*Nettavisen* Sportspill.

Nå da, Liverpool?

Foto: Pa Photos/Scanpix

Kan Liverpool slå Birmingham for første gang på seks forsøk? Her er dagens tippetips.

23.04.11 10:42

Lørdagskupongen byr på noen spennende kamper fra Premier League og noen litt mindre spennende kamper fra The Championship. Som vanlig er vi stø i troen på 12 rette.

Bonuspotten er oppe i 1.500.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Villa vinner
Oddstips 2: Vi tror på Chelsea
Sjekk også: Lesernes oddstips lørdag
Trav: Klosterskogen lørdag

Chelsea - West Ham
Chelsea har ikke hatt noen kjempemessig sesong, men kjemper likevel i toppen. De har kastet bort en del poeng, spesielt på bortebane, men siden alle andre også har gjort det samme er Chelsea på 2. plass, bare 6 poeng bak ligaleder Manchester United. 12-2-2 på hjemmebane er sterkt. Man har tilsynelatende endelig tatt inn over seg at det ikke nytter å ha Fernando Torres på topp så lenge han ikke scorer mål, og med Drogba, Malouda og Kalou har man inkassert 3-1 seire over West Brom og Birmingham i de to siste. Men nå er utrolig nok manager Ancelotti ute og sier at han vurderer Torres fra start i dagens kamp. Hvis det skjer og Chelsea ikke vinner, må nesten Ancelotti ta sin hatt og gå. Spennende blir det hvertfall.

Alex og Ramiers er ute, mens Ivanovic og Cole ser ut til å kunne spille tross småskader sist.

Troppen: Cech, Bosingwa, Ferreira, Terry, Luiz, Ivanovic, Zhirkov, Cole, Bertrand, Mikel, Essien, Lampard, Benayoun, Kalou, Malouda, Anelka, Torres, Drogba, Turnbull.

West Ham har 0-1-4 på de fem siste og det er dårlig nytt når man ligger på nedrykk. Men det er jevnt i bunnen, så det er ikke kjørt. Det er bare at spillet ikke sitter, man gjør knapt en kamp uten elementære feil for tiden. Sist kunne man klart ett poeng hjemme mot Aston Villa, men røk 1-2 helt fortjent etter en sen Villa-scoring. Med 2-7-7 på bortebane og ute av form er man et lett bytte for de gode hjemmelagene. I dag mangler man igjen sin viktigste spiller Scott Parker (m). O'Neil (m) og Dyer (m) er også ute.

Troppen: Green, Jacobsen, Tomkins, Upson, Bridge, Noble, Hitzlsperger, Piquionne, Spector, Ba, Cole, Boffin, Reid, Da Costa, Boa Morte, Obinna, Collison, Keane.

Nå må Ancelotti tenke på lagets og egen fremtid og starte med sine beste spillere. Man er tross alt med i kampen om gull i Premier League. West Ham skal være bortimot sjanseløse på Stamford Bridge, der de røk 1-4 i fjor. H i kamp 1.

Liverpool - Birmingham
Liverpool har løftet seg under Kenny Dalglish ledelse og spesielt hjemme på Anfield er de vanskelige å slå. Om man kommer noe høyere enn 6. plass på tabellen er likevel ikke sikkert. Andy Carroll var god i forrige hjemmekamp der man slo Manchester City 3-0, men i dag er hans deltagelse usikker. Det samme gjelder Jamie Carragher. Aurelio er ute, og fra før er Gerrard ute.

Troppen: Reina, Flanagan, Skrtel, Carragher, Robinson, Lucas, Spearing, Kuyt, Meireles, Carroll, Suarez, Gulacsi, Kyrgiakos, Wilson, Shelvey, Poulsen, Rodriguez, Cole, Ngog.

Birmingham kjemper for ny kontrakt, og har fått et bittelite pusterom etter seire over Bolton og Sunderland samt 1-1 mot Blackburn i april. På onsdag ble det dog tap 1-3 borte mot Chelsea, her ble man et par nummer for små. 2-7-7 på bortebane totalt.

Jiranek (f) er tilbake. Zigic (a) og Martins (a) er ute med skader.

Troppen: Foster, Carr, Johnson, Jiranek, Ridgewell, Parnaby, Larsson, Gardner, Ferguson, Bowyer, Jerome, Phillips, Doyle, Hleb, Fahey, Derbyshire, Mutch, Davies, Bentley, Beausejour.

Birmingham har 2-2, 0-0, 1-1 og 1-0 seier på sine fire siste besøk på Anfield. Vi har som regel stor tro på Liverpool på hjemmebane, så også i dag, men det har kostet oss noen gevinster i blant og det må ikke skje igjen. Folkerekka viser den prosentmessige tegnfordelingen 64-20-16 i skrivende stund, så la oss gardere for enda en uavgjort, noe som vil gi gode premier, skulle det slå til. Det føles sløsete, men vi markerer HU i kamp 2.

Tottenham - West Bromwich
Tottenham ligger på 5. plass, to poeng bak Manchester City. De ender trolig som nummer 5 eller 4, men forskjellen er stor, for de fire beste i Premier League er kvalifisert for Champions League. "Vi ser på en eventuell plass i Champions League som en bonus" sier manager Redknapp. Skal det bli aktuelt, må hvertfall dagens hjemmekamp vinnes, for Tottenham har igjen et par tøffe bortekamper i sesongavslutningen. Londonlaget har 8-7-1 på hjemmebane totalt og har bare vunnet 1 av sine 9 siste, alle turneringer medregnet. 3-3 mot Arsenal i londonderbyet på onsdag var underholdende, og Tottenham har scoret tre ganger i begge sine to siste hjemmekamper.

Kreative Bale er høyst tvilsom etter skade mot Arsenal. Gallas, Corluka og Kranjcar er også usikre. På skadelisten står Woodgate, King, Palacios og Hutton.

Troppen: Gomes, Cudicini, Pletikosa, Corluka, Assou Ekotto, Bassong, Gallas, Dawson, Kaboul, Lennon, Kranjcar, Pienaar, Huddlestone, Sandro, Modric, Jenas, Rose, Bale, Van der Vaart, Defoe, Pavlyuchenko, Crouch.

West Bromwich var ubeseiret under manager Roy Hodgsons ledelse frem til forrige lørdag. Da raknet det i forsvar og Chelsea fikk vinne 3-1. Carson hadde ingen god dag i målet. Men 3-4-0 på de syv før det gjør at Hodgson har berget West Bromwich, de trenger bare et par poeng til før de er helt trygge. 4-3-9 på bortebane begynner å se brukbart ut, hvertfall for et lag som var tippet på nedrykk. Det er ingen nye skader i laget denne gangen. Dorrans (m) er ute for åttende uke.

Troppen: Carson, Myhill, Jara, Reid, Zuiverloon, Olsson, Tamas, Pablo, Meite, Shorey, Cech, Scharner, Mulumbu, Brunt, Morrison, Thomas, Vela, Tchoyi, Barnes, Fortune, Odemwingie.

Nå som Tottenham ikke skal spille mot lag som Milan og Real Madrid annenhver uke lenger, kan de konsentrere seg om Premier League. De har generelt hatt et godt tak på West Bromwich opp gjennom sesongene. 1-0 ble det her i fjor, og det står 4-1-0 fordel Spurs på innbyrdes oppgjør på White Hart Lane. Hodgson og West Brom kan finne på å innta en meget defensiv rolle i denne kampen, da 0-0 vil være greit for dem. Men de slipper nesten alltid inn mål, og de ble avslørt på et par svakheter mot Chelsea sist. Selv med skader i laget tror vi Tottenham vinner. H i kamp 3.

Aston Villa - Stoke
Aston Villa har 1-0 over Newcastle og 2-1 borteseier over West Ham i sine to siste, og endelig har de begynt å klatre opp fra nedrykksstriden. Det er så jevnt denne gangen at to seire på rad har tatt dem helt opp på øvre halvdel. 7-5-4 på hjemmebane er brukbart. Nå er målet å avslutte denne sesongen med en 8. plass, i følge assistenttrener Gary McAllister. Han er i søkelyset for tiden, for manager Gerard Houllier er innlagt på sykehus og leder ikke Aston Villa i dag, det gjør McAllister.

Delph (m) er tilbake fra skade og Aston Villa har fulltallig tropp. Det ventes samme startoppstilling som sist.

Troppen: Friedel, Walker, Collins, Dunne, L. Young, Downing, Petrov, Makoun, A. Young, Agbonlahor, Bent, Marshall, Clark, Heskey, Pires, Albrighton, Reo-Coker, Cuellar, Delph.

Stoke kvalifiserte seg for FA-cup-finalen forrige helg, ved å knuse Bolton 5-0. Der møter de Manchester City, og denne finalen på Wembley blir vårens høydepunkt for Stoke City. I Premier League trengs noen få poeng til før plassen er sikret, og med 8-4-4 på hjemmebane og 3-1-12 på bortebane kan man tenkte seg hvor disse poengene skal inkasseres. Stoke har tapt alt av bortekamper i ligaen i år og knapt scoret bortemål.

Det er ingen nye skader i laget, og nå er dessuten Carew (a) tilbake etter sitt langdryge ryggtrøbbel, og Begovic (k) klar for innsats mellom stengene.

Troppen: Begovic, Sorensen, Nash, Huth, Faye, Shawcross, Wilkinson, Whelan, Wilson, Pennant, Diao, Whitehead, Delap, Etherington, Pugh, Jones, Fuller, Walters, Carew.

Dette er kupongens sikreste hjemmeseier i våre øyne, i tillegg til Chelsea. Aston Villa viser endelig hva de er gode for, mens Stoke taper nesten alt på bortebane og i tillegg flyr høyt etter 5-0 i FA-cupen. Poengene blir i Birmingham og vi markerer H i kamp 4.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Wolverhampton - Fulham
Wolves sikret plassen forrige sesong med en liten sluttspurt, og bør kunne få til noe lignende nå. Men vi glemmer ikke at de er et lag som sjelden vinner to kamper på rad, og som har skuffet gang på gang. Som for eksempel med 0-3 for Everton og 1-4 for Newcastle i de to siste. Nå ligger Wolves sist, men det er jevnt i bunnen og med 7-3-6 er man et habilt hjemmelag. De har dessuten én kamp til gode på lagene over. "Tre seire på de seks siste" er manager McCarthys mål. Da har de 41 poeng og det skal holde. Dagens kamp er en budsjettert 3-poenger.

Vingen Stephen Hunt er tilbake fra skade. Dave Edwards, Kevin Doyle og Ronald Zubar er stadig ute. Desuuten skadet Elokobi (f) seg på trening og ser ut til å stå over.

Troppen: Hahnemann, Mouyokolo, Jarvis, Craddock, Jones, Ward, Fletcher, Ebanks-Blake, Stearman, Vokes, Milijas, Hill, Hennessey, Batth, Henry, Hammill, Ebanks-Blake, Foley, Hunt, Kightly, Guedioura, Mancienne.

Fulham ligger rimelig trygt plassert midt på tabellen, og kan lande rolig med et par poeng i de siste hjemmekampene og så er denne sesongen over. De vant bare én bortekamp forrige sesong, og de har 1-8-7 på bortebane når fem runder gjenstår av årets. De to siste bortekampene er tapt, mot Everton og Manchester United. En fin bonus for Fulham er at de ligger godt an til å få sjansen til å spille i Europa League neste sesong, via en fair play-plass. Her kvalifiserer man seg ved lavt antall kort, Premier League-tabellen har ingenting å si.

Fulham-manager Mark Hughes mangler Damien Duff og som vanli Philippe Senderos, men ellers er det ingen nye fravær.

Troppen: Schwarzer, Baird, Hangeland, Hughes, Salcido, Etuhu, Duff, Davies, Murphy, Sidwell, Dempsey, Dembele, Zamora, Johnson, Stockdale, Kelly, Gudjohnsen, Kakuta.

Wolves har hatt to ukers hvile siden forrige kamp. Om det er gunstig er vi ikke så sikre på. De har vunnet 2-1 de to siste gangene Fulham har vært på besøk, og det blir sjelden borteseire mellom dagens motstandere. Vi sitter med en magefølelse som sier H, men sliter med å argumentere for hjemmeseieren. Det er skader hos hjemmelaget, og vi må lytte til fornuften også og gardere HU i kamp 5.

Blackpool - Newcastle
Blackpool kjemper for tilværelsen, men desperasjon har ikke gitt dem noen formtopp. 1-2-7 på de ti siste lukter det nedrykk av. I dag spiller man dessuten hjemme på Bloomfield Road, og her lykkes man sjelden. 4-3-9 hjemme totalt holder til en plass under streken. Men det er som sagt jevnt, og én seier er alt som trengs for å klatre et par plasseringer.

Kapteinen Charlie Adam besto sin medisinske test og er med, det er viktig for hjemmelaget. Vaughan (m) er trolig også klar og Carney (f) er eneste fravær.

Troppen: Gilks, Eardley, Cathcart, Crainey, Evatt, Southern, Adam, Varney, Taylor-Fletcher, Campbell, Grandin, Baptiste, Sylvestre, Puncheon, Vaughan, Phillips, Ormerod, Beattie, Reid, Kornilenko, Rachubka, Kingson.

Newcastle sikret plassen med ett poeng mot Manchester United på tirsdag, og nå kan de spille med senkede skuldre. Det blir ikke lett å klatre på tabellen, mens det er jevnt nedover. Hvor stor motivasjonen er for å ende som nummer 9 fremfor for eksempel 14, er usikkert. 5-3-8 på bortebane er ikke galt, spesielt ikke når man bare har scoret 12 bortemål, færrest i ligaen. De to siste reisene har gitt tap mot Aston Villa og Stoke.

Kaptein Kevin Nolan er tilbake fra suspensjon. Harper (k) og Guthrie (m) er ute. Fra før er Best, Gosling, Smith og Ben Arfa ute.

Troppen: Krul, Sodeberg, Simpson, Ferguson, Enrique, Coloccini, Williamson, S. Taylor, R. Taylor, Perch, Tiote, Barton, Gutierrez, Nolan, Ireland, Vuckic, Tavernier, Richardson, Lovenkrands, Ameobi, Ranger, Kuqi.

Innbyrdes oppgjør:

11.09.2010 Newcastle - Blackpool 0 - 2
10.04.2010 Newcastle - Blackpool 4 - 1
16.09.2009 Blackpool - Newcastle 2 - 1

Det kan være en liten fordel for Blackpool at Newcastle spilte en stor kamp så nylig som på tirsdag. Det kan også være en liten fordel for Blackpool at Newcastle ikke trenger poeng. Det er en stor fordel at Adam spiller. Men det er også alt vi kan finne av argumenter for hjemmeseieren. At man må vinne har lite å si hvis man ikke makter. Med Adam på plass og Campbell på topp mener vi likevel hjemmelaget skal ha en sjanse. Etter en tenkepause bestemmer vi oss for å gå for en litt dristig hjemmeseier i denne åpne affæren. H i kamp 6.

Sunderland - Wigan
Sunderland er i katastrofal form og det kan i verste fall koste dem plassen. Med 1-1-8 på de ti siste er man i svakest form av alle. Med 38 poeng trengs det et par til, og dagens kamp bør gi poeng for at Sunderland skal kunne føle seg trygge.

Manager Steve Bruce skal sjekke tilstanden til Welbeck (a), Richardson og Muntari nærmere kampstart og disse er usikre. Anton Ferdinand (f), Bramble (f) og Mensah (f) er trolig ute igjen. Campbell (a) og Gordon (k) er ute for resten av sesongen.

Troppen: Mignolet, Carson, Onuoha, Bardsley, Angeleri, Turner, Cattermole, Muntari, Richardson, Riveros, Henderson, Malbranque, Elmohamady, Sessegnon, Zenden, Colback, Meyler, Gyan, Welbeck, Noble, Knott, Adams, Lynch.

Wigan kontrollerte inn en viktig borteseier mot Blackpool forrige runde. Det tok dem over streken og det må ha gitt selvtillit og god stemning i en av ligaens minste klubber. 3-6-7 på bortebane totalt er ikke så ille, man tar poeng oftere enn man taper og det er det bare halvparten av klubbene i Premier League som kan si. Eneste fravær i dag er venstreback Figueroa, som er suspendert.

Troppen: Al Habsi, G Caldwell, Gohouri, Alcaraz, Watson, N'Zogbia, Diame, Moses, McCarthy, Rodallega, Stam, Lopez, Thomas, Gomez, McArthur, McManaman, Cleverley, S Caldwell, Sammon, Di Santo, Boyce, Thomas, Pollitt, Kirkland.

Wigan gjør det ofte godt mot Sunderland. Det står 6-6-2 fordel Wigan på innbyrdes oppgjør, og de har tatt poeng mot Sunderland i fem oppgjør på rad. N'Zogbia og Rodallega må spille for at vi skal gå for Wigan. Det gjorde vi sist og de vant 3-1 på bortebane. I dag møter de et lag i elendig form, med mange viktige spillere ute med skader, og dette er samtidig et lag man svært sjelden taper mot. Folkerekka viser prosentmessig fordeling av tippetengene 49-25-26, helt feil i våre øyne. Men det var dette vi håpet på, og valget blir enkelt: UB i kamp 7, ikke bare for premienes skyld, men fordi Wigan skal ha gode sjanser til poeng.

