*Nettavisen* Sportspill.

Nå kan premierekorden til Norsk Tipping knuses

Nina Rundsveen, Anne Siri Nørstebø og Ingrid Roterud Mathisen var vinnerteamet da den forrige rekordpotten ble delt ut.

Nina Rundsveen, Anne Siri Nørstebø og Ingrid Roterud Mathisen var vinnerteamet da den forrige rekordpotten ble delt ut.

Den aller største premien som noen sinne har blitt utbetalt til en nordmann kom den 20. september i år. Den rekorden kan knuses nå.

21.11.19 13:13

Det er ingen tvil om at det er en nordmann som er særdeles glad, og har et helt nytt liv etter at personen vant 443 904 560 kroner fredag den 20. september.

På den nest siste fredagen i november i 2019 kan den premierekorden bli knust. Potten til en alenevinner i Eurojackpot er nemlig på spinnville 908 millioner kroner.

Det vil i praksis bety at om du setter pengene i et normalt fond at du i løpet av 2020 vil bli milliardær, om du har så flaks at du vinner.

Sjansen er nemlig ikke den største, nærmere bestemt 1 til 95 millioner. Samtidig, sjansen om du ikke spiller er 0 til 95 millioner.

Du kan levere kupongen din her.

To nordmenn vant 20,3 millioner

Forrige fredag var det ingen spillere som hadde 5+2 rette, men til alt overmål var det åtte personer som prikket inn 5+1 rette - og dermed kunne innkassere 20,3 millioner kroner hver. To av disse var norske, og fikk en fredag de neppe glemmer med det første.

Klikk her for å spille innen fredag klokken 19:00.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag