Molde - Haugesund
Molde vinner med to mål eller mer @ 2.00
Spillestopp: Søndag 17. juli kl. 17.59

Trykk på denne lenken for å følge dette spillet

Kampen vises på TV2 Play, Eurosport Player og Discovery+

Fantastisk form tross skadeproblemene
Molde har den klart beste formen i Eliteserien med 7-2-0 på de ni siste etter 3-4 tapet mot Viking tilbake i starten av mai. Det er en meget sterk rad av resultater når man ser på de enorme skadeproblemene Molde har hatt gjennom hele sesongen. Selv om Molde har slitt litt resultatmessig i de siste kampene med blant annet 0-0 mot HamKam og 1-1 mot Jerv fjernet de alle spørsmål sist når de knuste Tromsø hele 5-1 her på hjemmebane. Og nå har Molde også overtatt tabellteten med 30 poeng, og de virker å ha et mer stabilt toppnivå enn de fleste andre for øyeblikket. Hjemme har de tatt 16 av 24 mulige poeng på åtte kamper, og nå begynner også skadesituasjonen å se bedre ut enn på en stund med flere spillere snart tilbake fra skade. Fortsatt er dog Ellingsen, Haraldseid, Sinyan, Brynhildsen, Ulland Andersen, Wolff Eikrem og Sigurdarsson alle ute. Hjemme mot Haugesund har de en ganske så feilfri rad de siste årene, hvor Molde har vunnet de fem siste årene.

Det er hele 124 millioner i Vikinglotto-potten neste onsdag. Legg din kupong her!

Haugesund med fem strake tap her i Molde
Etter seieren 4-2 over Viking i rogalandsderbyet har ikke Haugesund klart å opprettholde momentum, og tap 0-1 og poengdeling 1-1 mot nyopprykkerne Jerv og HamKam i de to siste er rett og slett litt for svakt for klubben som nå ligger rett over kvalik med 13 poeng etter 14 kamper. Tromsø ligger bare målforskjellen bak, og når Tromsø også har to kamper til gode ligger Haugesund egentlig ganske dårlig an. Fem poeng på sju bortekamper er heller ikke det beste, og med tap her både i '17, '18, '19, '20 og '21 er det en stygg statistikk som møter de når de ankommer Molde Stadion. Liseth er nyoperert og ute en lengre periode.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Molde virker å komme mer og mer, og nå begynner det snart å lysne på skadefronten også. Vi tror fem strake seire mot Haugesund blir til seks og spiller at Molde vinner med to mål eller mer til fine 2.20.

Molde - Haugesund
Molde vinner med to mål eller mer @ 2.00
Spillestopp: Søndag 17. juli kl. 17.59

Trykk på denne lenken for å følge dette spillet