Kampen om Premier League-trofeet er allerede avgjort. Det har havnet hos Manchester City, men racet om toppscorertittelen er ikke over.

Harry Kane og Mohamed Salah har begge 21 mål når det gjenstår tre kamper av Premier League-sesongen. Bak dem lusker Manchester Uniteds Bruno Fernandes med 18 scoringer.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Salah har scoret tolv av sine 21 mål på bortebane. Det er ingen spillere i Premier League har flere bortescoringer enn den egyptiske Liverpool-stjernen. To av de tre siste kampene til Liverpool skal spilles på bortebane. Det taler til Salahs fordel.

Harry Kane på sin side har scoret ti av 21 mål på Tottenham Hotspur Stadium, og det er ingen spillere i den engelske toppdivisjonen som har flere hjemmemål enn Spurs-spissen. Tottenham skal spille to av de tre siste kampene hjemme i Nord-London, men de har et tøffere kampprogram enn Liverpool. Kane har også gått målløs av banen i de to siste kampene.

At Salah scorer og Liverpool vinner mot West Brom gir 1,65 i odds

Toppscorerkampen ligger an til å bli en skikkelig rysare.

West Bromwich - Liverpool - Mohamed Salah scorer minst to mål - 3,50 (spillestopp 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mohamed Salah scoret 4-2-målet på Old Trafford torsdag, og dermed er han oppe i 21 mål i Premier League denne sesongen. Totalt har han scoret 30 ganger.

Den egyptiske superspissen har scoret tolv mål på bortebane denne sesongen, og han har scoret minst to mål ved tre anledninger borte fra Anfield denne sesongen.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Elsker søndagsfotball

Salah ble toppscorer med 32 mål i sin første sesong for Liverpool i 2017-2018-sesongen, og han ble delt toppscorer med Pierre-Emerick Aubameyang og Sadio Mane i 2018-2019-sesongen. Alle tre hadde 22 mål. Denne sesongen kan han ta sin tredje toppscorertittel i den engelske toppdivisjonen, og han burde ha gode muligheter til å score i søndagens kamp mot West Brom-lag som har sluppet inn flest mål i Premier League. De står med 68 baklengs før matchen mot Liverpool.

Her kan du skrape Flax på nett

Det er iallfall et par ting som tyder på at han kommer på scoringslisten mot WBA.

Salah har vært direkte involvert i 30 mål på 41 Premier League-kamper som er spilt på en søndag (23 mål og syv målgivende). Kun Steven Gerrard (72), Robbie Fowler (31) og Daniel Sturridge (31) har vært involvert i flere scoringer på søndager enn egypteren. Vi tror han passerer Fowler og Sturridge på den listen etter denne kampen mot West Brom.

Salah har scoret to mål på de tre siste kampene mot West Brom, og vi tror han kommer på scoringslisten igjen i søndagens kamp. At Mohamed Salah scorer minst to mål mot West Brom gir finfine 3,50 i odds. Det er et interessant spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset