*Nettavisen* Sportspill.

Nå løsner det for Arsenal

Foto: Dylan Martinez / Reuters

Skadeproblemene er ikke så store lenger, og Sunderland skal slås. Her er dagens første oddstips.

16.10.11 11:09

Sportspills meny søndag
Trav: V5 Sørlandet
Oddstips 1: Nå vinner Arsenal
Oddstips 2: Rosenborg tror på gull
Tippetips: 3,1 millioner i bonuspotten!
Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

Langoddsen byr på en variert fotballmeny. Premier League, Primera Division, Serie A, Ligue 1 samt Tippeliga og Adeccoliga er best representert. Det spilles også ishockey, og fotball mange andre steder.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
61. Sogndal - Strømsgodset (0-1) H 3,90

Sogndal er gode på hjemmebane denne sesongen. Det er langt mellom målkalasene, men i dag må det være muligheter for en storseier. Godset kommer med en ganske skaderammet tropp og da lykkes de sjelden på bortebane. En klar hjemmeseier på Fosshaugane til 3,90 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
4. West Bromwich - Wolverhampton H 1,85

West Brom har ennå ikke vunnet en hjemmekamp og spillet fungerer heller dårlig. Wolves er heller ikke i form etter fire strake tap. 1,85 på hjemmeseieren synes vi uansett er for lite i det som må være en rimelig uforutsigbar kamp, der bortelaget ikke er helt sjanseløse, men heller ikke til å stole på. Tilfeldigheter vil avgjøre denne kampen og den er lett å stå over, synes vi.

Dagens spill
Det er mye å velge blant i dag også. Det er ikke ofte vi finner de klareste vinnerkandidatene i Tippeligaen, men i dag er det flere lag vi har meget god tro på. Vi gjør en sjelden vri og spiller en trippel med mulige vinnere i Tippeligaen. Det blir i dagens tips nummer to, for vi starter med et spill på Arsenal.

Følg Premier Leauge LIVE

18. Arsenal - Sunderland
Arsenal har ikke fått den beste starten på sesongen. Skader i laget og noe mangel på struktur i spillet har gjort at resultatene har uteblitt. 2-1-4 på de syv første rundene er langt under pari for en fast deltager i Champions League. Forrige bortekamp endte med tap 1-2 for Tottenham. De tre siste hjemmekampene har derimot resultert i tre seire. Olympiakos er slått 2-1 i Champions League, Bolton 3-0 i Premier League og Shrewsbury 3-1 i Carling Cup. Så kan man gjerne diskutere om disse seirene kom med stil og overbevisning slik fansen krever av Arsenal, men det viktigste er tross alt å score flest mål.

Bacary Sagna, Jack Wilshere og Thomas Vermaelen er de eneste spillerne på skadelisten og det ser lysere ut enn på lenge for Arsenal. Abou Diaby er tilbake i trening, men neppe aktuell her. Troppen:

Szczesny, Gibbs, Mertesacker, Koscielny, Song, Frimpong, Jenkinson, Ramsey, Arteta, Gervinho, Van Persie, Walcott, Fabianski, Park, Santos, Benayoun, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Miquel, Squillaci.

Sunderland lå under 0-2 etter fem minutter i forrige hjemmekamp, mot West Bromwich. Bendtner og Elmohamady satte et mål hver før pause og kampen endte 2-2. Runden før tapte de fortjent 1-2 i Norwich. Med 1-3-3 på de syv første har Sunderland startet svakere enn Arsenal, og det ser ikke så lyst i dag, da man har en del fravær i det offensive.

Nicklas Bendtner får ikke spille mot klubben han er utleid fra og er ikke med mot Arsenal. Craig Gordon og Frazier Campbell er begge kneskadet. Phil Bardsley soner sin fjerde og siste kamp. Titus Bramble er suspendert av klubben inntil videre. Troppen:

Mignolet, Westwood, O'Shea, Brown, Richardson, Turner, Laing, Cattermole, Gardner, Vaughan, Larsson, Colback, Elmohamady, Meyler, Sessegnon, Wickham, Ji, McClean, Cook.

Det står 5-4-1 fordel Arsenal på de ti siste innbyrdes. Vi spør oss hvem som skal score mål for Sunderland på Emirates, for det florerer ikke med goalgettere i Sunderlands tropp. Vi tror ikke det blir noen scoringer på dem heller, da Arsenal ser sterkere ut enn på lenge og trenger en solid seier nå. Når spillet først sitter for Arsenal, kan de vinne stort, og vi tror dette kan være kampen der det virkelig løsner. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles til 2,03 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 14.25.

18. Arsenal - Sunderland (0-1) 2,03 3,45 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag