*Nettavisen* Sportspill.

Nå kommer stafettseieren for Norge

For første gang denne sesongen stiller Norge med både Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø på laget i en herrestafett. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Norge topper laget til herrenes skiskytterstafett i Ruhpolding i dag. Det skal ende med norsk seier.

18.01.19 13:52

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddsdobbel: Saftig hjemmedobbel til 4,53 i odds
Oddssingel Bundesliga: Ingen walkover for Bayern München
Oddssingel SHL:
Brynäs burde vært favoritt
V75 Bjerke lørdag:
Feiende flott omgang med Gulljackpot
V65 Jarlsberg:
Flott V65-kveld i Tønsberg
V64 Østersund:
Herlig omgang med flere godbiter
Eurojackpot fredag: Potten er på 263 millioner kroner
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Fredagens langoddsprogram er meget innholdsrikt. Det spilles blant annet kamper i engelsk Championship, i spansk La Liga, i fransk Ligue 1 og i Tyskland er Bundesliga i gang igjen etter vinterpausen, der møtes Hoffenheim og Bayern München. I Ruhpolding er det duket for stafett for menn i skiskyting. Og er det både kombinert og utfor for kvinner på menyen. Det er også smekkfullt av ishockeykamper fra hele Europa, og natt til lørdag spilles det flere kamper i NHL.

NB! Fredag er det 263 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Stafett skiskyting menn - Vinnerspill Norge - 1,70 (spillestopp kl 14.25)

For første gang denne sesongen så topper Norge laget på herrestafett i skiskyting og det jo ikke så rart så lenge VM nærmer seg.

Johannes Thingnes Bø har ikke gått noen av de to stafettene som er avviklet i verdenscupen hittil. Norge endte på 2. plass Sverige i stafetten i Hochfilzen like før jul, mens et Norge uten brødrene Bø på laget endte helt nede på 7. plass i Oberhof sist helg. I dag topper Norge laget. Og alle de som starter for Norge viste strålende takter under torsdagens sprint. Lars Helge Birkeland endte på 21. plass i går etter bra skyting og bra fart i sporet og er tilbake på 1. etappen. Vetle Sjåstad Christiansen endte på en flott 12. plass i går og går andreetappen, mens Tarjei Bø som leverte et kanonløp i går går tredjeetappen. Johannes Thingnes Bø som per nu er den klart beste skiskytteren i verden, går ankeretappen.

Det er selvsagt utfordrere til Norge i dag. Både Frankrike og Russland (som vant forrige helg) har gode lag, og heller ikke Tyskland, Østerrike eller Sverige skal utelukkes helt.

Men unngår Norge havari på standplass, har Norge det klart beste laget og slik de norske både skjøt og gikk i sporet under torsdagens sprint, er det normalt ikke snakk om saken. 1,90 på at Norge tar sin første stafettseier for sesongen er faktisk ikke så verst odds og spilles.

PS: Tidlig fredag formiddag ble oddsen på Norge senket fra 1,90 til 1,80. Litt senere i formiddag ble oddsen på Norge ytterligere senket til 1,70.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag