Jonathan Cristian Silva scoret 1-0 målet for Leganes hjemme mot Real Madrid for 14 dager siden. Her ser vi Silva i duell med Real Madrid's Luka Modric. I kveld har Leganes hjemmekamp mot Athletic Bilbao.
Jonathan Cristian Silva scoret 1-0 målet for Leganes hjemme mot Real Madrid for 14 dager siden. Her ser vi Silva i duell med Real Madrid's Luka Modric. I kveld har Leganes hjemmekamp mot Athletic Bilbao. Foto: Bernat Armangue (AP)

Motivasjonsdobbel til spreke 5,52 i odds

To hjemmelag med alt å spille lanseres i den dobbelen fra La Liga.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Solskjær og United
Oddssingel PL: City har jerngrep på Manchester United
Oddssingel PL: Mer bortetrøbbel for Arsenal
Oddssingel tysk cup: Werder Bremen må bryte forbannelsen
Oddsdobbel håndball: Elverum får kamp av Fyllingen
V75 Bonus Bjerke:
Snakkhest bankerspilles i herlig V75-omgang
V4 Bro Park
: Herlig galopplunsj på Bro Park

Det definitive høydepunktet på onsdagens langoddsprogram er Premier League-kampen mellom Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og Manchester City. I tillegg spiller Wolverhampton hjemme mot Arsenal. Det er også midtukerunde i Spania og det spilles fire kamper i La Liga i kveld. Det spilles cup i både Tyskland og Italia denne midtuken, og det er semifinaler det er snakk om. Ellers er det kamper fra Allsvenskan og den nederlandske Æresdivisjonen. Det er også klart for første semifinalen i håndballsluttspillet for herrer i kveld og begge kampene spilles i kveld.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Leganes - Athletic Bilbao H 2,40 (spillestopp kl 20.25)
Det gjenstår fem serierunder i La Liga og i denne dobbelen lanserer vi to hjemmeseire med lag som har alt å spille for.

Mye takket være sterke 7-7-2 på hjemmebane, er det ingen fare for at Leganes skal rykke ned. De ligger på 12. plass med 41 poeng og har sju poeng ned til Levante under streken og det er også fem lag i mellom dem. Tapte som ventet helgens bortekamp mot hardt pressede Villarreal, men spilte 1-1 mot Real Madrid i forrige hjemmekamp. Hjemmelaget har ingen spesielle fravær.

Athletic Bilbao holdt 0-0 til pause borte mot Real Madrid søndag, men tre scoringer av formsterke Karim Benzema etter pause, gjorde at baskerne måtte reise fra hovedstaden med 0-3 tap. Laget ligger på 7. plass, men har seks poeng opp til Sevilla på 6. plass som gir Europa League. Svært moderate 3-6-7 på bortebane. Sentrale Raul Garcia må sone karantene for gule kort i kveld. Forsvarspilleren Ander Capa er skadet.

1-1 og 0-0 i de to foregående sesongene i tilsvarende kamp. Hjemmelaget fjerner all tvil om nedrykk med seier i kveld. Viktige Garcia er ute med karantene for bortelaget. Vi sjanser på hjemmelaget. 2,40 på hjemmeseier er bra odds og spilles i kombinasjon med en annen hjemmeseier.  

Levante - Real Betis H 2,30 (spillestopp kl 21.25)
Med kun en seier på de ti siste seriekampene (1-4-5) er Levante veldig involvert i nedrykksstriden. Ettersom Valladolid vant sin kamp tirsdag kveld hjemme mot Girona, falt Levante ned på direkte nedrykk. Kun målforskjellen skiller til Girona på sikke plass og kun ett poeng opp til Valladolid og Celta Vigo på plassene over Girona. Levante har både Barcelona (borte) og Atletico Madrid (hjemme) igjen på terminlisten. 2-2 i de tre siste hjemmekampene og burde vel strengt tatt vunnet mot både Eibar, Huesca og Espanyol. Svært moderate 4-6-6 på hjemmebane. Midtbanespilleren Ruben Rochina ble utvist mot Espanyol søndag og soner følgelig karantene i kveld.

Real Betis var lenge med i både Europa League og Copa del Rey og hang også veldig godt med i serien. Men det tøffe kampprogrammet må ha kostet. Har nå hele ni poeng opp til Sevilla på 6. plass og med kun fem serierunder igjen, skal det veldig mye til om Betis får spille i Europa til høsten. 5-3-8 er heller ikke spesielt sterke bortetall. Midtstopper Zouhair Feddal soner karantene for gule kort, det samme gjelder for midtbanespilleren Giovani Lo Celso.

Tre strake borteseire i de tre siste tilsvarende. Hjemmelaget har alt å spille for, mens bortelaget er ferdigspilt. 2,30 på hjemmeseier er ok betaling. Vi kombinerer seier til Levante med seier til Leganes og får luftige 5,52 i odds på denne dobbelen.

Klikk her for å levere spillet


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør