Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad og spillerne har en hektisk periode foran seg, og råkjøret starter med seriekamp mot Flint Tønsberg onsdag. De skal spille syv kamper på 24 dager i januar. Hvis alt går som Kristiansand-laget ønsker kan det bli hele 38 kamper på dem i vinter og vår.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Likevel tror vi Vipers Kristiansand valser over Flint Tønsberg i onsdagens kamp.

Trykk her for å se kampen mellom Vipers og Flint direkte fra klokken 18.30

Vipers Kristiansand - Flint (Handikap fulltid 0-17) H 1,85 (spillestopp onsdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rema 1000-ligaen kvinner, håndball. I de to siste hjemmekampene til Vipers før EM-pausen vant Kristiansand-laget med over 20 mål. De slo Fana 45-24 og Rælingen 45-19. Nå skal de spille Champions League i helgen, og da er det kanskje noen som tror de vil hvile spillere.

Trykk her for å se kampen mellom Vipers og Flint direkte fra klokken 18.30

Vi tror ikke det. Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad vil få landslagsspillerne i gang igjen etter innreisekarantenen, og den beste måten er å spille kamper.

Flint er det nest dårligste bortelaget i ligaen. De har tapt fire av fem bortekamper. Da disse lagene møttes i høst tapte vestfoldingene med 15 mål (21-36) hjemme i Slagenhallen.

- Forventer ikke å slå Vipers

- Vi forventer ikke å slå Vipers. Målet er at vi skal spille bra og bygge grunnlag for kampen mot Oppsal. Det høres sikkert litt rart ut, men for oss blir kampen mot Vipers en treningskamp, sier Flint-trener Zarko Pejovic.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Ikke så rart kanskje. Vipers er den dominerende håndballstormakten på kvinnesidenl. De har vært fullstendig overlegne i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Sørlendingene har vunnet de ti første kampene, og de har i snitt scoret 38,4 mål per kamp.

Vipers har scoret flest mål i ligaen med 384 mål, og de har kun sluppet inn 223 mål som er minst av samtlige lag.

Trykk her for å se kampen mellom Vipers og Flint direkte fra klokken 18.30

Knepent tap i treningskamp

Det vet også oddssetterne i Norsk Tipping. Du får faktisk ikke lov til å sette penger på at det blir hjemmeseier på Sørlandet. Oddsen er 1. Setter du 1000kr ville du uansett bare fått 1000 kr tilbake.

Likevel. I en treningskamp i desember ble det et knepent 26-29-tap for Flint mot håndballstormakten fra Kristiansand. Kampen ble riktignok spilt når halve Vipers-laget spilte EM, så de kan nok forvente betydelig tøffere motstand på onsdag.

Sanne Løkka Hagen og Elise Johnsen er tilbake hos Flint, men de klarer ikke å stoppe landslagsspillerne til Vipers. Det skal være klasseforskjell mellom disse lagene.

Vi tror hjemmelaget kommer til å gi bånn gass fra start, og at de slår Flint med 18 mål eller mer onsdagens kamp. Se kampen mellom Vipers og Flint her fra kl 18.30

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset