Gå til sidens hovedinnhold

Midtukekupong på fredag

Alt annet enn en enkel kupong venter oss. Det er i Frankrike og Skottland kampene spilles. Vi tror på høy utbetaling!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong på fredag
Oddsdobbel fredag: Fredagsdobbel til over fem ganger innsatsen
Oddssingel fredag: Tidligere Eliteserie-profil jakter bronse i Danmark
V64 Jackpot: V64-jackpot med over 750 000 ekstra i sekserpotten
V65 Biri: Ivan fikser helgecash på Biri
V65-lunsj: Nytt lunsjsnadder blir servert i Sverige

Vi er kommet frem til en ny midtukekupong fra Hamar. Denne spilleomgangen er kampdagen fredag 10.05. Kupongen domineres av den franske fotballen. Vi har hele 10 kamper fra nivå to i Frankrike. I tillegg et oppgjør fra den franske toppdivisjonen, samt et oppgjør fra Skottland. Veldig mange ukjent lag og meget stor vanskelighetsgrad. Vi spår gode premier til de som er dyktige og heldige i sin premiejakt. Innleveringsfristen på denne midtukekupongen (som går fredag) er 20:40. Bonuspotten er oppe i 725 000 kroner!

NB! I kveld er det ca 880 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

1. Saint-Etienne – Montpellier
Kupongens første kamp er fra den franske toppdivisjonen. Hjemmelaget Saint-Etienne på fjerde plass. Bortelaget Montpellier følger på plassen bak.

Saint-Etienne er et meget bra hjemmelag. Står med solide 12-2-3 på eget gress. Det er tre ligarunder igjen i den franske toppserien, og Saint-Etienne ligger i øyeblikket på fjerde plass, som gir spill i Europa League til høsten. Det er dog bare et lite poeng opp til Lyon på plassen foran. En tredjeplass gir spill i Champions League, med de enorme inntektene den turneringen genererer. Det er således en svært viktig kamp for hjemmelaget.

Montpellier ankommer på plassen bak hjemmelaget på tabellen. Det er dog hele sju poeng som skiller på tabellen. Bare teorien kan få gjestene opp en plassering, som kreves for å få spill i Europa neste sesong. Borte har gjestene 6-5-5 å vise til. Motsatt kamp tilbake i august endte 0-0.

Svært viktig kamp for vertene. Vi tror også laget vinner og spiller H.

2. AC Ajaccio – Lens
Kamp to bringer oss til det første av 10 oppgjør fra nivå to i Frankrike. Hjemmelaget kan fortsatt rykke ned, mens gjestene jager en plassering som gir kvalikspill om opprykk.

AC Ajaccio kan fortsatt rykke ned. Det er to kamper igjen i denne serien, og hjemmelaget ligger bare to små poeng foran en plassering som gir kvalikspill for å unngå nedrykk. Laget er brukbart hjemme, men heller ikke mer. 6-7-5 på eget gress er ikke veldig imponerende. Laget vant motsatt oppgjør 2-1 tidligere i sesongen.

Lens ligger på sjette plass på tabellen, og trenger en plassering bedre. Femte plassen gir kvalikspill om opprykk, og Lens mangler bare et lite poeng i så måte, med to kamper igjen å spille. Laget er bedre på eget gress, enn ute på tur. Bortestatistikken lyder på middelmådige 6-4-8, og kan fort være det som koster laget et opprykk.

Viktig kamp for begge. Vertene spiller for å overleve, Gjestene for å rykke opp. UB

3. Brest – Chamois Niort
Kamp tre gir oss et hjemmelag i opprykksposisjon. Gjestene i midtsjiktet uten noe å spille for.

Brest har hatt en flott sesong. Må ha en seier på de siste to for å sikre opprykk til toppdivisjonen. Hjemme er laget bra, og står med fine 12-4-2. Ingen har heller scoret mer enn Brest på eget gress. Det ble 1-1 i motsatt oppgjør rett før jul.

Chamois Niort har prestert på det jevne hele sesongen. Ligger trygt plassert i midtsjiktet på tabellen, med lite å spille for i de to siste kampene. Laget har vunnet fem ganger både borte og hjemme, og står med 5-5-8 på bortebane.

Hjemmelaget trenger en seier på de siste to for å sikre opprykk. Vi tror den seieren kommer her. H

4. Clermont Foot – Troyes AC
Kamp fire gir oss et hjemmelag i midtsjiktet på tabellen. Gjestene i opprykkskampen, to runder før slutt.

Clermont er inne på en 10 plass, av de 20 lagene i denne divisjonen. Laget har ingen ting å spille for, med lang vei både opp og ned på tabellen. Laget spiller mye uavgjort hjemme, og kan vise til en statistikk på 5-9-4 på eget gress. Clermont vant motsatt kamp 1-0.

Troyes ligger på plass tre på tabellen. Er sikret en kvalikplass for spill om opprykk. Toget har heller ikke gått når det gjelder direkte opprykk. Det mangler dog fire poeng med to kamper igjen, og kvalikspill er nok det mest sannsynlige. Lager er solide borte. 8-7-3 er fine tall ute på tur. Laget har vunnet de tre siste bortekampene.

