Monaco - Lille

Odds: Monaco vinner og begge lag scorer

Kampstart fredag 19. november kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Lois II

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Monaco vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 4.40 i odds

Etter den siste landslagspausen før mars drar Ligue 1 i gang 14. serierunde med storoppgjøret Monaco-Lille på Stade Lois II fredag kveld. Klubbene er naboer på tabellen med Monaco på 11. plass og Lille på 12. plass.

Det er ikke det de drømte om før sesongen startet, men begge lagene har slitt med stabiliteten og skal de ha noen som helst sjanse til spill i Europa neste år, er de avhengig av seier.

Monaco gikk målløse av banen for tredje kamp på rad i alle turneringer i siste kamp før landslagspausen da de ble holdt til 0-0 borte mot Reims. De spilte før det 0-0 hjemme mot PSV i Europaligaen, og tapte 0-2 borte for Brest i Ligue 1.

Selv om Nico Kovacs mannskap har spilt noen kamper under pari, har de stort sett vært til å stole på hjemme på Stade Lois II. I Ligue 1 har de vunnet de tre siste kampene ganske overbevisende. 3-1 mot Saint-Etienne, 3-0 mot Bordeaux og 3-1 mot Montpellier er solid, og vi tror de også tar seg av fjorårets seriemester Lille.

Aleksandr Golovin og Benoit Badiashile er suspendert og uaktuelle til kampen.

Det er ca. 199 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Lille får ikke resultater under deres nye manager

Jocelyn Guorvennec tok over sjefsstolen i Lille etter at Christophe Galtier tok dem til seriegull i fjor. Det har foreløpig vært langt fra noen suksess, og det ryktes allerede at Tottenhams sparkede manager Nuno Espirito Santo kan være en aktuell erstatter.

Lille fikk en selvtillitsboost når de slo Sevilla 2-1 borte i Champions League tidlig i november. Det ble fulgt opp med 1-1 hjemme mot Angers i Ligue 1 og de kommer inn i denne kampen med usikkerhet igjen.

De så ut til å være på gang med tre seiere på rad i september, men siden det har de spilt to uavgjorte og tapt to og ligger som nevnt på 12.plass med 16 av totalt 39 poeng.

De har vært direkte svake på bortebane og står med kun en seier på syv kamper. Den kom mot Strasbourg for to måneder siden når toppscorer Jonathan David scoret begge målene i 2-1 seieren.

Lille må klare seg uten venstreback Gabriel Gudmundsson og midtstopper Sven Botman som er skadet. Amadou Onana må også stå over etter sitt røde kort i forrige serierunde mot Angers.

Denne vinner Monaco

Begge klubbene er langt unna å være der de ønsker på denne tiden av sesongen. Kombinasjonen av Monacos tre strake seiere på hjemmebane med ni scoringer og Lilles elendige form på bortebane, samt at de mangler viktige Sven Botman, gjør at vi tror dette blir hjemmeseier.

Monaco vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 4.40 i odds

Jonathan David er den heteste mannen i Lille-laget. Han er delt toppscorer i Ligue 1 med Gaetan Laborde i Rennes. Begge står med åtte scoringer så langt. Vi tror han lurer inn et mål også mot Monaco.

Det spiller du på her til 3.25 i odds