Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Premier League: Rodgers har gjort underverker med Leicester
Målscorerspill Eliteserien: Herlig målscorerodds på Marcus Pedersen
PostNord-ligaen: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene
V75 Leangen: Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V64 Umeå:
Dobbel jackpot med 1,4 mill ekstra
V65 Biri: Helgecashen skal hentes på Biri
Eurojackpot fredag
: Potten er på 376 millioner kr

Det er en strålende fotballhelg vi har foran oss. Det er oppstart i både PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen og det også seriestart for 1. divisjon kvinner. Men det er naturligvis også full runde i Eliteserien og OBOS-ligaen og det full pakke fra hele Europa. Fredagen byr på Buskerud-derbyet mellom Strømsgodset og Mjøndalen, det spilles fotball i Premier League, i Bundesliga, i Allsvenskan, tysk 2. bundesliga og i Danmark for å nevne noe.

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Strømsgodset - Mjøndalen HUB Pause - H 2,15 (spillestopp kl 18.55)

Strømsgodset var av mange sett på som en medaljekandidat foran forrige sesong. Det endte med neglebiting og kamp for å overleve. I siste serierunde lå Strømsgodset under 1-2 borte mot Stabæk og det lå an til kvalikspill for Godset. Tre minutter på overtid utlignet så Mustafa Abdellaoue for Godset og plassen ble berget, mens Stabæk måtte i kvalik.

Strømsgodset har fått en bra start på årets sesong. Innledet med 3-2 seier hjemme mot Haugesund i en jevn kamp for snaue 14 dager siden. Sist søndag var det bortekamp mot Brann, der gjorde Godset en flott 1. omgang og ledet 1-0 til pause. Ble trykket voldsomt tilbake i 2. omgang og skal nok si seg veldig fornøyd med at de fikk med seg ett poeng fra Bergen. Normalt svært hjemmesterke Strømsgodset hadde ikke bedre enn 5-4-6 på Marienlyst i fjor. Trener Bjørn Petter Ingebrigtsen kan glede seg over skadefritt mannskap i kveld.

Mjøndalen leverte en meget svak seriepremiere borte mot Vålerenga og tapte meget fortjent 0-2. Sist lørdag var det hjemmekamp mot Bodø/Glimt og det var regelrett klasseforskjell på lagene. Bodø/Glimt så ut til å gå til pause med en svært fortjent 2-0 ledelse, men så fikk Mjøndalen straffe i sluttminuttene av 1. omgang. Mjøndalen kjempet seg tilbake i kampen og tok faktisk ledelsen 3-2 for så å havne under 3-4 og utligne til 4-4, men 11 minutter på overtid sørget Håkon Evjen for 5-4 til Bodø/Glimt. Det var definitivt ingenting å si på at Bodø/Glimt vant den kampen. Mjøndalen så ikke gode sist heller, men de har dødballkraft og kveldens kamp er uansett et lokaloppgjør. Christian Gauseth var ikke med mot Bodø/Glimt, men skal være klar igjen i kveld.

1,62 på hjemmeseier i kveld er snaut. Vi hever risikoen noe og spiller at Strømsgodset leder til pause. Denne kan gledelig nok spilles som singel og oddsen er på 2,15.

Klikk her for å levere spillet