*Nettavisen* Sportspill.

Nå kommer nedturen for Daniel Braaten

Foto: AFP/Scanpix

Monaco blir for sterke i kveld.

18.09.10 10:56

En strålende spilledag på Langoddsen lørdag der det formelig vrimler av gode spilleobjekter. Omtale av lørdagens kamper med spillestopp senest kl 15:55, finner du her . I denne artikkelen konsentrerer vi oss om menyen senere på ettermiddagen og ikke minst kveldens kamper. Og det finnes flere godbiter.

Les også:
V75 Bjerke: Sportspills travekspert tror på Duen
Oddstips del 1: Vi tror på de norske lagene
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
Tippetips lørdag: Hvem vinner i Stavanger?
Hete tips: Lesernes oddstips lørdag

Har overprestert
Vi er ikke i tvil om at et av lørdagens mest interessante spill finnes i franske Ligue 1. Daniel Braaten og Toulouse har hatt en fantastisk start på sesongen i Frankrike og topper faktisk etter fem serierunder. Hjemmeseire mot nyopprykkede Brest og Arles, samt borteseire mot Bordeaux og Nancy ga full pott etter fire spilte kamper, men sist ble det hjemmetap for normalt bortesvake St. Etienne (0-1). Toulouse har solgt sin franske landslagsspiss Pierre Andre Gignac og i hans fravær har blant annet variable Daniel Braaten tatt ansvar med tre scoringer hittil. Har noen riktig spennende spillere i midtbanespilleren Moussa Sissoko og portugiseren Paulo Machado. Uansett så tror vi Toulouse har overprestert hittil og at hverdagen innhenter trener Alain Casanova og hans lag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Ikke tapt
Monaco kan få en fin sesong og har et spennende lag. Med et av Frankrikes aller beste fotballakademier vrimler det av talenter i Monaco. Måtte tilslutt slippe superspissen Nenë (scoret seiersmålet for PSG borte mot Sevilla i Europa League torsdag), men unge Pierre Aubemayeng (to mål) har imponert stort hittil sammen med nyinnkjøpte Daniel Niculae (tre mål). Ellers er velkjente Petter Hansson og Chu Young Park to av lagets profiler. Monaco har innledet bra med 1-4-0 og hadde Marseille i kne sist, men den regjerende seriemesteren utlignet sent og kampen endte 2-2. Monaco har slik vi ser det, møtt vesentlig tøffere motstand enn Toulouse i innledningen og har et godt tak på Toulouse hjemme i fyrstedømmet (6-1-2). Vi har knalltro på Monaco dette oppgjøret og 2,20 på H kjøpes.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vi kombinerer Monaco med et klart forsterket Fiorentina i sin hjemmekamp mot Lazio. Fiorentina var klart svekket i sitt bortemøte mot Lecce sist søndag og tapte da ikke uventet 0-1. I ettermiddag får Fiorentina svært viktige Alessandro Gamberini og Juan Manuel Vargas tilbake fra karantene og hjemme I Firenze er Fiorentina sterke. Dags for at Alberto Gilardino setter igang målproduksjonen i ettermiddag, Fiorentina var gode hjemme i åpningskampen mot Napoli.

Lazio var i realiteten sjanseløse i sin første bortekamp for sesongen da de tapte 0-2 for Sampdoria. Tok en forventet hjemmeseier mot Bologna sist helg og slipper forhåpentligvis unna en vedvarende bunnstrid denne sesongen i motsetning til i fjor. Bortsett fra at gode Floccari fortsatt er skadet, har Lazio stort sett intakt mannskap.

Uansett så tror vi et forsterket Fiorentina drar dette i land og spiller H til 1,90 i kombinasjon med Monaco.

Spilleforslag lørdag kveld
Kamp 83 Fiorentina - Lazio 1,90 2,80 3,40
kamp 94 Monaco - Toulouse 2,20 2,70 2,85
Totalodds på denne dobbelen er 4,18 og vår innsats er 100 kroner
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Øvrige vurderinger lørdag kveld:

- vi var lenge inne på å lansere godtgående St. Etienne hjemme mot Montpellier. Montpellier gjorde en svært sterk sesong i fjor, men ser ikke like sterke ut i år. St. Etienne tok altså skalpen på ledende Touluose sist og har en fin vinnersjanse i kveld
- Lorient har slått Lyon hjemme og møter i kveld et skaderammet Caen hjemme. 2,00 på H kan forsøkes
- Arsenal skal ut i en svært lei bortematch mot Sunderland. Hjemmelaget har nå en fryktinngytende angrepsduo i Gyan og Bent, og slo altså Manchester City i sin forrige hjemmekamp. Skrell på Stadium of Light?
- Marcus Pedersens Vitesse Arnhem har åpnet svakt, men har forsterket laget og Pedersen er friskmeldt. Bortesvake NAC Breda bær være en overkommelig motstander og hjemmeseier kan kanskje prøves
- Hull med og uten Jimmy Bullard er en stor forskjell. Ikke utenkelig at Hull fortsetter den gode trenden mot Nottingham Forest.
- Til håpløs odds er det lett å styre unna både Milan (hjemme mot Catania) og Real Madrid (borte mot Real Sociedad).
- Merk også at hjemmesterke Valenciennes kan mangle så mange som sju faste spillere mot Lens, så vær forsiktig med denne.

Se hele langoddsprogrammet her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.