Djurgården - Molde

Odds: Begge lag scorer og det blir over 2,5 mål

Kampstart torsdag 15. september kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Tele2 Arena - Stockholm

Kampen vises på Viasport 1 og Viaplay

Vi tror begge lag scorer og det blir over 2,5 mål totalt. Det spillet leverer du her

Det er to topplag i skandinavisk fotball som braker sammen torsdag kveld når Djurgården tar i mot Molde i andre runde av gruppespillet i Europa Conference League.

Molde er suveren serieleder i Norge og har gullet langt nede i lommen, mens Djurgården er i en knallhard kamp med Häcken, og delvis Hammarby, om hvem som stikker av med mesterskapet hos våre naboer.

De ligger i skrivende stund på andreplass - poenget bak Häcken som leder - og fire poeng foran Hammarby på tredjeplass.

I den første kampen i gruppen tok Molde i mot Gent hjemme på Aker stadion. Første omgang var jevnspilt og sjansefattig, der lagene nok var litt forsiktige og følte seg litt frem.

I andre omgang tok Molde fullstendig over, men i likhet med hjemmekampen mot Wolfsberger sløste de med sjansene og var for upresise i det avgjørende øyeblikket. Både Magnus Wolff Eikrem og Ola Brynhildsen hadde fine muligheter til å score, men kampen ebbet ut med 0-0 og to tapte poeng for mannskapet til Erling Moe.

I Eliteserien går det på skinner for serielederen, og de har nå vunnet ni kamper på rad. På de 17 siste har de 15-2-0 og har fortsatt ikke tapt siden Viking stjal med seg tre poeng fra Aker Stadion 7. mai.

På bortebane har de hele sesongen hatt den fantastiske egenskapen det er å avgjøre de jevne kampene til sin fordel. Tre av de fem siste oppgjørene på fremmed gress har de vunnet med ett mål, men i de to siste har det vært utklassing.

Først imponerende 4-1 borte mot Bodø/Glimt, før de sist søndag reiste til sørlandet og banket Jerv 4-2. 15-7 i målforskjell på den fem siste bortekampene gjør at det lukter scoringer av Molde, og vi tror de også lurer Djurgårdens keeper torsdag kveld.

Det er ca. 159 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Djurgården er meget gode på Tele2 Arena

Djurgården er midt inne i en knallhard kamp om hvem som blir seriemester i Allsvenskan i 2022. De ligger poenget bak Häcken - som trenes av Per-Mathias Høgmo - og har bare viktige kamper denne høsten.

Spesielt oppgjøret mot akkurat Häcken hjemme i Tele2 Arena den 9. oktober kan bli helt avgjørende i forhold til hvem som blir mester.

I Europa tok de seg til gruppespillet i Conference League gjennom å slå ut kroatiske Rijeka 4-1 sammenlagt i andre kvalifiseringsrunde, og rumenske Sepsi OSK med 6-2 sammenlagt i tredje kvalifiseringsrunde.

I playoff møtte de APOEL Nicosia fra Kypros, og der skaffet de seg et glimrende utgangspunkt når de vant 3-0 hjemme.

På Kypros ble det litt spenning når hjemmelaget ledet både 2-0 og 3-1, men svenskene reduserte til 3-2 i det 90. minutt, og gruppespillsplassen ble sikret med 5-3 sammenlagt.

Det er spesielt hjemme på Tele2 Arena de har lagt grunnlaget både i den hjemlige serien og i Europa. De er Allsvenskans klart beste hjemmelag, og står med 9-1-0 og 30-7 i målforskjell.

Selv om de har slitt seg til knappe seiere i de to siste hjemmekampene(3-2 mot Kalmar og 2-1 mot Elfsborg), tror vi Molde skal få svette for tre poeng torsdag kveld.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vanskelig å spå en vinner

Nivået på Eliteserien og Allsvanskan er ikke milevis fra hverandre, og når de to topplagene møtes tror vi det vil bli jevnt og tøft.

Djurgården er som nevnt meget gode hjemme, og har scoret i snitt tre mål pr kamp i Allsvenskan denne sesongen. De har bare sluppet inn syv på eget gress, men det som er verdt å merke seg er at tre av de har kommet i de to siste oppgjørene.

Molde vinner og vinner i Eliteserien, og har gjennom sesongen faktisk vært bedre borte enn hjemme. På 11 kamper på fremmed gress har de 9-2-0 og 24-10 i målforskjell.

De fem siste borte har gitt fem seiere og 15-7 i målforskjell, så målene renner inn begge veier.

Det er vanskelig å spå en vinner i denne kampen. Det vi vet er at Djurgården scorer mye hjemme, og Molde scorer mye borte.

Vårt tips i dette oppgjøret blir derfor at begge lag scorer og det blir over 2,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.25 i odds.

All oddsen på Djurgården-Molde finner du her