*Nettavisen* Sportspill.

Nå kan du vinne hos Norsk Tipping kun på ditt eget navn

Hva skal vinneren hete

Nå kan du vinne 50 000 kroner til deg selv og 50 000 kroner til din grasrotmottaker.

18.05.20 08:30

Det er ikke ofte det er mulig å vinne penger kun på ditt eget navn, men for å markere Grasrotmottagerne så kan du nå vinne penger bare på eget navn. I tillegg: Din grasrotmottager kan også vinne!

I konkurransen som Norsk Tipping har lansert - Hva skal vinneren hete - ringes de tre hovedvinnerne opp på tre forskjellige dager. Dette sendes direkte på Norsk Tippings Facebook-side.

De tre sendingene er på følgende tidspunkter:

Fredag 22. mai kl. 19.00 (første trukne navn)

Mandag 25. mai kl. 19.00 (andre trukne navn)

Onsdag 27. mai kl. 19.00 (tredje trukne navn)

Den som ringes opp må ta telefonen innen ett minutt er gått, ellers går både telefonen og pengene videre til neste trukne på lista.

Slik deltar du i konkurransen

Det er altså navnet ditt som er "innsatsen" i konkurransen, og etter at du har meldt deg på er ditt fornavn et av loddene som kan bli trukket ut. Det er enkelt å delta, men husk dette:

Du må være kunde hos Norsk Tipping.

Du må ha valgt en grasrotmottaker.

Skrivemåter: Hvis du har to fornavn og skriver inn dette på påmeldingssiden, er det første navn som går inn til konkurransen. Eksempel: Jan-Erik: Her vil navnet Jan være påmeldt (uansett bruk av bindestrek).

Når et navn trekkes vil også de med tilnærmet samme navn, men ulik stavemåte, inkluderes i listen over de det kan ringes til. Eksempel: Dersom Christoffer trekkes ut, er også Christopher, Kristoffer, Kristopher m.fl. inkludert som vinnernavn.

Slik trekkes vinnerne

Det skal altså trekkes tre vinnere, som vinner 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til sin grasrotmottaker. Vinnerne ringes på de nevnte dagene.

I forkant av hver direktesending trekkes det ut et tilfeldig navn blant alle som har registrert seg i konkurransen.

Så gjøres det en ny trekning blant alle som har dette vinnernavnet for å avgjøre hvilken rekkefølge de skal ringes opp i.

De som ringes opp må ta telefonen fra Norsk Tipping innen ett minutt er gått, ellers går turen videre til neste på lista.

Eksempel: I forkant av sending nr. 1, trekkes det ut et tilfeldig navn. La oss si at det blir Per. Deretter trekkes det tilfeldig ut en vinnerliste blant alle påmeldte med navn Per. Den av disse som trekkes øverst på lista blir ringt først, og vinner 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til sin grasrotmottaker, gitt at vedkommende tar telefonen innen ett minutt.

Før sending nr. to gjøres samme prosedyre, men da med et nytt navn - før det avsluttes med et tredje navn før siste sending.

Meld deg på konkurransen her!

Det er ekstrapremier

Skulle det ikke bli ditt navn som trekkes ut før sending, er det likevel muligheter til å vinne. I hver sending venter nemlig ekstrapremier.

I tillegg til hovednavnet trekkes to ekstra navn blant alle påmeldte. For hvert navn trekkes en person.

Disse to personene vinner 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til sin grasrotmottaker.

I tillegg deles det ut premier til følgere underveis i sendingen, så det kan uansett være lurt å følge med.

Dette er Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for Norsk Tippings spillere å gi inntil sju prosent av det de spiller for til et lag eller en forening (som er registrert grasrotmottaker) de ønsker å støtte. Hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går sju kroner til grasrotmottakeren du har valgt å støtte. Det koster altså ikke noe ekstra å være grasrotgiver.

Det finnes over 30 000 grasrotmottakere i Norge, og for mange er ordningen et svært kjærkomment tilskudd. Hittil i år er over 225 millioner kroner utbetalt til disse via Grasrotandelen.

Nesten 1,3 millioner av Norsk Tippings kunder har valgt å bli grasrotgiver, men det er plass til mange flere.

Meld deg på konkurransen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag