Forrige sesong var Strand Larsen fast på klubblaget Groningen, noterte seg for 14 målpoeng på 30 kamper og fikk sin landslagsdebut i løpet av debutsesongen i nederlandsk fotball.

Den andre sesongen i Nederland har ikke vært like lett for 21-åringen. Iallfall ikke starten.

Onsdag er det ca 30 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her før kl. 18.00

Han scoret kun ett mål på de elleve første serierundene, men de siste ukene har det endelig løsnet for Halden-karen. Nå er han en av de heteste spissene i Nederland.

Strand Larsen har scoret i fem av de siste seks kampene, og fire av de seks scoringene hans denne sesongen har kommet på bortebane. Han scoret 1-0-målet da Groningen tapte 2-4 borte mot Heracles.

At Jørgen Strand Larsen scorer mot AZ gir 4,60 i odds

Vi tror nordmannen kan score mot AZ, men vi tror laget hans taper bortekampen mot norske AZ.

AZ Alkmaar - Groningen

Odds: AZ Alkmaar vinner og begge lag scorer - 3,40

Kampstart tirsdag 21. desember 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

AFAS Stadion

Vi tror at AZ Alkmaar vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,40 i odds

AZ Alkmaar er i kjempeform. De har klatret opp på sjetteplass på Æresdivisjon-tabellen. Klubben til nordmennene Fredrik Midtsjø og Håkon Evjen har vunnet de fire siste kampene, og de er ubeseiret i de seks siste.

Fredrik Midtsjø er en sentral spiller i AZ-laget. Han har startet 16 av 17 kamper for den nederlandske klubben denne sesongen.

Evjen er benkesliter

Situasjonen er en helt annen for den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Håkon Evjen.

I 2019 storspilte Evjen i Eliteserien i sin første sesong som fast inventar på Kjetil Knutsens Bodø/Glimt. Med 13 mål og 6 målgivende pasninger var han toppscorer for nordlendingene som endte på andreplass på tabellen.

På sine snart to år i den nederlandske klubben har 21-åringen fra Narvik fått kun 28 opptredener fordelt på alle turneringer. Han har kun startet fire ganger.

I forrige serierunde var Evjen tilbake i troppen, men han kom ikke på banen da AZ slo Willem II 4-1.

Her er hele tirsdagens oddsprogram

AZ har ikke tapt mot andre lag enn topp tre-lagene i Æresdivisjonen på nesten to måneder. Det siste tapet kom mot nettopp Groningen i oktober.

Groningen har to seire og to uavgjorte på de fire siste kampene mot AZ, og vertene har kun scoret ett mot mot Groningen på de fire kampene. Ja, Groningen vant faktisk det omvendte oppgjøret mellom disse lagene i oktober. Da vant de 2-0 på hjemmebane. Det er den eneste hjemmeseieren til Groningen denne sesongen.

Likevel tviler vi på at bortelaget tar poeng i tirsdagens kamp. AZ har vist betydelig bedre form enn Groningen de siste ukene, og vi tror de tar tre poeng i tirsdagens kamp. Med seier kan AZ klatre opp på fjerdeplass, men det er avhengig av hvordan Vitesse og Sondre Tronstad gjør det tidligere på kvelden.

Sterk hjemmestatistikk

Vertene er ubeseiret i de siste elleve kampene i alle turneringer, hvorav ti av kampene er vunnet. De har kun tapt én gang foran sine egne fans denne sesongen. Det er dårlige nyheter for et Groningen-lag som er et av de svakeste defensive lagene på bortebane denne sesongen. De har sluppet inn 20 mål på ni bortekamper.

Lørdag 25. desember er det Gulltrekning i Lotto. Her kan du levere kupongen allerede nå.

Alkmaar har scoret minst to mål i seks av de siste syv hjemmekampene. Groningen har scoret i ni av de siste ti kampene, og vi tror også at de scorer i tirsdagens kamp.

Det har vært scoret over 2,5 mål i åtte av de siste ni hjemmekampene til AZ i den nederlandske toppdivisjonen, og vi tror AZ vinner mot Groningen og at det scores tre mål eller mer i kampen.

Vi tror at AZ Alkmaar vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,40 i odds