*Nettavisen* Sportspill.

Modo har fått opp dampen

Foto: Scanpix

Per-Åge Skrøder og Modo har seks seire på sine åtte siste kamper. Vi tror på seier igjen torsdag. Sjekk vårt oddstips.

08.12.11 09:35

Torsdagens langoddsprogram består av 29 objekter og som så ofte før på torsdager, er det ishockey som dominerer. Det er full runde både i den norske og den svenske eliteserien i ishockey og i tilegg er det selvsagt kamper fra det uforutsigbare håndball-VM for kvinner som spilles i Brasil.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Manisaspor - Besiktas
Toppkamp i tyrkisk superliga. Hjemmelaget innehar fjerdeplassen etter svært sterke 6-3-0 på de ni siste seriekampene. Fem poeng opp til serieleder Fenerbache. Hjemme står laget med fire strake seire og totalt 4-1-1. Har overrasket til nå, og er et velorganisert og kompakt lag som er vanskelig å bryte ned. Besiktas har variert en god del i sesongstarten, men slo i det minste formsterke Orduspor 2-1 hjemme mandag kveld. Det gir en foreløpig tredjeplass på tabellen. Noenlunde like bra hjemme (4-2-1) som borte hittil (3-1-2). Mange kjente spillere i Besiktas, så som Quaresma, Simao, Hugo Almeida blant annet. Simao rekker trolig ikke denne kampen. Har fremfor alt sin styrke offensivt, men er rufsete bakover. Norsk Tipping og bookmakerne har gjort Besiktas til klar favoritt. Vi synes 2,60 for at formsterke Manisaspor vinner er et svært spennende langskudd her.

Dagens avslag
Juventus - Bologna
Italiensk cup og begge lag sparer en rekke nøkkelspillere. Nå har nok Juventus en vesentlig bredere tropp enn Bologna, men 1,25 på hjemmeseier ligner likevel en svært dårlig vits. Det er scudettoen (seriegullet) det handler om for Juventus denne sesongen og selv om undertegnede alltid har hatt en forkjærlighet for Juventus, kan ikke spill på denne kampen anbefales.

Albacete - Atletico Madrid
Notorisk uberegnelige Atletico Madrid til 1,40 i borteodds i en cupkamp? Riktignok er det halv skatt for de aller fleste i desember, men dette ligner ingen julegave. Madrid-laget har reist med en bra tropp, men cup er cup og denne kampen lever svært godt uten vår delaktighet.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Modo - Linköping
Gledelig nok tilbyr Norsk Tipping singelspill på tre av kampene fra den svenske eliteserien i ishockey i kveld, vel vitende om at det er svært uforutsigbart i denne ligaen i øyeblikket. Åtte lag av tolv kvalifiserer seg for sluttspillet, lag nummer ni og ti får ikke være med på noe som helst. De to nederste lagene spiller kvalifiseringsserie sammen med de fire øverste lagene fra Hockeyallsvenskan. De fleste lagene har spilt 28 kamper, totalt skal det spilles 55 serierunder i grunnspillet og det betyr at vi er halvveis nå.

Hjemmelag i form
Modo og Linköping er to av lagene som i øyeblikket vaker rundt de siste sluttspillplassene, men formkurven er svært ulik på disse lagene. Hjemmelaget Modo har sterke 6-0-2 på sine åtte siste seriekamper og er kun poenget bak AIK på åttendeplass. Vår egen Per Åge Skrøder har som vanlig levert og står med 24 poeng (ni mål og femten assists) for Modo, og er dermed ett poeng bak Nicklas Danielsson i poengligaen i Modo. Trener Ulf Samuelsson melder om helt skadefritt lag for hjemmelaget, som i likhet med de andre lagene skal spille tre kamper på fire dager nå.

Åtte perioder uten mål
Linköping var som vanlig ventet i toppen, men nå nærmer det seg krise i klubben. Misnøyen med trener Hans Särkijärvi øker i omfang og Linköping har nå spilt ufattelige 159 minutter uten å ha scoret ett eneste mål (det er nesten åtte perioder) og lengre enn en evighet i ishockey. I tirsdagens hjemmemøte med Frölunda hadde den godeste Särkijärvi endret på alle rekkene, det ga ingen effekt. Etter å ha skapt en målsjanse i de to første periodene, gikk Särkijärvi tilbake til de ordinære rekkeoppstillingene i den siste perioden, uten at det hjalp. Tirsdagens tap for Frölunda var det femte tapet på rad for Linköping. Torsdag soner forwarden Martin Laumann Ylven sin tredje av tre kampers karantene. I tillegg er forwarden Sebastian Karlsson skadet.

Modo er i form og møter et helt formløst Linköping. Og prinsippet er da veldig greit, vi spiller lag i form, vel vitende om at den svenske hockeyen er uforutsigbar. Oddsen for at Modo vinner er 2,05 og kampen kan altså spilles som singel. Vi synes Modo er dagens mest interessante objekt torsdag og nøyer oss med et singelspill på Per Åge Skrøder og hans lagkamerater og at det blir hjemmeseier i Örnskiöldsvik.

Spilleforslag torsdag
Kamp 98 MODO Hockey - Linköpings HC 2,05 3,80 2,35
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.