju serierunder. Hammarby topper med 16 poeng, mens Malmö og AIK har 15 poeng på plassene bak.

AIK var kanongode på hjemmebane forrige sesong og gikk ubeseiret gjennom sesongen med meget sterke 13-2-0. Det har fortsatt i samme stil denne sesongen, AIK med fire strake 1-0 seier på hjemmebane og som vanlig slitt mer på bortebane med to tap og kun en seier.

Skadeplagede Malmö holdt Hammarby til 0-0 borte forrige mandag og vant som ventet hjemme mot Mjällby lørdag med 2-0. Er det eneste ubeseirede laget i Allsvenskan med 4-3-0 på sine sju første. Borte er to av tre kamper endt med poengdeling.

De fire siste tilsvarende på Friends Arena har endt med poengdeling. Det oser poengdeling også denne gang. U.

12. FC København - Silkeborg
Dansk mesterskapsserie som består av de seks øverste lagene i grunnserien etter 22 serierunder.

FC København topper fortsatt serien, men med kun to poeng på de tre siste seriekampene, har FCK kun ett poeng ned til FC Midtjylland på andreplass. Tapte svært overraskende 0-1 hjemme mot Randers tredje sist, men fikk med seg 0-0 borte mot FC Midtjylland nest sist. Fikk en kostbar utvisning like før slutt borte mot Brøndby søndag og måtte nøye seg med 1-1. Totalt 8-4-2 hjemme i Parken. Kevin Diks soner karantene, mens Jens Stage, Nicolai Jørgensen, Victor Kristiansen og Zeca alle er skadet.

Silkeborg endte på 5. plass i Superligaen i 2011, men har ellers vært opp og ned mellom Superligaen og 1. divisjon det siste tiåret. Rykket opp til Superligaen foran denne sesongen og ligger på en sensasjonell 3. plass etter mandagens 4-2 seier hjemme mot Aalborg og fulgte opp med 1-0 seier hjemme mot Randers forrige fredag. Det var lagets femte strake seier. Har dermed fem poeng ned til Aalborg med kun tre runder igjen.

Det endte 0-0 i tilsvarende kamp i grunnserien, mens Silkeborg vant 3-1 i hjemmekamp i mesterkapsserien 14. april. Formsterke Silkeborg kan ta poeng fra FCK også denne gang. HU.

96-rekker:
1. Molde - Odd HU

2. Leeds - Chelsea HUB

3. Leicester - Norwich H

4. Watford - Everton UB

5. Wolverhampton - Manchester City B

6. Alaves - Espanyol H

7. Osasuna - Getafe HU

8. Sevilla - Mallorca H

9. Elche - Atletico Madrid UB

10. Juventus - Inter U

11. AIK - Malmö U

12. FC København - Silkeborg HU

432-rekker:
1. Molde - Odd HU

2. Leeds - Chelsea HUB

3. Leicester - Norwich H

4. Watford - Everton UB

5. Wolverhampton - Manchester City B

6. Alaves - Espanyol H

7. Osasuna - Getafe HUB

8. Sevilla - Mallorca H

9. Elche - Atletico Madrid UB

10. Juventus - Inter HUB

11. AIK - Malmö U

12. FC København - Silkeborg HU