*Nettavisen* Sportspill.

Mourinho og Old Trafford mest populære

Foto: Martin Rickett (PA / NTB scanpix)

Det er ingen store overraskelser blant Nettavisens lesere for Premier League 2015/16.

18.07.15 15:51

Vi har kikket litt på fantasyspillerne i Nettavisen fantasyspill for den kommende sesongen, og selv om ikke alle spillerne er lagt til enda så gir vi deg noen av høydepunktene.

Her kan du sette opp ditt eget lag - helt gratis

Dyreste nye spiller: Firminho, Liverpool

Spilleren som fikk flest poeng i fjor: Aguero, Manchester City

Spilleren som flest har valgt: Aguero, Manchester City

Stadion som flest har kjøpt: Old Trafford

Mest populære manager: Mourinho, Chelsea

Drømmelaget (Spillerne som er valgt av flest):

Courtois (Chelsea)


Ivanovic (Chelsea)

Baines (Everton)

Zabaleta (Manchester City)


Hazard (Chelsea)

Sanchez (Arsenal)

Silva (Manchester City)

Coutinho (Liverpool)


Benteke (Aston Villa)

Kane (Tottenham)

Aguero (Manchester City)

Reserver:

Cech (Arsenal), Koscielny (Arsenal), Firminho (Liverpool) Costa (Chelsea)

Her kan du sette opp ditt eget lag - helt gratis

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette er artikkelforfatterens foreløpige lag, Man kan bytte på laget så mange ganger man ønsker fram til seriestart. NB! Hvis du skifter formasjon så skifter du automatisk utespillere. Innbytterne begynner ikke å virke før etter første kamp (da kan man bytte ut skadete spillere)


Fantasy Premier League

De senere årene har interessen virkelig eksplodert og Nettavisen er fra den kommende sesongen på ballen med et helt eget spill.

Hovedpremien? En VIP-tur med flyreise på business class, flott hotell og kampbillett (på VIP-tribunen) til sesongstart for Premier League 2016/17. Du velger lag og stadion, og kan også ta med deg en person!

Klikk her for å registrere deg!

I tillegg vil månedsvinnere hver eneste måned vinne flotte premier. Drakter og signerte effekter er blant det man har mulighet til å kjempe om. Alt vil bli offentliggjort på Facebook-siden til Sportspill. Der vil vi også legge ut koder som gir ekstra overganger og annet moro.

Nettavisens fantasy-spill minner veldig om andre fantasy-utgaver og du vil lett kjenne deg igjen om du har spilt noe lignende før. Likevel er det noen viktige forskjeller:

* Spillernes verdi er fast gjennom hele sesongen, selv om de bytter lag. Det kan lønne seg å gamble på spillere du tror kan skifte lag, eller som kan bli store, nye stjerner.

* Man har mye mer penger og kan kjøpe flere stjerner.

* Du har to overganger per uke.

* Man kan kjøpe stadion som generer penger – bedre stadion genererer mer penger basert på billettpriser, som igjen kan gi mer penger å kjøpe spillere for!

* Managere scorer poeng (5 poeng for seier).

Dette betyr for eksempel at du må vurdere om du skal signere Diego Costa eller satse på at Old Trafford vil gjøre forskjellen for ditt lag.

I tillegg er det, som hos andre aktører, mulig å opprette og bli med i mini-ligaer - i tillegg til den store Nettavisen-ligaen.

Noen av Nettavisens fotballeksperter vil også være med i konkurransen - klarer du å slå dem? Vit at alle på huset setter sin prestisje på spill i dette fantasy-spillet.

For å registrere deg er det bare å fylle ut noen få personalia. Det er mulig å kople opp mot Facebook og sikre enkel tilgang til skryt, heder og ære.

Er du klar for å forbløffe fantasy-Norge og sikre deg en VIP-tur du aldri vil glemme?

Klikk her for å starte

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag