Lille - Monaco

Odds: Handicap 3-veis 1:0 Monaco

Kampstart fredag 6.mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Pierre-Mauroy

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Monaco vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 3.20 i odds

Lille og Monaco kjempet en hard kamp med Paris Saint-Germain og Lyon om ligagullet i Frankrike forrige sesong. Til slutt var det Lille som gikk til topps mens Monaco sikret seg 3. plassen og Champions League-spill.

Et knapt år senere har spesielt Lille slitt langt mer, og foran fredagens oppgjør er det kun gjestene som har noe å spille for.

Krisesesong for den regjerende mesteren

Regjerende mester Lille ligger tre runder før slutt nede på 10. plass på tabellen. Det er stor misnøye hos fansen og de har i det siste gitt tydelig beskjed om hva de syntes om tingenes tilstand.

Det har vært piping mot egne spillere, og fansen har gitt trener Jocelyn Gourvennec klar beskjed om å si opp jobben. Det er kort vei fra himmel til helvete i denne bransjen.

De mest optimistiske øynet et lite håp om å komme seg inn topp fem etter at de slo tilbake fra to tap med seier over Strasbourg 24. april. Scoringen til Zeki Celik etter 87 minutter sørget for sårt tiltrengte tre poeng.

I forrige runde borte mot nedrykkstruede Troyes var det bråstopp igjen. Her dominerte de banespillet mesteparten av første omgang, men Troyes fikk straffe etter 43 minutter og gikk til pause med ledelse.

I andre omgang snakket først Renato Sanches på seg sitt andre gule kort - så fikk Burak Yilmaz direkte rødt etter en vill takling - og Lille måtte avslutte kampen med ni mann.

Troyes fikk i andre omgang to straffespark til, og vant kampen 3-0. Med det ble Lille det første laget til å få to røde kort, og gi bort tre straffespark i samme kamp i Ligue 1 på 30 år.

Det er ca. 653 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Monaco er i storform

Livet på den franske rivieraen ser lysere og lysere ut. Ikke på grunn av at det går mot sommer og finere vær, men det imponerende spillet til Monaco den siste tiden.

Gjestene ligger á poeng med Rennes på tabellen i kampen om den siste Champions League-billetten, og etter at Philippe Clement ble hentet inn som ny trener i starten av januar, har gjestene nå virkelig funnet formen.

Aurelien Tchouameni storspiller på midtbanen, og er linket til flere av de største klubbene i Europa. Det heteste ryktet akkurat nå er at Liverpool ligger best an i løypa til å hente han til sommeren.

Wissam Ben Yedder har pøst inn mål i det siste. Kapteinen og hærføreren har virkelig gått foran og står nå med totalt 21 scoringer i Ligue 1. Med det ligger han tre mål bak toppscorer Kylian Mbappe fra PSG.

Sist helg vant de 2-0 hjemme mot Angers etter mål av Ben Yedder og selvmål av Abdoulaye Bamba. Dette var Monacos syvende seier på rad i Ligue 1 - en rekke som startet med 3-0 hjemme mot seriemester PSG 20. mars - og den lengste pågående i alle de fem største ligaene i Europa.

Monaco tar et nytt skritt mot Champions League

Vertene bør ha ambisjoner om å slå tilbake etter ydmykelsen mot Troyes i forrige serierunde, men realistisk sett har de ikke så mye å spille for de tre siste kampene.

De to røde kortene til Burak Yilmaz og Renato Sanches i forrige runde, gjør at Lille i tillegg til at kampen ikke betyr all verden, stiller svekket til oppgjøret.

Monaco har derimot alt å spille for og er i tillegg i knallform. Vanderson, Axel Disasi og Aurelien Tchouameni var suspendert i forrige kamp på grunn av for mange gule kort. De er nå tilbake, og det gjør troppen selvsagt enda sterkere til denne kampen.

Vi tror derfor at Monaco viser styrke og vinner kampen med to mål eller mer.

Det spiller du på her til 3.20 i odds

All oddsen på Lille-Monaco finner du her