Viktig for gjestene. Vi heller ørlite mot bortelaget, men dekker fult på det store spillet. UB (HUB på 432 rekker spillet)

5. Gazelec FC – Chateauroux
Hjemmelaget Gazelec trenger poeng for å sikre ny kontrakt i kamp fem. Gjestene Chateauroux i midtsjiktet, med bare æren å spille for.

Gazelec har bare tre lag bak seg på tabellen. Med to igjen å spille er det fem poeng ned til direkte nedrykk, men bare to små poeng ned til kvalikspill for å unngå å rykke ned. Laget lever meget farlig med to tap på de siste to. Gazelec har vunnet ni kamper i år, fem av dem på eget gress. Her er tallene 5-4-9. Laget har ikke vunnet på de siste fem seriekampene. Det ble dog en 1-0 seier i motsatt oppgjør tidligere i sesongen.

Chateauroux har bare æren å spille for. Ligger midt på tabellen, med lang vei både opp og ned i så måte. Laget har nøyaktig samme statistikk borte som hjemme (5-7-6) Laget har ikke tapt på sine siste fire spilte.

Viktig for hjemmelaget. Gjestene har dog større kapasitet. Vi dekker med alle tre tegnene. HUB

6. Grenoble – Auxerre
Auxerre tar turen til bortekamp mot Grenoble i kamp seks. Hjemmelaget i midtsjiktet på tabellen, mens gjestene fortsatt trenger poeng for og forny kontrakten.

Grenoble ligger på plass ni på tabellen. Det er ikke mye å spille for i sesongens to siste kamper. Hjemme har laget prestert greit, 8-4-6 med en kamp igjen på eget gress. Laget tapte hele 0-4 i motsatt kamp tilbake i desember i fjor.

Auxerre tåler muligens ikke to tap for å sikre ny kontrakt i sesongens siste to kamper. Ligger fem foran streken for direkte nedrykk, men bare to poeng foran plassen som gir kvalik for å unngå å rykke ned. Lager er ikke gode på utebane, og står med lite imponerende 4-4-10.

Til tross for at kampen er viktig for gjestene, heller vi mot hjemmelaget. HU

7. Lorient – Sochaux
Kamp sju på kupongen er meget viktig. Begge lag ligger på kvalikplass i hver sin ende av tabellen. Hjemmelaget spiller for opprykk, mens gjestene kjemper om ny kontrakt.

Lorient har hatt en fin sesong. Ligger på femte plass, og det er plassene tre, fire og fem som gir sjansen til spill om den siste ledige plassen i neste sesongs toppdivisjon i Frankrike. Lorient er greie hjemme, men heller ikke mer. 8-7-3 kan fort være det som koster opprykket når fasiten skrives om to uker.

Sochaux er i den andre enden av tabellen sammenlignet med hjemmelaget. Laget har bare de to som rykker direkte ned bak seg på tabellen. Det betyr kvalikspill for å sikre ny kontrakt. Det er to poeng opp til hele fem andre klubber, så ny kontrakt er fortsatt innenfor rekkevidde for Sochaux. Laget har bare vunnet fire av 18 på bortebane, og står med svake 4-4-10. Bare 11 scoret på fremmed gress er minst i divisjonen.

Viktig kamp. Topp mot bunn. Vi tror hjemmelaget vinner. H

8. Nancy – Metz
Serieleder og vinner Metz drar til nedrykkstruede Nancy i kamp åtte på kupongen.
Nancy er et av fire lag på 39 poeng. Det er to små poeng ned til plassen som gir kvalikspill for å unngå nedrykk, og sesongens to siste kamper blir således meget viktige for klubben.

Ankommer til denne kampen, med en hjemmestatistikk som lyder på noe svake 6-2-10. Laget kan dog være heldige som møter serielederen på et tidspunkt, hvor laget allerede har vunnet divisjonen. Nancy tapte motsatt kamp 0-3 i slutten av januar.

Metz har vært klart best på nivå to i Frankrike denne sesongen. To runder før fasiten skrives er laget allerede serievinnere. Det har bare blitt fire tap på 36 kamper, merkelig nok har tre av disse kommet på eget gress. Hjemmestatistikken lyder allikevel på fine 12-3-3. Det skal bli spennende å se hvor gode Metz er når toppdivisjonen venter neste sesong.

Metz soseklart best av disse. Vi henger allikevel på en gardering for uavgjort. Kampen er meget viktig for Nancy, og Metz er allerede serievinnere. B (UB på 432 rekker spillet)

9. US Orleans 45 – AS Beziers
Kamp ni gir oss et oppgjør hvor bortelaget er dypt forankret i nedrykksstriden. Hjemmelaget på en trygg plass midt på tabellen, med lite å spille for i de to siste.

Orleans har hatt en sesong på det jevne. Ligger på en helt grei åttende plass, uten mulighet til å blande seg inn i opprykkskampen. Således en kamp helt uten nerve for vertene. Laget presterer omtrent likt hjemme som borte, og har faktisk vunnet en kamp mer på utebane. Hjemme lyder tallene på middelmådige 7-4-7. Det er definitivt hjemmeformen som gjør at ikke Orleans har blandet seg inn i kampen om opprykk. Laget vant motsatt oppgjør 2-1 tilbake i januar.

Beziers har slitt i hele årets sesong. Ligger nest sist på tabellen, og det kreves to seire i de to siste for i det hele tatt å ha en sjanse til å unngå nedrykk. Selv det er dog trolig ikke nok. Dette er således en form for siste sjanse for laget, som garantert vil mobilisere 100 %. Beziers er faktisk brukbare borte, og har tatt seks av til sammen åtte seire på fremmed gress. Her lyder statistikken på 6-1-11. Det er utvilsomt en meget trist hjemmeform som er hovedårsaken til et trolig nedrykk.

Orleans er det beste laget av disse to. Det er dog gjestenes siste sjanse for å ha en mulighet til å unngå nedrykk. Vi spiller på enten eller. HB

10. Red Star FC – Paris FC
Kamp 10 gir oss et hjemmelag som allerede har rykket ned, mot et bortelag som trenger poeng i opprykkskampen.

Red Star har hatt en meget svak sesong, og ligger helt sist på tabellen. Nedrykket er et faktum to runder før slutt. Bare sju av 36 kamper er vunnet, og hjemme lyder tallene på 5-2-11. Laget klarte 1-1 i det motsatte møtet tidligere i sesongen.
Paris er med i kampen om opprykk. Ligger langt etter de to direkte opprykksplassene, men ligger på en kvalikplass to runder før slutt. Kampen er således særdeles viktig for laget. Borte lyder statistikken på akseptable, men heller ikke mer 6-6-6.

Red Star har rykket ned. Gjestene spiller om et mulig opprykk. Vi tror poengene blir med tilbake til hovedstaden. B

11. Valenciennes – Havre AC
Hjemmelaget kan fortsatt rykke ned i kamp 11 på kupongen. Gjestene med en ørliten sjanse til kvalikspill om opprykk. Dog kun en meget liten sjanse.

Valenciennes ligger to poeng over kvalikplassen som gir spill om å unngå nedrykk. To tap på de to siste kan derfor fort ende galt. Det er derfor en meget viktig kamp for laget. Hjemmeformen lyder på moderate 6-4-8. Laget tapte motsatt kamp med 3-4. Valenciennes har ikke vunnet på de seks siste spilte. Laget har også fire hjemmetap på rad.

Havre har prestert greit denne sesongen. Ligger fem poeng bak kvalikplass for spill om opprykk med to kamper igjen å spille. Det må således klaffe ekstremt mye for å lykkes i så måte. Borte har laget 5-7-6 å vise til.

Jevnt og tøft tror vi. Vi heller ørlite mot hjemmelaget. HU (HUB på 432 rekker spillet)

12. Aberdeen – Hearts
Vi er over i den skotske toppdivisjonen i kupongens avsluttende kamp. Hearts tar turen til Aberdeen. Med to kamper igjen er det bare målforskjell som skiller hjemmelaget fra en Europa League plass. Hearts er nummer seks, 10 poeng etter Aberdeen, og uten mulighet på noe spill i Europa neste sesong.

Det er to kamper igjen i den skotske toppdivisjonen. I det merkelige systemet i Skottland møtes de 12 lagene tre ganger, før de deles inn i topp seks og de seks nederste. Disse møtes i fem nye kamper, som til sammen gir 38 serierunder. Aberdeen ligger på plass 4 og må opp en plassering for å få Europa League til høsten. Hjemme på Pittodrie Stadium har laget 8-4-6 å vise til. Laget har møtt Hearts tre ganger denne sesongen, og har vunnet en og tapt to. Dette er en uhyre viktig kamp for Aberdeen.

Hearts er også inne blant topp seks. Ligger sist av disse, med lite å spille for i de siste to rundene. Bortebaneformen sier 7-2-8 før de to siste bortekampene.
Ikke så mye som skiller disse to på kapasitet.

Viktigheten gjør dog at vi tror hjemmelaget vinner H.

96-rekkeren:
1.Saint-Etienne - Montpellier H
2. AC Ajaccio - Lens UB
3. Brest - Chamois Niort H
4. Clermont Foot - Troyes UB
5. Gazélec FC Ajaccio — Châteauroux HUB
6. Grenoble Foot 38 — Auxerre HU
7. Lorient — Sochaux H
8. Nancy — Metz B
9. US Orleans 45 — AS Beziers HB
10. Red Star FC — Paris B
11. Valenciennes — Havre HU
12. Aberdeen — Hearts H


432-rekkeren:
1.Saint-Etienne - Montpellier H
2. AC Ajaccio - Lens UB
3. Brest - Chamois Niort H
4. Clermont Foot - Troyes HUB
5. Gazélec FC Ajaccio — Châteauroux HUB
6. Grenoble Foot 38 — Auxerre HU
7. Lorient — Sochaux H
8. Nancy — Metz UB
9. US Orleans 45 — AS Beziers HB
10. Red Star FC — Paris B
11. Valenciennes — Havre HUB
12. Aberdeen — Hearts H

Kommentarer til denne saken