*Nettavisen* Sportspill.

Milan er inspirerte

Adil Rami har kommet godt i gang i Milan-trøya, og stopperen står med to mål på seks kamper. Her feirer han sitt forrige med Clarence Seedorf. Foto: Fabio Muzzi (Afp)

Det er duket for gigantmøte i Serie A, og Milan har usedvanlig god odds når Juventus kommer på besøk.

02.03.14 10:18

Sportspills øvrige søndagstips:
V4 Boden: Finsk sisu i V4-2
Tipping: Vraker Solskjær
Oddsen: Europas giftigste i kalasform
V64 Eskilstuna: I dag må Johan spille annenfiolin

Søndagens langoddsprogram er preget av full runde fra blant annet Serie A og La Liga.

Du kan følge alle kampene i Nettavisens splitter nye live-system. Her blir det kommentarer, diskusjoner og fakta fra alle dagens kamper!

Dagens spill
Sassuolo – Parma, B 2,15

Et av Serie As største formlag møter nedrykksdømte Sassuolo. Veien begynner å bli fryktelig lang for Sassuolo nå, som står med kun én seier på de siste ti kampene. Den kom riktignok mot Milan, men siden det har det sett helmørkt ut. Bet godt fra seg mot Lazio sist, men det holdt ikke til poeng.

På skadelisten finner vi blant annet Acerbi, Manfredini, Ziegler, Terranova og Alexe, noe som ikke akkurat er ideelt for det lille eventyrlaget. Står overfor en tøff oppgave i dag.

Parma har på sin side hatt en eksepsjonell start på året. Er ubeseiret på de siste ti ligakampene, og tok et poeng hjemme mot Fiorentina forrige runde. Før de slo de Atalanta hele 4-0 på bortebane – et lag som er i mye bedre forfatning enn dagens motstander. Skadet er kun Goric, mens Munari er suspendert.

Har en veldig spennende angrepsduo bestående av Antonio Cassano og Amauri. Trener Roberto Donadoni har den siste tiden fått skryt for å konstruere en ”perfekt” balanse. Klarer han det i dag og, skal Sassuolo få slite med å komme til sjanser.

At de får så mye som 2,15 i odds gjør at denne kampen er veldig spillbar. Seerverdig blir den nok også. Spillstopp 14.55.

Sassuolo - Parma, 2,90 - 3,05 - 2,15.

Klikk her for å levere dagens singel.

Dagens langskudd
Milan – Juventus, H 3,30

Apropos seerverdighet! Dette er Serie A-rundens definitive høydepunkt.

Milan har vist gode takter den siste perioden, og vant overbevisende 2-0 borte mot Sampdoria. Har plukket jevnt og trutt med poeng i ligaen, og er nå innenfor rekkevidde til Europa-spill neste år. Får tilbake Mattia de Sciglio fra skadebenken, ellers er det meste som før. Sulley Muntari er suspendert.

Clarence Seedorf har fått en grei start som Milan-trener, men spillet har vært betraktelig bedre de siste to kampene. Tapte noe ufortjent hjemme mot Atletico i Champions League, men slo tilbake med en sterk seier sist. Mye av æren for det skal nysigneringene Adel Taarabt og Adil Rami ha, de har virkelig levert varene etter januarovergangene sine. Pazzini starter nok en gang i Balotellis sted, ettersom han pådro seg en skulderskade for halvannen uke siden.

Juventus har vunnet kamper uten å imponere i det siste, og slapp med skrekken mot Torino forrige helg. Gikk greit videre i Europa League på torsdag, men det er en kamp som kan ha kostet mye krefter for Contes menn. Han har også en betydelig skadeliste å ta hensyn til. Asamoah, Chiellini, Vucinic og Pepe er alle utilgjengelige. I tillegg er en viss Arturo Vidal suspendert. Spissparet er ganske vasst i form av Carlos Tevez, som er i kjempeform, og Fernando Llorente. Det er en tropp med god bredde, men Juventus stiller betydelig svekket på søndag.

Milan er i godt slag for tiden, og kan fort stikke av med tre poeng her. 3,30 i odds er for bra til å overse. Spillstopp er klokken 20.40.

Milan - Juventus, 3,30 - 3,10 - 1,95.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag