Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Manchester United eneste laget i Europa som har klart dette

Manchester United er det eneste laget som ikke har tapt på bortebane i de fem beste ligaene i Europa.

Det er flere klubber i de fem beste ligaene i Europa som har tatt flere poeng borte enn Manchester United, men Ole Gunnar Solskjærs menn er de eneste som er ubeseiret på bortebane.

United er ubeseiret i de 22 siste bortekampene i Premier League (14 seire og åtte uavgjorte). Det er ny klubbrekord for Old Trafford-laget. Det siste bortetapet til United kom på Anfield mot Liverpool i januar i fjor (0-2).

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Kun Arsenal har har spilt flere bortekamper på rad i den engelske toppdivisjonen uten tap (23 kamper og 27 kamper tidligere på 2000-tallet).

Vi tror Ole Gunnar Solskjærs menn fortsetter den gode bortestatistikken mot Tottenham.

Tottenham - Manchester United 2,75 - 3,30 - 2,45 B (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United fikk det ikke til å klaffe på hjemmebane tidlig i 2020-2021-sesongen. De sto uten seier i de fire første kampene på Old Trafford, men de var mye bedre på bortebane.

De røde djevlene har ennå ikke tapt på bortebane i ligaen. Fasiten viser ni seire og seks uavgjorte, men de sterke resultatene på bortebane strekker seg tilbake til sist sesong.

United er uten tap i de 22 siste bortekampene i Premier League, og vi tror de tar sin tiende borteseier denne sesongen i Nord-London - mot Tottenham.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

En hel uke til å forberede seg

Tottenham har vært ustabile denne sesongen, men de har vist fremgang de siste ukene. Etter å ha tapt fem av seks kamper i ligaen i januar og februar, står de nå med fem seire på rad i alle turneringer før hjemmekampen mot Manchester United, som de slo 6-1 på Old Trafford i oktober. Spurs har dermed for alvor meldt seg på i racet om en Champions League-plass.

Jose Mourinhos menn gikk på trynet i Europa League sist måned, men det kan vise seg å bli en fordel for Spurs. Nå kan de konsentrere seg om Premier League. Portugiseren har hatt en hel uke til å forberede seg til søndagens kamp. Det er ikke hverdagskost denne sesongen. Han har alle spillerne tilgjengelig, bortsett fra vingbackene Ben Davies og Matt Doherty.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Football.london sine reportere mener Tottenham stiller med dette laget: Lloris; Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele; Lamela, Bale, Son; Kane.

United møtte spanske Granada torsdag i Europa League, hvor de vant 2-0, og mye tyder på at Ole Gunnar Solskjær kommer til å gjøre flere endringer på laget før kampen i London.

Solskjær gjør endringer på laget

Ifølge Manchester Evening News vil antakeligvis Dean Henderson og Fred være tilbake i startelleveren søndag. Marcus Rashford, Luke Shaw og Paul Pogba ble alle byttet inn i Spania på grunn av småskader, men alle tre kan komme til å spille mot gamlesjefen Jose Mourinhos lag

På midtbanen kommer Fred inn. Enten erstatter han Scott McTominay, eller så spiller han sammen med skotten og Paul Pogba kommer inn på kanten.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Henderson er ventet å avløse David de Gea mellom stengene.

United starter med dette laget, ifølge lokalavisen: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred, Greenwood, Fernandes, Pogba; Cavani.

Uniteds bortestatistikk er vanskelig å ignorere. Samtidig er vi overbevist om at United er lysten på revansj etter det flaue 1-6-tapet i oktober. Det burde gi United-spillerne motivasjon i massevis.

Spurs har kun vunnet seks av 28 hjemmekamper i Premier League mot United, men tre av de seirene har kommet de fem siste sesongene. Uniteds eneste seier i London mot Spurs på de åtte siste kampene kom på Wembley i 2019. Vi tror de tar en ny seier søndag. 2,45 i odds på Europas beste bortelag er absolutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset