500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Sjekk hvordan du kan laste den ned - gratis.

I juni ble Norsk Tippings mobilløsning tilgjengelig for smarttelefonen Android. Dermed kan alle som har denne telefontypen nå levere spill som Lotto, Tipping og Langoddsen på mobilen.

- Vi er glade for at vi endelig kan tilby mobilløsningen vår til Android. Nordmenn er glade i duppeditter og smarte løsninger, og de forventer selvsagt at de også kan bruke mobilen til å spille med, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping til Sportspill.no.

Du kan laste ned mobilløsningen for Android, andre smarttelefoner og vanlige mobiltelefoner ved å gå inn på denne Norsk Tipping-siden. Nedlastningen er helt gratis.

Venter på iPhone
Er du iPhone-bruker, må du imidlertid vente til høsten før du kan bruke telefonen til å spille og administrere Norsk Tipping-kontoen din.

Den nye løsningen er tilpasset grafikken, brukeropplevelsene og touchfunksjonene som er på iPhone.

- Løsningen blir veldig «iPhonsk» i sitt uttrykk. Men brukerne vil kjenne igjen de vanlige funksjonene som er på plass for dagens mobilløsning, forteller Vikøren.

Appstore-problemer
Grunnen til at det tar lenger tid å få opp iPhone-løsningen er blant annet ufordringer knyttet til Appstore. Apple tillater ikke applikasjoner som tilbyr lotteri- og pengespill, og i tillegg krever selskapet en avgift for all omsetning i Appstore.

- Overskuddet vårt skal gå til samfunnsnyttige formål. Derfor har vi landet på en wap-løsning, og ikke en tradisjonell app. Wap-løsningen er heller ingen tradisjonell wap-side, da den er tilpasset designet og uttrykket som man er vant med fra iPhone, forklarer Vikøren.

- Vår første App fra Appstore vil derfor antakelig ikke inneholde muligheten for å spille, men brukerne vil få tilgang til resultatservice og en del andre funksjoner. Vi har i stedet lagt ned mye krefter i å lage en løsning for Safari-browseren, eller Chrome for den sags skyld, på mobilen, sier Vikøren.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Tippekupongen
Bestill gratis kortleser her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Følg kampene LIVE her

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook