*Nettavisen* Sportspill.

Millionloddet lå uskrapt på kjøkkenet i to måneder

Woman writing message on note stuck to refrigerator door at home, closeup Woman writing message on note stuck to refrigerator door at home, closeup

Alta-mannen oppdaget at Flax-loddene han hadde liggende på kjøkkenet ikke var skrapt. Illustrasjonsbilde. Foto: Getty Images

Lørdag 28. mars kom Alta-mannen på Flax-loddet han kjøpte i januar. Nå kan han vente seg 20 000 kroner inn på kontoen hver måned i 20 år.

31.03.20 16:13

Der var sist lørdag ettermiddag at Alta-mannen oppdaget at Flax-loddene han hadde kjøpt hos Narvesen i Hamnegata 12 i Molde i januar, fortsatt ikke var skrapt. Så han satte seg ned, og fikk seg tidenes overraskelse.

- Det er helt utrolig. Det var en sjokkopplevelse å se skrape fram premien, ja, det var litt vanskelig å tro det før jeg hadde vært hos kommisjonær og fått det verifisert, sa mannen.

Klikk her for å skrape Flax på nett.

Siste premieutbetaling i 2040

Hver eneste måned fram til mars 2040 vil det trille et beløp tilsvarende 20 000 kroner i dag, inn på bankkontoen til den heldige mannen.

På loddet Flax for livet er premien månedlige utbetalinger i årevis. Det er tre forskjellige toppremier:

5 000 kroner i måneden i 5 år

10 000 kroner i måneden i 10 år

20 000 kroner i måneden i 20 år

Sistnevnte betyr en samlet premie på 4,8 millioner kroner, men husk at de månedlige premiebeløpene blir indeksregulert hvert år, slik at inflasjonen ikke spiser opp premien.

Klikk på bildet for å forstørre. Flax

Skal kjøpe hus

Mannen er i etableringsfasen, og nå blir det huskjøp, kunne han fortelle.

- Jeg vet ikke hvorfor, men loddene hadde nå bare blitt liggende på kjøkkenet før de dukket fram, sier han til Norsk Tipping.

Vinnersannsynligheten for toppremien i Flax for livet er 1:1,2 mill.

Klikk på bildet for å forstørre. Vinnersannsynlighet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag