Gå til sidens hovedinnhold

Nå topper Haaland denne tyske listen for første gang

Erling Braut Haaland er toppscorer i Bundesliga for første gang. Vi tror han topper den listen også etter lørdagens kamp.

Haalands to mål og tre målgivende pasninger mot Eintracht Frankfurt betyr at han har vært involvert i åtte av Dortmunds ni scoringer så langt denne sesongen.

Ca 14 millioner i Lotto-potten. Spill her før lørdag kl. 18.00!

Selv om 21-åringen nå har scoret 42 mål på 44 kamper i Bundesliga, er det første gang Haaland har raget øverst på toppscorerlisten i den tyske toppdivisjonen etter at han kom til Tyskland.

Freiburg - Borussia Dortmund - Erling Braut Haaland scorer 2 eller flere mål - 2.80 (spillestopp lørdag kl. 15.29)

Tror du på to Haaland-mål mot Freiburg? Her kan du levere tipset

Det har vært plenty med spekulasjoner rundt fotball-fremtiden til Erling Braut Haaland, men det virker ikke som overgangsspekulasjonene har påvirket prestasjonene til målmaskinen fra Jæren.

21-åringen scoret hat-trick i cupkampen mot Wehen Wiesbaden, og fulgte opp med to scoringer mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga forrige helg.

Han brente et par store sjanser mot Bayern München i Supercup-kampen tirsdag, og måtte gå målløs av banen. Likevel hersker det liten tvil om at den norske landslagsspissen i øyeblikket er en av verdens beste angripere. Å spille på at Haaland scorer mot Freiburg gir kun 1,47 i odds, det indikerer hvor imponerende form han er i.

Scoret to mål i ni kamper sist sesong

Vi tror Haaland kommer til å gi Philipp Lienhart og resten av Freiburg-forsvaret en hektisk kveld når Borussia Dortmund kommer på besøk lørdag. Lienhart var sentral i Freiburg-forsvaret som holdt nullen i første serierunden mot Arminia Bielefeld, etter at de hadde vunnet 1-0 mot Würzburger Kickers i første runden i cupen. Vi tror nullen sprekker mot Dortmund lørdag, og vi blir ikke overrasket om målscoreren heter Erling Braut Haaland.

Freiburgs 2-1-seier mot Dortmund sist sesong, var den første mål de gule og svarte siden mai 2010, og det var bare den fjerde på 42 møter mellom lagene i Bundesliga.

Ca 14 millioner i Lotto-potten. Spill her før lørdag kl. 18.00!

Dortmund er i superform. De har vunnet åtte kamper på rad i Bundesliga, som er en tangering av klubbrekorden fra 2011-2012-sesongen. Dortmund skal vinne mot Freiburg, og vi tror Haaland kan klare å score to mål eller flere i denne kampen. Han scoret tross alt to mål eller mer i ni kamper sist sesong, og én av dem var i hjemmekampen mot Freiburg.

Før helgens kamp har Haaland vært direkte involvert i 80 mål på 61 kamper for Dortmund, inkludert 56 på 44 Bundesliga-kamper. Det er en sensasjonell statistikk.

For å være presis, har Haaland scoret 62 og satt opp 18 på 5 007 minutter som Dortmund-spiller. På 3.563 minutter med Bundesliga-fotball har 21-åringen i snitt scoret 1,33 per kamp.

At han scorer to mål eller mer gir 2,80 i odds. Det mener vi er et interessant spill siden Haaland er i kjempeform.

Tror du på to Haaland-mål mot Freiburg? Her kan du levere tipset