Ukens midtukekupong består av seks kamper fra den fjerde runden i gruppespillet i Champions League, fire kamper fra gruppespillet i Europa League og to kamper fra gruppespillet i European Conference League. De seks kampene i Champions League spilles onsdag kveld, de resterende seks kampene spilles torsdag kveld. Bonuspotten er på ca 2 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 20.55.

1. Rangers - Liverpool
Det har som ventet blitt tøft for Rangers i gruppe A og etter de tre første rundene er de uten både poeng og scoringer. To av kampene er riktignok spilt på bortebane (0-4 mot Ajax og 0-2 mot Liverpool) og de hang bedre med hjemme mot Napoli enn det 0-3 resultatet skulle tilsi. Står med full pott på fem hjemmekamper i den skotske ligaen, men denne holder som kjent ikke allverdens nivå.

Liverpool med fortjent 2-3 tap borte mot Arsenal søndag kveld og Arsenal var nok nærmere 4-2 enn Liverpool var utligning i den kampen. Har fått en elendig start i Premier League og står med kun to seire på de ti første seriekampene. Helt nede på 10. plass med kun 10 poeng, det er 14 poeng opp til serieleder Arsenal. Det har dog gått bedre i gruppespillet etter det forsmedelige 1-4 tapet borte mot Napoli i åpningsrunden og de har slått Ajax 2-1 hjemme og Rangers 2-0 hjemme etter det. Luis Diaz, Trent Alexander Arnold og Joel Matip er alle nye på skadelisten. Andrew Robertson og Naby Keita er fortsatt uaktuelle.

Liverpool kan uansett mønstre en sterk førsteellever på Ibrox, men det er ikke utenkelig at Rangers kan ta poeng. UB.

Her kan du levere din tippekupong

2. Bayer Leverkusen - FC Porto
Club Brügge står sensasjonelt nok med maksimale ni poeng i gruppe B, mens Bayer Leverkusen, FC Porto og Atletico Madrid alle står med tre poeng. Leverkusen innledet gruppespillet med 0-1 tap borte mot Club Brügge, men vant deretter 2-0 hjemme mot Atletico Madrid. Hang godt med i Porto forrige tirsdag, men endte opp med 0-2 tap. Fått en meget svak start i hjemlig Bundesliga med 2-2-5 på de ni første seriekampene. Robert Andrich soner karantene her.

Fc Porto innledet gruppespillet med 1-2 tap borte mot Atletico Madrid og tapte deretter svært så oppsiktsvekkende hele 1-4 hjemme mot Club Brügge i andre runde. Sist tirsdag ble det 2-0 seier hjemme mot Bayer Leverkusen. Pepe er enest spiller ute med skade.

Leverkusen med svake 1-1-3 på hjemmebane i Bundesliga og feelingen er at denne kampen kan gå begge veier. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

3. Barcelona - Inter
Hardtsatsende Barcelona smadret Viktoria Plzen 5-1 hjemme på Camp Nou i åpningsrunden og hadde også fortjent poeng borte mot Bayern München i den andre runden, men endte opp med 0-2 tap. Var også best borte mot Inter forrige tirsdag, men endte opp med 0-1 tap. Er således bakpå i denne gruppa og må fortsatt unnvære de viktige forsvarsspillerne Jules Kounde, Ronald Arajuo og Anders Christensen. Det kan innebærer at rutinerte Pique starter onsdagens kamp.

Inter innledet gruppespillet med 0-2 tap hjemme mot Bayern München, men slo tilbake med 2-0 seier borte mot Viktoria Plzen i runde to og vant altså 1-0 hjemme mot Barcelona forrige tirsdag. Skulle de klare poeng på Camp Nou, vil de ende dårligst som toer i gruppa dersom de slår Viktoria Plzen hjemme i neste runde. Romelu Lukaku kan være tilbake i troppen til denne, men er uansett ikke aktuell for å starte kampen.

Barcelona må vinne for å henge med kampen om avansement og vi tror de fikser den biffen. H.

4. Viktoria Plzen - Bayern München
Viktoria Plzen er som ventet uten poeng i gruppe C og står med lite tiltalende 1-12 i målforskjell. Har tapt 1-5 mot Barcelona og 0-5 mot Bayern München i sine to bortekamper, mens den ene spilte hjemmekampen endte med 0-2 tap mot Inter.

Bayern München står faktisk med kun en seier på sine seks siste seriekamper (1-4-1) i hjemlig Bundesliga, men har gått som toget i gruppespillet og står på maksimale ni poeng og er uten baklengsmål på de tre kampene.

Bayern München vinner nok igjen. B.

5. Sporting Lisboa - Marseille
Det er fortsatt helt åpent i gruppe D når halve gruppespillet er unnagjort. Sporting Lisboa topper gruppa med seks poeng, mens både Tottenham og Eintracht Frankfurt står med fire poeng og Marseille med tre poeng.

Sporting Lisboa innledet gruppespillet med en knallsterk 3-0 seier borte mot Eintracht Frankfurt og fulgte opp med 2-0 seier hjemme mot Tottenham. Fikk en tidlig utvisning i bortemøtet mot Marseille forrige tirsdag og endte tilslutt opp med 1-4 tap. Antonio Adan soner karantene etter utvisningen sist.

Marseille med 7-2-0 på de ni første seriekampene i Ligue 1 før de sensasjonelt tapte 1-2 hjemme mot daværende tabelljumbo Ajaccio i helgens seriekamp. Tapte sine to første kamper i gruppespillet og selv om de vant 4-1 hjemme mot Sporting Lisboa forrige tirsdag, må de ha poeng i Lisboa onsdag kveld for å holde liv i håpet om å ende topp to.

Åpen kamp dette. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

6. Tottenham - Eintracht Frankfurt
Tottenham dominerte ikke kampen borte mot Brighton i Premier League lørdag kveld, men Harry Kane scoret kampens eneste mål og sørget for tre poeng til Contes menn. Ligger på en flott tredjeplass i Premier League med 20 poeng og har fire poeng opp til serieleder Arsenal. Feilfrie 4-0-0 hjemme på Tottenham Hotspur stadium. Står med kun fire poeng i gruppe D, men har to av sine tre siste på hjemmebane og fortsatt veldig gode sjanser til å ende topp to. Dejan Kulusevski er fortsatt ute med skade.

Eintracht Frankfurt vant som kjent Europa League forrige sesong og kvalifiserte seg dermed til gruppespillet i Champions League. Endte helt nede på 11. plass i Bundesliga forrige sesong. Åpnet litt bedre denne sesongen og ligger på 8. plass med 14 poeng. Lørdag ble det 0-3 tap borte mot tabelljumbo Bochum. Innledet gruppespillet med 0-3 tap hjemme mot Sporting Lisboa, men har slått tilbake med fire poeng på de to neste.

Tottenham er bunnsolide hjemme på Tottenham Hotspur stadium. H.

Her kan du levere din tippekupong

7. Bodø/Glimt - Arsenal
De seks neste kampene på midtukekupongen spilles alle torsdag kveld. Vi innleder på Aspmyra der Bodø/Glimt tar imot Arsenal.

Glimt var som ventet sjanseløse på Emirates,men har nok litt bedre muligheter hjemme i Bodø. Snudde 0-1 til 4-1 seier hjemme mot Sandefjord i søndagens seriekamp og har også fått en bra start på gruppespillet med 1-1 borte mot PSV Eindhoven og 2-1 seier hjemme mot FC Zürich.

Mikel Arteta vil nok rotere en god del på sitt lag til torsdagens kamp på Aspmyra og verken Martin Ødegaard, Martinelli, Gabriel Jesus eller Oleksandr Zinchenko er ventet i startoppstillingen. Men Arsenal har som kjent en meget bred og kvalitetsfylt tropp, så det blir nok en solid startellever.

Det vrimler av storfavoritter på midtukekupongen, og Arsenal er blant dem. Litt patriotiske må det uansett være lov å være. Vi spiller B på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

8. Feyenoord - FC Midtjylland
Alle fire lagene i gruppe F stod med tre poeng etter de to første rundene av gruppespillet. Sist torsdag endte det 0-0 mellom Sturm Graz og Lazio og 2-2 mellom FC Midtjylland og Feyenoord, ergo står alle lagene med fire poeng etter halvspilt gruppespill.

Feyenoord smadret Sturm Graz 6-0 i sin hittil eneste spilte hjemmekamp og har to av sine tre siste igjen på De Kuip i Rotterdam. Er sterke på eget gress og har faktisk ikke sluppet inn ett mål på sine fire første seriekamper på hjemmebane. Ligger forøvrig på 4. plass i Eredivisie etter ni spilte serierunder.

FC Midtjylland med smått sensasjonelle 5-1 seier hjemme mot Lazio i den andre runden av gruppespillet og fikk med seg 2-2 hjemme mot Feyenoord forrige torsdag. Ikke bedre enn 4-5-3 på sine tolv første seriekamper i den danske Superligaen og på 5. plass med 17 poeng.

Det er mange store favoritter på midtukekupongen, således tar vi med en halvgardering i denne. HU.

9. Manchester United - Omonia Nicosia
Det er som kjent kun gruppevinneren som går direkte til sluttspillet i Europa League. Laget som ender på andreplass i gruppa må ut i playoff mot lag som ender på tredjeplass i Champions League-gruppene. Manchester United på andreplass i denne gruppa med seks poeng, mens Real Sociedad står med ni poeng. United avslutter gruppespillet med bortekamp mot nettopp Real Sociedad.

Omonia Nicosia tapte kun 1-2 mot Real Sociedad i sin eneste bortekamp i gruppe E, mens de hjemme har tapt 0-3 mot Sheriff Tiraspolog 2-3 mot Manchester United. Står dermed uten poeng i denne gruppa.

Manchester United skal ta tre poeng i denne. H.

10. Union Berlin - Malmö
Ni serierunder er spilt i tyske Bundesliga og Union Berlin topper fortsatt tabellen etter sin 1-0 seier borte mot Stuttgart i helgen. Ikke vært like spreke i gruppespillet i Europa League og innledet faktisk med to strake tap. 0-1 hjemme mot belgiske Union Saint-Gilloise i åpningsrunden og 0-1 tap borte mot Braga i den andre runden. Tross en hel omgang med en mann mindre, vant Union Berlin 1-0 i Malmö forrige torsdag.

Malmö-fansen buet på egne spillere etter søndagens 0-0 kamp hjemme mot Värnamo. Åge Hareide har ikke lyktes med å løfte laget som ligger på 6. plass i Allsvenskan med 42 poeng og har fire poeng opp til Hammarby på 3. plass. Malmö er også uten poeng i gruppespillet.

Union Berlin må være en sterk favoritt her. H.

11. Shamrock Rovers - Molde
De to siste kampene på midtukekupongen er fra gruppespillet i European Conference League.

Shamrock Rovers holdt Djurgården til 0-0 i sin åpningskamp i gruppespillet hjemme i Irland. Siden har det blitt to strake 0-3 tap på bortebane. Først mot belgiske Gent i runde to og sist torsdag på Aker Stadion i Molde.

Molde med sin tolvte strake seier i Eliteserien søndag da de nedsablet Hamkam med 5-1 hjemme. Innledet gruppespillet med litt skuffende 0-0 hjemme mot Gent og var også svært uheldige i bortemøtet mot Djurgården. Fikk Fofana utvist tidlig i andreomgang da, men var likevel best og tapte ufortjent 2-3. Molde har uansett alle muligheter til å vinne gruppa.

Shamrock Rovers er klart bedre på hjemmebane enn på bortebane, men normalt skal Molde ta tre poeng her. UB.

12. West Ham - Anderlecht
Etter en treg start på Premier League-sesongen, har det sett bedre ut for West Ham i det siste. Slo Wolverhampton 2-0 hjemme nest sist og fulgte opp med 2-1 seier hjemme mot Fulham lørdag. Står med totalt ti poeng på de ni første seriekampene. I gruppespillet i European Conference League har det gått utmerket og der står laget med maksimale ni poeng.

Anderlecht innledet gruppespillet med 1-0 seier hjemme mot Silkeborg, men skuffet litt med kun 0-0 borte mot Steuau Bucuresti i den andre runden og måtte altså se seg slått 0-1 hjemme mot West Ham forrige torsdag.

West Ham har veldig god kontroll i denne gruppa og kanskje kan Anderlecht ta ett viktig poeng. HU.

96-rekker:
1. Rangers - Liverpool UB

2. Bayer Leverkusen - FC Porto HU

3. Barcelona - Inter H

4. Viktoria Plzen - Bayern München B

5. Sporting Lisboa - Marseille HUB

6. Tottenham - Eintracht Frankfurt H

7. Bodø/Glimt - Arsenal B

8. Feyenoord - FC Midtjylland HU

9. Manchester United - Omonia Nicosia H

10. Union Berlin - Malmö H

11. Shamrock Rovers - Molde UB

12. West Ham - Anderlecht HU

432-rekker:
1. Rangers - Liverpool UB

2. Bayer Leverkusen - FC Porto HUB

3. Barcelona - Inter H

4. Viktoria Plzen - Bayern München B

5. Sporting Lisboa - Marseille HUB

6. Tottenham - Eintracht Frankfurt H

7. Bodø/Glimt - Arsenal HUB

8. Feyenoord - FC Midtjylland HU

9. Manchester United - Omonia Nicosia H

10. Union Berlin - Malmö H

11. Shamrock Rovers - Molde UB

12. West Ham - Anderlecht HU