*Nettavisen* Sportspill.

Milan får det tøft på Sicilia

Foto: AP/Scanpix

Serieleder Milan er knallhardt rammet av skader. Sjekk lørdagens andre oddstips.

29.01.11 11:12

Lørdagens langoddsprogram består av hele 91 objekter, og i fotballens "hjemland" spilles det FA-cup. I tillegg er det tysk bundesliga, La Liga, Fransk ligue 1 og engelsk ligafotball fra de lavere divisjoner. I tillegg til at det selvsagt er dueller fra vintersport. Den spennende finalen i Asia Cup mellom Australia og Sør-Korea spilles også lørdag ettermiddag.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips: Den tyske serielederen vinner igjen

Tippetips:Cupbomber i England
V75 Jarlsberg: 38 millioner til alenevinner
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Det er all grunn til å sjekke lagoppstillingene i FA-cupen for de som har anledning til det, da en god del lag varsler tildels store endringer.

Vi beveger oss til Stadio Angelo Massimino for lørdagens andre oddstips der hjemmelaget Catania tar imot serieleder Milan. Hjemmelaget leverer som alltid bra saker på hjemlig grunn (5-4-2), men en elendig bortestatistikk (0-3-7), gjør at sicilianerne ikke har mer enn tre poengs klaring til Cesena som ligger først under streken. Fem kamper uten seier nå, men har møtt god mtostand:
Roma - Catania: 4-2
Catania - Inter: 1-2
Juventus - Catania: 2-0
Catania - Chievo: 1-1
Parma - Catania: 2-0

Vi så begge lagets hjemmekamper og ingen tvil om at Catania hadde fortjent minst det ene poenget mot Inter, og alle tre mot Chievo. Playmaker Mascara er tilbake i drift igjen, og ellers er det ikke så verst med mannskapet. Forventet lagoppstilling: Andujar, Augustyn, Silvestre, Spolli, Capuano, Ledesma, Carboni, Sciacca, Ricchiuti, Mascara, Maxi Lopez.

Milan leder fortsatt Serie A, og imponerer ingen. Det er Zlatan Ibrahimovic som holder liv i gulldrømmen, og ellers er det dårlig rytme i laget og nå florerer det også med skader. Viktige spillere om Nesta, Gattuso, Seedorf, Flamini, Zambrotta, Boateng, Inzaghi, Strasser og høyebacken Abata (en av våre favoritter) er alle uaktuell til lørdagens kveldskamp.

Eks-Bayern spiller Mark Van Bommel er ankommet og starter i kveld, likeledes nye Emanuelson. Forventet lagoppstilling: Abbiati, Oddo, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Van Bommel, Ambrosini, Emanuelson, Robinho, Pato, Ibrahimovic.

Fremover på banen ser det altså greit ut, men bakover er laget meget svekket.

Det står 1-6-3 på de siste ti tilsvarende og vi har svært god tro på at en ny poengdeling er innen rekkevidde. 2,95 er oddsen for at det blir ett poeng til hvert av lagene og kampen kan spilles som singel. Vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag:
Kamp 105 Catania - Milan 4,35 2,95 1,65
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger:
- vi var lenge inne på å foreslå et singelspill på Everton hjemme mot Chelsea. Everton er best mot de gode og 3,30 i odds er klar overodds. Det er tross alt cup vi snakker om
- hvorfor ikke prøve et spill på uavgjort etter ordinær tid i finalen mellom Australia og Japan (odds 2,80)
- 3,00 på Stevenage hjemme mot Reading (som trolig roterer på laget). Spennende.
- Viktige spillere tilbake for Crystal Palace som har 9-3-0 på siste tolv tilsvarende mot Norwich. Da synes 2,60 for en ny hjemmeseier interessant.
- 3,15 i odds på Crawley borte mot Torquay, det må være overodds..
- Lazio har mistet flyten og nå er det vel dags for første borteseier for Fiorentina?
- Tre spillere er suspendert på Malaga, ellers hadde vi trolig prøvd dem hjemme mot Zaragoza
- 2,55 i odds på at Hercules ikke taper mer enn et mål hjemme mot Barcelona. Det kan gå det det. Det ligger en litt halvslapp forestillling fra Barcelona i luften nå. Og husk at Hercules vant det omvendte oppgjøret 2-0.
- Fin sjanse for hjemmelagene Lorient (1,80) og St. Etienne (2,00) i Frankrike

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag