Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det ingen vei tilbake for Strømsgodset

Søndag må de ha tre poeng hjemme mot et Brann-lag uten suspenderte Vito Wormgoor.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert søndagens viktigste kamper
Tippetips: Viking ødelegger Rosenborgs medaljehåp
Oddssingel PL: Tøff bortekamp for Manchester United
Oddsdobbel Eliteserien: Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg 08
Oddssingel Eliteserien: Nå er det ingen vei tilbake for Strømsgodset
V64 Bro Park: Dobbel jackpot på galoppen
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det er klart for nest siste serierunde i Eliteserien og samtlige åtte kamper starter kl 18.00. I Premier League skal Manchester United ut i en tøff bortekamp mot Sheffield United. Her hjemme spilles også den avgjørende playoffkampen mellom Åsane og Notodden om plass i neste sesongs OBOS-liga. Ellers er det flust med kamper i både La Liga, Serie A og Bundesliga og det er også verdenscup slalåm for menn i finske Levi.

NB! Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Strømsgodset - Brann pause/fulltid H/H 3,00 (spillestopp kl 17.55)

Etter fire strake poengdelinger fikk Godset det som ventet tøft borte mot Molde for 14 dager siden. Serielederen og gullvinneren Molde ga seg ikke før det stod 4-0. I og med at Mjøndalen vant sin kamp mot Ranheim, ligger nå Godset på direkte nedrykk. Det er ett poeng opp til kvalikplassen og to poeng opp til sikker plass og i siste serierunde har Godset en steintøff bortekamp mot Kristiansund. Det ser ikke bra ut for Godset. Totalt 5-3-6 hjemme på Marienlyst. Henrik Pedersen kan i det det minste glede seg over skadefritt mannskap.

Forsvarssjefen mangler for Brann

Etter en rekke skuffende prestasjoner, vartet Brann opp med en meget solid hjemmekamp mot Odd for 14 dager siden og tok en meget fortjent 1-0 seier. Uansett har Brann vært en skuffelse denne sesongen. Står med 40 poeng og ligger på 7. plass. Brann kan i det minste skryte på seg færrest baklengsmål (26 innslupne), men samtidig er 31 scoringer nest svakest i Eliteserien. Totalt 5-4-5 på bortebane. Viktige Vito Wormgoor soner karantene søndag, mens Petter Strand og Amer Ordagic fortsatt er ute.

1-2-0 på de tre siste tilsvarende i Drammen. Brann er uten sin forsvarssjef og har lite og ingenting å spille for. Strømsgodset må ha tre poeng og vi gir drammenserne full tillit og spiller H/H til pause og fulltid til flotte 3,00 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken