*Nettavisen* Sportspill.

Molde kan gå på en smell

KORTVARIG JUBEL: Moldes jubel over å ha scoret mot Haugesund i fjor ble kortvarig. Kampen endte 1-1. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Det er ikke selvsagt at Molde tar tre poeng på en bane de normalt sliter.

26.04.15 12:38

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: De burde ikke være favoritt
Oddstips 2: Nedenom og hjem for Wolfsburg
Oddstips 3: Sarpsborg har mer inne
Langskudd: Nå sprekker United-boblen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-fotball
V64 Vaggeryd: Jackpot med norgeskjenning som banker
V65 Jarlsberg: Jackpot med Westergaard
Tippeligaen: Disse er skadet eller soner karantene
Tippemagasinet: Ny episode før helgens runde

Lørdagens tips gikk dessverre skuffende og vi opplevde stang ut i flere tilfeller. Derfor endte null av fire med treff.

I går røyk bonuspotten igjen. Dermed er den nå nede i 250 000 kroner.

1, Haugesund — Molde
Haugesund har fått en noe begredelig start på sesongen. Ingenting virker å fungere og ett poeng på tre kamper minner dessverre om fjorårets skuffende sesongåpning.

Da var det så vidt at de greide å hente seg inn i tide. Vil de klare det i år også? Det skal dog sies at motstanden har vært meget god i sesonginnledningen.

Og Molde har ingen planer om å slippe foten av gassen, all den tid de er tre poeng fra tabelltoppen. Forrige runde rundspilte de et ursvakt Aalesund og det virker som om den varslede spisskrisen kan avblåses.

Denne kampen blir viktig for Haugesund og vi tror de kan gi god kamp til Molde - i år som i fjor. HB.

2, Lillestrøm — Stabæk
Lillestrøm har tre ganger 1-1 på blokka de tre første rundene. Nå begynner det å bli på tide med en seier - da vil tabellen plutselig se ganske positiv ut.

Det er vanskelig å sette fingeren på hva som går galt for LSK, men gledelig er det i det minste at Erling Knudtzon finner nettet jevnlig for tiden.

Stabæk har, nok en gang, åpnet over forventning og tok en sterk og fortjent hjemmeseier over Viking sist. Spillemessig har de åpnet sesongen veldig bra - hatten av for Bob Bradley. HUB.

3, Sarpsborg 08 — Bodø/Glimt
Sarpsborg virket veldig positive de to første rundene, men forrige helg mot Sandefjord var de tafatte. Nå må de heve seg og sikre sesongens første hjemmeseier.

Bodø/Glimt har ikke akkurat vært strålende i sesonginnledningen, selv om de ga Odd kamp til døra forrige helg. Det er noe tafatt over det offensive og veldig mye avhenger av at Trond Olsen og «Badou» har dagen.

Geir Bakke kan trolig smile bredest etter kveldens kamp. H.

4, Strømsgodset — Sandefjord Fotball
Oppturen Strømsgodset fikk på Lerkendal forrige runde var nødvendig. De spilte godt mot Rosenborg, men har foreløpig kun to poeng på tre kamper.

I dag blir det nok andre boller. Spillemessig har de hevet seg etter åpningsfadesen mot Vålerenga.

Sandefjord har imidlertid imponert stort og står med seks poeng og to hjemmeseiere. Defensivt virker det meget solide og det er grunn til å tro at de er fornøyd med ett poeng i dag.

Det blir imidlertid vanskelig. H.

5, Bærum — Hødd
Bærum har fått en meget svak start på sesongen og har all grunn til å frykte nedrykk om de fortsetter slikt. Når man blir utspilt av Strømmen er det all grunn til bekymring.

Hødd fikk på sin side en meget velsmakende seier over Brann forrige runde. Syv poeng på tre kamper er også meget bra uttelling. Hødd virker best og Bærum har mye å forbedre. HB.

6, Kristiansund BK — Strømmen
Det var få som forventet hjemmetap for Åsane forrige helg, men det ble det altså for Kristiansund - som forrige sesong var uhyre solide på eget gress. Nå må de heve seg, spesielt offensivt, de har scoret kun to mål så langt.

Strømmen er spådd en sesong på nedre halvdel av tabellen, men tok en viktig seier over Bærum forrige helg. Det holder nok ikke i dag, dog. H.

7, Levanger — Sandnes Ulf
Levanger imponerte mange da de kom tilbake og vant ett poeng borte mot Fredrikstad forrige uke. Det var et viktig første poeng og noe de absolutt kan bygge på.

Sandnes Ulf virker imidlertid sterke og har fem poeng de første tre kampene. I denne kampen blir de nok hakket for gode, men en uavgjort er ikke utenkelig. UB.

8, Nest-Sotra — Sogndal
Dette blir en viktig kamp for verten som har slitt stort i sesonginnledningen. Selv om de scorer en del mål, er åtte baklengs på tre kamper altfor mye og de ligger med null poeng så langt.

Sogndal virker på sin side ikke særlig mye svakere i forhold til fjorårets årgang og har åpnet sesong på ypperlig vis. Men de får ikke poengene gratis - dette kan være en perfekt anledning for underdog Nest-Sotra å hevde seg. HB.

9, Ranheim — Follo
Ranheim har åpnet sesongen greit, med tre uavgjortkampet mot veldig gode lag. Det står stor respekt av hva de gjorde borte mot Bryne forrige helg, da de hentet inn 2-0 og fikk med seg ett poeng.

Follo har åpnet sesongen meget positivt og står med syv poeng på tre kamper. Hjemme har de vært best og det kan hende at denne kampen blir litt i tøffeste laget for Skis beste menn. H.

10, Åsane — Bryne
Selv om det er uhyre artig med Åsane på tabelltopp i OBOS-ligaen, må man spørre seg når eventyret tar slutt. Uansett er det ingen grunn til å bekymre seg for det nå: det virker som om de er genuint glade for å spille fotball om dagen.

Også Bryne har fått en god start på sesongen og står med syv poeng før dagens kamp. Det blir utvilsomt vanskelig å skille lagene, men for første gang har Åsane favorittstempelet og det blir spennende å se hvordan de håndterer dette. HUB.

11, Moss — Raufoss
Moss hadde en mellomsesong i fjor, men har startet årets på godt vis. Seier mot Fram i Larvik er solid, men de ble dessverre fulgt opp med hjemmetap for Grorud i cupen.

Raufoss har på sin side fått en drømmestart på sesongen. To seiere og 7-0 i målforskjell på sine tellende kamper denne sesongen. Men det blir vanskelig å skille disse lagene. HUB.

12, Fiorentina — Cagliari
Fiorentina har semifinalebilletten til Europa League i bukselommen og kan glede seg over det - i ligaen bør de imidlertid passe seg for å miste neste års europacupspill. De siste tre kampene i italienske konkurranser har endt med tap.

Cagliari er på sin side i fullstendig oppløsning og Serie B virker å være eneste utvei denne sesongen. H.

432-rekker:

1, Haugesund — Molde HB

2, Lillestrøm — Stabæk HUB

3, Sarpsborg 08 — Bodø/Glimt H

4, Strømsgodset — Sandefjord Fotball H

5, Bærum — Hødd HB

6, Kristiansund BK — Strømmen H

7, Levanger — Sandnes Ulf UB

8, Nest-Sotra — Sogndal HB

9, Ranheim — Follo H

10, Åsane — Bryne HUB

11, Moss — Raufoss HUB

12, Fiorentina — Cagliari H

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Haugesund — Molde HB

2, Lillestrøm — Stabæk HUB

3, Sarpsborg 08 — Bodø/Glimt H

4, Strømsgodset — Sandefjord Fotball H

5, Bærum — Hødd HB

6, Kristiansund BK — Strømmen H

7, Levanger — Sandnes Ulf B

8, Nest-Sotra — Sogndal HB

9, Ranheim — Follo H

10, Åsane — Bryne HB

11, Moss — Raufoss HU

12, Fiorentina — Cagliari H

Klikk her for å levere denne kupongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.