Gå til sidens hovedinnhold

Molde gjør kort prosess

Molde er gigantfavoritter hjemme mot islandske KR Reykjavik i kveld og bør kunne skaffe seg et solid utgangspunkt før returmøtet i Reykjavik.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europa League: Kjempetrøbbel for Brann på hjemmebane
Oddsdobbel:
Molde gjør kort prosess
Oddssingel Afrikamesterskapet 1:
Eventyret fortsetter for Madagaskar
V65 Øvrevoll:
Mina skal fikse V65-cashen på Øvrevoll
V65 Bergen: Fyldig kveldsmeny i Bergen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Molde, Brann og Haugesund skal alle i aksjon i 1. kvalifiseringsrunde av Europa League i kveld og det er kampene fra Europa League-kvalifiseringen som dominerer torsdagens langoddsprogram. I tillegg spilles de to siste kvartfinalene i Afrikamesterskapet etter at Senegal og Nigeria ble klare for semifinale i går. Det er ellers 6. etappe i Tour de France og det er tennis fra Wimbledon.

NB! Fredag er det ca 163 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Molde - KR Reykjavik handikap 1. omgang 0-1 - H 3,10 (spillestopp kl 18.55)
Molde gikk på et pinlig bortetap mot Glenovan i den første kampen i første kvalifiseringsrunde i forrige sesongs Europa League. Men tok seg sammen i hjemmereturen og vant overbevisende 5-1. Tok seg så veldig greit av albanske Laci i 2. runde (3-0 hjemme og 2-0 borte) og eliminerte skotske Hibernian i 3. runde. Måtte så opp mot sterke Zenit i playoff. Tapte bortekampen 1-3, men vant hjemmekampen 2-1 og var ikke langt unna å kvalifisere seg til gruppespillet. har vært kanongode på hjemmebane i Eliteserien denne sesongen (6-1-0), men avgitt vel mange poeng på bortebane (3-2-3). Ledet 2-0 til pause borte mot Odd søndag, men det endte 2-2. Leder Eliteserien med fire poeng ned til Bodø/Glimt og Odd på plassene bak, men de har begge to kamper mindre spilt.

Islandske KR Reykjavik endte på 4. plass i 2018-sesongen på Island, og var ni poeng bak vinneren Valur. Midtveis i denne sesongen har laget en klar ledelse på toppen av tabellen med sju poeng ned til Breidablikk på 2. plass. Kun ett tap hittil, det er kommet på bortebane der tallene viser 4-1-1. Tok seg videre fra 1. runde i Europa League-kvalifiseringen i 2017 etter 0-0 hjemme og 2-0 seier borte mot finske SJK, men tapte 1-3 borte og 0-2 hjemme for Maccabi Tel Aviv i andre runde.

Molde blir store favoritter noe også oddsen på 1,18 illustrerer. Molde er knallsterke hjemme og det er slett ikke utenkelig at Molde har et par måls ledelsen til pause. At Molde leder med to mål eller mer ved halvtid, betales med flotte 3,10 i odds. Dessverre kan ikke dette objektet singelspilles, så vi må kombinere. Det gjør vi med en hjemmeseier fra norsk 3. divisjon.

Frigg - Lokomotiv Oslo H 1,90 (spillestopp kl 18.55)
3. divisjon avdeling 2 og denne innleder den fjortende serierunden før lagene tar en måneds sommerferie. Fem seire på de seks siste seriekampene for hjemmelaget, som ligger på 5. plass med 22 poeng. Det eneste tapet i denne perioden er kommet mot den suverene serielederen Vålerenga 2 som beseiret Frigg hele 4-0 for ti dager siden. Frigg har vært klart best hjemme sålangt og står med 4-1-1 på seks spilte hjemmekamper.

Lokomotiv Oslo tok sesongens tredje borteseier da laget snudde 1-2 til 3-2 seier mot Halsen søndag. Solide 3-1-2 på seks bortekamper, betydelig mer moderate 1-4-2 på sju spilte hjemmekamper. Står med totalt 17 poeng og ligger på 10. plass, men har seks poeng ned til Ready under streken.

Hjemmeseier til 1,90 synes som en klart godkjent odds og kombinert med at Molde leder med to mål eller mer til pause, får vi en dobbelodds på luftige 5,89.

Kommentarer til denne saken