Gå til sidens hovedinnhold

Molde skaffer seg et fint utgangspunkt

Molde skal ut i Conference League-kvalifisering mot sveitsiske Servette som er utenfor sesong. Vi tror Molde tar første stikk og fikser seg et bra utgangspunkt foran returmøtet.

Kvalifiseringsrundene til Conference League er i full gang, og torsdag tar sveitsiske Servette turen til Molde for å spille den første kampen i 2.runde. Vi tror Molde viser at de er det beste laget.

Molde - Servette
Molde @ 1.87
Spillestopp: Torsdag 22.juli kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet

Molde leder hjemlig liga
Molde har vært ledende i den hjemlige ligaen denne sesongen, og leder tabellen klart med fem poeng ned til Bodø/Glimt. Forrige sesong var det motsatt når Molde til slutt endte som nummer to i ligaen, men da hadde Molde mer å stri med når de i tillegg var ute å spilte i Europa.

Ca. 455 millioner i Eurojackpot på fredag! Legg din kupong her

Var knallsterke i Europa sist sesong
Molde hadde nemlig en kjempesesong i fjor, særlig hvis man ser med europeiske øyne. De var lenge med i kvalifiseringen til Champions League og slo ut lag som KuPS, Celje og Qarabag, men til slutt ble Ferencvaros for sterke og slo ut Molde i den avgjørende playoff-runden med minste mulige margin, nemlig bortemål. Det ga i stedet gruppespill i Europa League, og der tok virkelig Molde godt for seg med hele ti poeng mot Arsenal, Rapid Wien og Dundalk.

Molde har verdifull erfaring
Det holdt i massevis for å gå enda et steg videre, og i 16-delsfinalen møtte de tyske Hoffenheim. og utrolig nok slo de til med en meget pen borteseier 0-2. Det ga grunnlaget før hjemmekampen som endte 3-3, og Molde avanserte nok en gang til 8-delsfinale mot Granada. De ble for sterke med 3-2 sammenlagt, selv om Molde vant hjemmekampen med 2-1. Uansett fikk Molde enormt med erfaring av europacupspill, og det kommer garantert til nytte her.

Her kan du skrape Flax!

Molde kommer nå med åtte kamper på rad uten tap, og selv om det har blitt tre poengdelinger på de fire siste så er nok noe av grunnen til det at de har hatt fokus på denne kampen. De mangler fortsatt Ellingsen, Haraldseid, Sigurdarson og Sjølstad med skader, men det ser likevel lysere ut enn på lenge.

Servette er utenfor sesong
Servette på sin side er utenfor sesong, noe som er et stort minus for deres del. De knep tredjeplassen i hjemlig liga sist sesong, kun poenget foran Lugano. Den ga kvalikplassen hit, og siden den gang har de kun spilt et lite knippe treningskamper som har resultert i to tap og to uavgjorte kamper. De avsluttet også den forrige sesongen med fire tap på de fem siste, så formen virker ikke å være helt der den bør være.

Molde gjør det bra for tiden, har mye europeisk erfaring og har kommet mye lengre i sin sesong enn Servette. 1.87 på Molde-seier virker bra, og vi spiller.

Molde - Servette
Molde @ 1.87
Spillestopp: Torsdag 22.juli kl. 17.59

Trykk her for å levere dette spillet