Direktesport har kjøpt rettighetene til Ekstraklasa og en rekke kamper kommer til å bli vist. Alle de direktesendte kampene vil man finne her. Onsdag sender Direktesport Lechia Gdansk - Piast Gliwice (klokken 17.55) og Lech Poznan - Pogon Szczecin (klokken 20.25).

Lech Poznan mot Pogon Szczecin er onsdagens godbit fra den polske toppdivisjonen, Ekstrakasa. Serietreer Poznan må vinne om de skal holde følge med regjerende seriemester Piast Gliwice og Legia Warszawa i toppen av tabellen.

Klikk her for å levere dette tipset

Hos hjemmelaget finner vi akkurat nå Polens heteste angrepsspiller, Christian Gytkjær. Den tidligere toppscoreren i Eliteserien scoret hat-trick for halvennen uke siden borte mot Korona Kielce, men i helgens kamp mot Piast gikk han målløs av banen.

Den tidligere Haugesund- og Rosenborg-spilleren er toppscorer i den polske toppdivisjonen med 20 mål på 29 kamper. Det gir et målsnitt på 0,69 per kamp denne sesongen.

Trykk her for å se kampen mellom Lech Poznan og Pogon Szczecin fra klokken 20.30!

Dermed er han akkurat nå mer effektiv enn det Bayern München-stjernen Robert Lewandowski var da han ble toppscorer i den polske toppdivisjonen. Lewandowski scoret 17 mål på 28 kamper for Lech Poznan i 2009-2010-sesongen. Det ga et snitt på 0,61 mål per kamp. Den prestasjonen gjorde at han ble hentet til Borussia Dortmund.

Den polske landslagsstjerenen har likevel et hårfint bedre målsnitt enn Christian Gytkjær totalt i Lech Poznan. Dansken har scoret 51 mål på 97 kamper for den polske klubben i Ekstraklasa. Det gir et målsnitt på 0,53 mål per kamp. Robert Lewandowski spilte 58 kamper i Ekstraklasa i den perioden han var i Lech Poznan og scoret 32 mål. Det gir et målsnitt på 0,55 mål per kamp.

Trykk her for å se kampen mellom Lech Poznan og Pogon Szczecin fra klokken 20.30!

Lech Poznan - Pogon Szczecin (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,35 (spillestopp kl. 20.25)

Lech Poznan har funnet formen. De står med tre strake seire før onsdagens hjemmekamp mot Pogon. Ikke bare har de tre seire på rappen, men de har også unngått baklengsmål i alle tre kampene.

Klikk her for å levere dette tipset

Lech Poznan har vært soide på hjemmebane, hvor de står med fire seire på de fem siste kampene. Det eneste tapet i denne perioden kom mot serieleder Legia Warzawa.

Gjestene fra Szczecin har falt helt sammen, og de har nå kun én seier på de ti siste kampene. Pogon virker helt tannløse foran mål. Det har gått målløse av banen i tre av de fire siste bortekampene. En av kampene var mot Lech Poznan. Sist disse to lagene møttes i Poznan var 9. juni. Den gangen vant vertene 4-0.

Se kampen her!

Lech Poznan har vunnet de seks siste hjemmekampene mot Pogon, og i samtlige seks hjemmekamper har de gått til pause med ledelse. Til denne kampen må Poznan klare seg uten kaptein Thomas Rogne. Nordmannen ble utvist i forrige serierunde. Vi tror likevel at Lech er såpass mye bedre enn Pogon akkurat nå at de leder både til pause og etter 90 minutter. H/H-spillet gir 2,35 i odds. Spillestopp er onsdag kl. 20.25.

Klikk her for å levere dette tipset