Mourinho vant de seks første kampene med AS Roma, men sist helg gikk de på et overraskende 2-3-tap mot Hellas Verona.

Portugiseren har likevel fått sin beste start som manager noensinne, ifølge den britiske avisen the Mirror.

58-åringen skaffet seg et navn i fotballverdenen etter opphold i Chelsea og Manchester United, i tillegg til suksessfulle perioder i Real Madrid og Inter Milan.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Han fikk jobben som Roma-manager i sommer etter at han fikk sparken i Tottenham tilbake i april. Mourinho ledet kun Spurs i 18 måneder før det var slutt på tålmodigheten til Tottenham-eier Daniel Levy. The Special One skuffet i Nord-London, og det var dem som snakket om at trenerkarrieren hans var på vei nedover.

Men de tok skammelig feil.

Mourinho har startet å gjenoppbygge rykte sitt i Italia etter å ha fått en sterk start i Serie A. Roma står med seks seire og ett tap i alle turneringer etter at 58-åringen tok over på Stadio Olympico.

The Giallorossi ligger på femteplass i Serie A før torsdagens kamp, fire poeng bak Inter og Milan som begge har 13 poeng. Men Mourinhos menn har én kamp til gode.

Portugiserens inntreden har fått troen tilbake i klubben. Den kan han forsterke ytterligere med en seier mot Udinese torsdag.

AS Roma - Udinese

Handikap 3-veis -1 - Roma - 1 - 2,40

Kampstart torsdag 23.september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadio Olympico

Vi tror Roma vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 2,40 i odds.

Roma henger med i toppen av Serie A denne sesongen. De har vunnet tre av de fire første kampene, og vi tror de fortsetter den sterke sesongstarten hjemme mot Udinese.

Scoret tre mål i snitt per kamp

Jose Mourinhos menn gikk på smell da de tapte 2-3 mot Hellas Verona i forrige serierunde, men før den kampen sto de med seks seire på rad i alle turneringer.

Roma har scoret 21 mål på de syv første kampene så langt. Det gir et snitt på tre mål per kamp. En av dem som har kommet på scoringslisten er Tammy Abraham. Han ble hentet til Roma fra Chelsea for cirka 400 millioner kroner i sommer. 23-åringen har allerede scoret to ganger siden han kom til Stadio Olympico. Abraham slet med å spille seg inn på laget til Chelsea etter at Thomas Tuchel tok over på Stamford Bridge. Likevel ble han klubbens toppscorer med tolv mål i alle turneringer sist sesong.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Lorenzo Pellegrini er også i kjempeform. Midtbanespilleren har scoret tre mål og har én målgivende pasning så langt. Hovedstadslaget skal være for sterke for Udinese i denne kampen.

Roma har vunnet syv av de åtte siste kampene mot Udinese, og fire av seirene har vært med to mål eller mer.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Udinese har ikke imponert. De gikk målløse av banen i tolv av 38 ligakamper sist sesong - kun Cagliari, Crotone og Parma gikk målløse av banen flere ganger.

Roma skal vinne denne kampen. Laget ser ut til å være en tittelutfordrer under Jose Mourinho.

Vi tror at Roma vinner med to mål eller mer mot Udinese i torsdagens kamp. Det gir 2,40 i odds.