HamKam - Molde

Odds: Molde vinner og det blir under 3,5 mål totalt

Kampstart søndag 3. juli kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Briskeby Stadion

Kampen vises på Eurosport Norge, Eurosport Player, discovery+ og TV 2 Play

Vi tror Molde vinner og det blir under 3.5 mål totalt. Det spiller du på her til 3.00 i odds

HamKam tar i mot Molde hjemme på Briskeby søndag ettermiddag, og hjemmelaget tok seg av Sarpsborg - også det hjemme - sist helg når de sikret seier 3-2. Molde fikk en frihelg når Jerv ikke kunne stille lag, men lagets siste seriekamp 19. juni, vant de 2-1 borte mot Odd.

I fjorårets suverene sesong i OBOS-ligaen var HamKam meget sterke på eget gress. Etter to tap på rad i juli i fjor mot Åsane og Aalesund vant de åtte kamper på rad på Briskeby.

Den gode hjemmeformen har egentlig fortsatt også i årets sesong. Selv om det ikke har blitt seiere hver gang, er de vanskelige å slå og det blir tette kamper stort sett hver gang.

Seiere mot Sandefjord og Sarpsborg sist, uavgjort mot Lillestrøm, Aalesund, Rosenborg og et knepent tap mot Odd er status så langt i sesongen.

Niendeplass på tabellen, og foreløpig god klaring til lagene i bunnen er definitivt godkjent i comebacket i eliteserien.

Det er ca. 746 millioner kroner i eurojackpot-potten. spillefrist tirsdag kl 19

Molde snuser på tabelltopp

I de fem siste sesongene har Molde vært topp to på slutten av året alle fem gangene - men det har riktignok kun gitt et seriegull(2019). I 2017 og 2018 endte de bak Rosenborg, mens i 2020 og 2021 var det Bodø/Glimt som ble for sterke.

Det man kan hente ut av den statistikken er stabilitet, og sesongen så langt tyder ikke på at ting har endret seg. Molde ligger på andreplass på tabellen - to poeng bak Lillestrøm - men med en kamp mindre spilt.

Motivasjonen i Molde for å knipe seriegullet er selvsagt stor, og i skrivende stund er de sannsynligvis norges beste lag.

Etter en litt ruskete start på serien der de bare vant en av de fire første kampene - og tapte hjemme både for Lillestrøm og Viking - har de nå virkelig funnet seiersresepten.

Hjemmekampen mot Odd 11. mai endte med 3-0 seier, og siden da har de spilt fem ganger til og vunnet alle. Om de spiller hjemme eller borte virker ikke å spille noen rolle.

Laget til Erling Moe finner en vei til seier uansett, og det tror vi de også gjør på Briskeby.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Molde tar tre nye poeng

De fem siste kampene til Hamkam på eget gress:

HamKam - Sandefjord 3-0, HamKam - Aalesund 0-0, HamKam - Rosenborg 1-1, HamKam - Odd 1-2, HamKam - Sarpsborg 3-2.

De fem siste kampene til Molde på bortebane:

Strømsgodset - Molde 1-3, Rosenborg - Molde 0-0, Aalesund - Molde 0-2, Sarpsborg - Molde 1-2, Odd - Molde 1-2.

I fire av de fem siste kampene - for begge lag - har det vært under 3,5 mål totalt. Molde har ikke feid over motstanderne sine men de gjør som topplag ofte gjør - akkurat det nødvendige for å ta tre poeng.

Vårt tips er at det samme skjer denne gangen. Molde vinner og det blir under 3.5 mål totalt spiller du på her til 3.00 i odds.

All oddsen på HamKam-Molde finner du her