Derby - Burnley
Derby scorer mål igjen. Ikke borte mot QPR på mandag, da man spilte 0-0 mot ligalederen, men før det ble det 2-1 seier over Leeds og 2-2 mot Coventry. Man har godkjente 2-2-0 i de fire siste hjemmekampene og det skal skje veldig mye rart før nedrykk blir noen fare, da man har 9 poeng ned til streken. Mot QPR viste man styrke og satte frimerke på de mest offensive spillerne til motstander. Kjedelig men effektivt.

Manager Nigel Clough har ingen nye skader eller suspensjoner i laget. Cywka (a), Green (m), Buxton (f) og Deeney (k) er fortsatt ute.

Burnley får det bare nesten til, virker det som. Det er bare to poeng opp til Leeds på den siste play-off plassen før Leeds møter Reading etter at dette skrives, så motivajon har man nok av. To hjemmekamper på rad er vunnet, men før det hadde man 0-1-5 og da spørs det om man er gode nok til opprykk. Man har tapt 0-4, 0-2 og 0-2 i sine siste bortekamper.

Marvin Bartley (m) er suspendert. Rodriguez (a) er tilbake fra skade, men Austin (a), Paterson (a) og McCann (m) er stadig ute.

Derby har 3-2-0 på de fem siste tilsvarende. Nå er det bortelaget som har alt i spille for, mens Derby også kan ha motivasjon i å sikre plassen en gang for alle, gjerne på hjemmebane foran egne fans. Å satse på Burnley på bortebane har ikke vært lønnsomt denne sesongen, og hjemmelaget viser såpass form at vi markerer HU i kamp 8.

Hull - Middlesbrough
Hull tok en viktig 3-1 hjemmeseier over Doncaster forrige runde, og holder håpet om play-off vedlike. Det er 2 poeng opp til Leeds på 6. plass, før fredagens Championship-kamper spilles. Med 7-7-7 på hjemmebane totalt er Hull blant ligaens svakeste hjemmelag, men de har lykkes godt på reise.

Det er noe usikkerhet rundt vingen Garcia, som fikk en mindre kneskade forrige runde. Evigunge Nick Barmby (m/a) er ute med skade.

Middlesbrough tapte bortekampen mot Burnley på tirsdag, men var i fint driv før det. Noen stor sesong har det ikke vært, da man siktet mot opprykk men ender på nedre halvdel. Nedrykk er nesten ikke mulig selv om man skulle tape herfra og ut, så de fire siste kampene trenger ikke bli videre dramatiske. 5-4-12 på bortebane er ikke spesielt bra.

Emnes (a) er suspendert. På skadelisten står fortsatt Hines, Zemmama, Lita, Hoyte, Bailey, Franks og Williams.

Det går i H og U mellom disse, det ble 2-1 i tilsvarende oppgjør i 2008. Per i dag virker begge å være i brukbar form, men Hull vant sist, mens Midllesbrough tapte. Det er også Hull som har mest å spille for og minst skader i laget, og H blir valget i kamp 9.

Watford - Barnsley
Sesongen er snart over, og for Watford er det kanskje like greit. 0-2-3 på de fem siste og en plass midt på tabellen uansett hva som skjer, kan ikke være veldig inspirerende. Watford har stått for mange mål, mange overraskelser og gjort spådommer om nedrykk til skamme, så alt i alt er man nok brukbart fornøyd. Det delvis unge og litt urutinerte laget kan spille med senkede skuldre de fire siste rundene. 8-7-6 på hjemmebane totalt.

Jenkins (m) er usikker, Bryan (m) er tilbake fra skade, ellers ventes lite endringer.

Barnsley har 51 poeng, og plassen skal da være sikret hvis Scunthorpe med 40 avgir poeng i sin bortekamp mot Coventry rett etter at dette skrives. I praksis har man vært sikre på ny kontrakt en stund og har lite å spille for nå mot slutten. 3-7-11 på bortebane er stusselige saker.

McShane er dratt tilbake til Hull etter endt utlånt, og erstattes av Foster. Hassell (f) kan være tilbake. Ellers ingen nye skader eller suspensjoner.

Kjedelig spillobjekt dette, der utfallet betyr lite. Watford har spilt 2-2 mot både Norwich og Leeds i sine to siste, og kan klare minst det samme på hjemmebane i dag. HU skal holde i kamp 10.

Portsmouth - Swansea
Portsmouth har røket 0-3 for Coventry og Cardiff i sine to siste, og sesongen ser ut til å være over. Det blir en nye sesong i The Championship neste år. Manager Steve Cotterill maner til innsats i de fire siste, betydningsløse kampene. "Vi må klare å stille med 11 mann i hver kamp og gjøre vårt beste i de gjenstående kampene" sier manageren som har hatt ligaens tynneste spillerstall til disposisjon og likevel unngått nedrykk med god margin.

Mullins er tilbake etter suspensjon, Rocha er suspendert og Hreidarsson trolig ute med skade.

Swansea jager opprykk, men det blir tydeligere og tydeligere at det må skje via et play-off. De har 8-2-11 på bortebane totalt, og nettopp det å vinne bortekamper har vært walisernes store problem den siste tiden. De fire siste er tapt, selv med bortimot skadefritt lag og all mulig motivasjon. I et forsøk på å finne tilbake til borteformen har man reist et par dager i forveien for å få ekstra tid til hvile, konsentrasjon og forberedelser foran denne meget viktige kampen.

Manager Brendan Rodgers har ingen problemer med skader eller suspensjoner. Allen (m) er tilbake.

Innbyrdes oppgjør:

26.11.2010 Swansea - Portsmouth 1 - 2
24.01.2009 Portsmouth - Swansea 0 - 2

Vi trodde på Swansea borte mot Burnley sist, men røk. Vi tror de skal ha enda bedre muligheter i dag, for Portsmouth virker sluttkjørt og har tynt det samme mannskapet hardt i lang tid. Motivasjonen er definitivt hos bortelaget, og vi gir dem en siste sjanse på bortebane i dag, før de ganske sikkert vinner hjemmekampen mot Ipswich mandag. B i kamp 11.

Sheffield United - Bristol City
Sheffiled United ser ut til å følge etter byrivalen Wednesday ned i League One. Man har tapt fire av fire kamper i april, sluppet inn 2 eller 3 mål i alle sammen og resultatene kan bare tolkes på en måte: Sheffield United har gitt opp. Med 8 poeng opp til sikker plass og 12 poeng igjen å spille om, kan man hvertfall gi opp nå, for form og motivasjon finnes ikke. Dødsstøtet kom vel forrige helg da man tapte 1-3 for nedrykkskandidat Preston. Sheffield United skulle ha ressurser til å klare bedre, men står med 6-4-11 på hjemmebane totalt. Man er ute på egne hjemmesider og takker fansen for flott oppmøte og støtte, men som man selv sier det så er det i praksis umulig å unngå nedrykk nå.

Manager Micky Adams benytter anledningen til å gi en del unge spillere sjansen, nå som resultatene ikke har noe å si. Maguire, Slew og Philiskirk får trolig spilletid igjen. Mattock (f) er tilbake fra skade, mens Cresswell (a) og Evans (a) er ute igjen.

Bristol City har 0-1-2 på de tre siste og lite igjen å spille for. Play-off og nedrykk er matematisk umulig. 6-5-10 på bortebane er middels.

Kapteinen Carey (f) kan være tilbake på banen etter et rundt to måneders skadefravær. Stead (a) og Skuse (m) fikk innhopp sist og er nå aktuelle fra start igjen etter skadefravær.

Det ser åpent ut Bramall Lane denne gangen. Kanskje er det nettopp nå hjemmelaget vinner, nå som det er for sent. De skylder fansen en helhjertet innsats, og de møter et lag med null å spille for. Likevel synes vi det er vanskelig å stole på et lag som har 2-4-14 på kamper spilt i 2011 og et forsvar som lekker som en sil. HUB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 384-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 23.04.2011 15:55
1. Chelsea - West Ham H
2. Liverpool - Birmingham H U
3. Tottenham - West Bromwich H
4. Aston Villa - Stoke H
5. Wolverhampton - Fulham H U
6. Blackpool - Newcastle H
7. Sunderland - Wigan U B
8. Derby - Burnley H U
9. Hull - Middlesbrough H
10. Watford - Barnsley H U
11. Portsmouth - Swansea B
12. Sheffield Unite - Bristol City H U B

-

384-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 23.04.2011 15:55
1. Chelsea - West Ham H
2. Liverpool - Birmingham H U
3. Tottenham - West Bromwich H
4. Aston Villa - Stoke H
5. Wolverhampton - Fulham H U
6. Blackpool - Newcastle H B
7. Sunderland - Wigan U B
8. Derby - Burnley H U
9. Hull - Middlesbrough H
10. Watford - Barnsley H U
11. Portsmouth - Swansea U B
12. Sheffield Unite - Bristol City H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag