*Nettavisen* Sportspill.

Nå kan drømmene bli til virkelighet - fredag kan du vinne 521 millioner

 

EUROJACKPOT: Espen ble Eurojackpot-millionær på fredag. Han ønsket seg tilbake til sommeren, nå kan drømmene bli til virkelighet med tur til et varmere strøk! Foto: ill: Colourbox/Norsk Tipping

I forrige uke ble Espen fra Arendal millionær i Eurojackpot. Nå har potten vokst seg større!

25.10.19 10:32

Det var ingen som stakk av med hele Eurojackpot-potten i forrige uke, men Espen fra Arendal vant den nasjonale premien på en million kroner. I tillegg vant den nybakte millionæren et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner som han kan bruke på reise de neste to årene.

Arendals nye millionær

Espen fra Arendal ble Eurojackpot-millionær forrige uke. Vinneren forteller at han ønsket seg tilbake til sommeren og en ny bil. Nå kan drømmene bli til virkelighet.

- Jeg har drømt om en ny bil, så dette passet bra. En tur til USA eller til andre varme strøk passer også perfekt. Det er godt med sol, sier arendalitten som ønsker seg tilbake til sommeren.

Nå fikk han muligheten til å oppleve en laaang sommer, med Eurojackpot forteller han til Norsk Tipping.

Fredag er det hele 390 millioner i Eurojackpot!

Spill Eurojackpot her - frist fredag kl. 19:00

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke. Maksimal førstepremiepott 90 mill. Euro. Gjeldende kurs på trekningsdag)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.