Det er ventet at Molde Fotballklubb kan tjene mellom 130 og 150 millioner kroner totalt på Europa League. Å komme seg til gruppespillet gir alene 30 millioner på kontoen, i tillegg kommer 50 millioner i såkalt solidaritetsbonus for at klubben kom til playoff i Champions League.

Fredag er det ca. 105 millioner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag klokken 19.00. Trykk her for å levere kupongen.

MFK eneste norske lag i gruppespill sesongen 2020/2021. Det betyr at klubben også får alle de norske TV-pengene fra Uefa alene. Denne summen er en del av Uefas såkalte «market pool», som i år skal ligge rundt 20 millioner kroner.

Dessuten tjener lagene drøyt 6,3 millioner kroner per seier i gruppespillet, og romsdalingene står så langt med to seire og to tap før hjemmekampen mot irske Dundalk torsdag.

Skulle Molde vinne de to siste kampene sine i gruppespillet, vil de gå videre som nummer to fra gruppen. Å havne på andreplass gir drøyt 5,5 millioner kroner, og med en plass i 16.-delsfinalen er man garantert ytterligere 5,5 millioner kroner. Det er store penger på spill for Molde i kveld.

Molde - Dundalk (Handikap fulltid 0-2) - U 4,00 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, gruppe B. Etter å ha tapt 1-4 og 0-3 mot Arsenal i de to siste Europa League-kampene, møter Molde svakere motstand denne torsdagen.

Med tre poeng mot gruppejumbo Dundalk vil Molde ta et langt steg mot avansement fra gruppe B. Avansement vil bety at et tosifret antall millioner renner inn på kontoen til romsdalingene.

Ingen irsk pushover

Molde er store favoritter før torsdagens kamp, og det er naturlig. Dundalk har tross alt tapt alle fire kampene sine så langt i gruppespillet.

Men den irske miniputtklubben vist at de ikke er noen pushover. De scoret mot Molde i Dublin, og de scoret tre ganger på bortebane mot Rapid Wien. Dundalk tapte likevel 1-2 mot Molde og 3-4 mot Rapid.

Fredag er det ca. 105 millioner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag klokken 19.00. Trykk her for å levere kupongen.

Det er ikke urealistisk å tro at Dundalk skal score på Aker stadion. De har tross alt scoret i tre av fire gruppespill-kamper. Molde har sluppet inn ni mål på sine fire kamper i gruppespillet. De har kun holdt nullen mot Rapid hjemme. Da vant moldenserne 1-0. Å spille på at begge lag scorer på Aker stadion gir 1,80 i odds.

At Arsenal vinner denne gruppen er ingen overraskelse, men hvem som havner på andreplass blir antakeligvis ikke avgjort før i siste runden, selv om Molde skulle vinne torsdag.

Avgjørende kamp i Wien

Alt tyder på at kampen i Wien blir avgjørende, men Molde kan klare seg med uavgjort i den østerrikske hovedstaden om de vinner mot Dundalk. Vi tror Molde vinner, men tror ikke på noen overkjøring. Molde vil ikke bruke unødvendig mye krefter på denne kampen. De kjemper fortsatt om sølvet i Eliteserien, og de vet at kampen neste torsdag blir avgjørende.

Fredag er det ca. 105 millioner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag klokken 19.00. Trykk her for å levere kupongen.

Dundalk på sin side vet at de er sjanseløse på avansement i Europa League. For irene er søndagens cupfinale mot Shamrock Rovers en viktigere kamp enn matchen mot Molde. Det er heller ikke noen fordel for irene at lagets trener Filippo Giovagnoli ikke får lede laget mot Molde. Giovagnoli var i teknisk sone på Emirates under kampen mot Arsenal. Der hadde han ikke lov til å være, ifølge UEFA. Nå er han straffet og klubben har fått bot.

Molde vinner likevel neppe med mer enn to mål. Dundalk scorer tre ganger mot Rapid Wien på bortebane, og Molde slet med å slå irene 2-1 i Dublin tidligere i høst. Jeg tror Molde klarer å ta en tomålsseier her.

Her kan du skrape Flax på nett

Vi går for U i 0-2-handikapet på Dundalk. Det vil si at Molde må vinne med to mål for at spillet vårt skal gå inn. Vi vet det er litt risky, men siden vi har flere spill med lav odds i dag, går vi for en høyoddser her. 4,00 i odds på tomålsseier til Molde er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset