Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal bergenseren ødelegge for Brann

Fredrik Haugen spilte 276 kamper for Brann. Onsdag kan han sende gamleklubben nærmere OBOS-ligaen.

Da Haugen terminerte kontrakten med kypriotiske AEK Larnaca i august trodde mange han skulle havne på Brann Stadion, men det skjedde ikke. Istedenfor skrev 29-åringen under for Branns nedrykksrivaler Stabæk.

Ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Etter bare å ha spilt 33 minutter for Stabæk, scoret Fredrik Haugen sitt første mål for bæringene mot Sandefjord i helgen. Stabæk vant kampen 3-0.

De står nå med 16 poeng, ett poeng bak Brann. Med seier i onsdagens hengekamp vil Fredrik Haugen sende gamleklubben ett steg nærmere OBOS-ligaen. Da vil Brann ligge på direkte nedrykksplass.

Stabæk - Strømsgodset

Stabæk vinner - 2,65

Kampstart onsdag 29. september 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

NadderudKampen vises på Discovery +

Vi tror at Stabæk vinner mot Strømsgodset. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Fredrik Haugen spilte sin første kamp fra start for Stabæk søndag, og viste at han kan bli en viktig spiller for klubben i nedrykkskampen. Bergenseren sørget for at bæringene tok ledelsen allerede etter fem minutter i Sandefjord.

De fikk det også enklere da Sandefjord fikk en spiller utvist ti minutter ut i andre omgang. Stabæk kontret inn to mål i løpet av de ti siste minuttene. Dette var bæringenes eneste seier på de fem siste kampene, og de trenger flere trepoengere om de skal overleve i Eliteserien.

Amankwah og Edvardsen er usikre.

Scorer færrest mål på bortebane

Laget ligger før onsdagens kamp på direkte nedrykksplass. Fasiten viser 4-4-11 på de 19 første kampene, og de har ligaens dårligste målforskjell 26-41.

På Nadderud står bæringene med 2-2-5 og 11-17 i målforskjell. Tromsø, som ennå ikke har vunnet på Alfheim, er det eneste laget som har svakere hjemmestatistikk. Men onsdag møter de et Godset-lag som ikke trives i Bærum.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Strømsgodset banket Sarpsborg 08 5-0 lørdag. Drammenserne er i kjempeform. De har vunnet tre av de fire siste seriekampene, og de gikk også videre i cupen etter å knust nettopp Stabæk 5-1. Den kampen ble spilt i Drammen, og spille på bortebane er noe helt annet for Godset.

Drammenserne har tapt de to siste bortekampene mot Stabæk, og vi tror også de kan gå på en smell i onsdagens kamp. Godset er det dårligste bortelaget i ligaen. De står med svake 1-2-6 på fremmed gress og har 6-19 i målforskjell. Det gjør dem til det laget som scorer færrest mål på bortebane.

Gunnarsson og Hove er usikre her, og særlig Hove vil bli savnet.

Stabæk kjemper for å overleve i Eliteserien. De vet at tre poeng i onsdagens kamp vil være svært viktig for dem. Historien mellom de to lagene på Nadderud gir bæringene håp om tre poeng. Vi tror de kan ta sin tredje strake hjemmeseier mot Strømsgodset.

Vi tror at Stabæk vinner mot Strømsgodset. Det spiller du på her til 2,65 i odds