*Nettavisen* Sportspill.

Nå trenger Arsenal tre poeng

FA-cupfinale til tross, det er ikke mye å feire for Arsenal for tiden. Foto: Clive Gee (Pa Photos)

Fire ligakamper uten seier har ført Arsenal utenfor topp fire. Den plassen kan de gjenerobre med seier i dag.

15.04.14 08:07

Sportspills øvrige tirsdagstips:
Oddsen: Strålende odds på Charlton
V4 Rättvik: Time Machine i førersetet

Tirsdagens langoddsprogram er krydret med kamper fra hele Europa.

Dagens langskudd
Dortmund - Wolfsburg, B 5,75

Borussia Dortmund har plutselig funnet en eventyrlig form, og har slått både Real Madrid og Bayern Munchen uten å slippe inn mål den siste uken.

Likevel ser det enda mørkt ut på skadefronten. Gundogan, Schmelzer, Bender, Subotic og Blaszczykowski er alle skadet.

Selv om de er gode på hjemmebane, har ikke Dortmund den beste statistikken på eget gress. De står med 9-2-4 på Signal Iduna Park, og har de siste tre ligakampene på hjemmebane scoret like mange mål. Det gir grunnlag til optimisme for dagens gjester.

Wolfsburg vant komfortabelt 4-1 over Nürnberg sist, og er med det kun ett poeng bak Leverkusen på Champions League-plass. Etter en litt sviktende formkurve, er de nå tilbake på sporet og står med 3-2-1 på de siste seks kampene. På bortebane denne sesongen har de levert greit, og står med 5-3-7. Det er imidlertid på eget gress de har sørget for den største poengfangsten denne sesongen.

Bas Dost, Vieirinha og Benaglio er skadet.

Det er mye på spill denne kampen, og vinneren får møte vinneren av Bayern - Kaiserslautern i finalen. Dortmund har minst å spille for utenom cupen, og kan derfor fokusere alt på dagens kamp. De fortjener favorittstempelet, men den siste ukes maktdemonstrasjoner må ha kostet mye krefter.

Wolfsburg kan utnytte nettopp det. Cup er som kjent cup, og oddsen på seier til bortelaget er for god til å overse.

Borussia Dortmund - Wolfsburg, 1,40 - 4,00 - 5,75. Innleveringsfrist er klokken 18.25.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens spill
Arsenal - West Ham, H med handicap (0-1) 1,95

Det begynner virkelig å spøke for Champions League-plassen til hjemmelaget. Fire kamper uten seier i ligaen har sørget for at Everton nå ligger på den viktige fjerdeplassen.

Everton tok en ny seier i helgen, og presset er nå på Arsenal. The Gunners har ikke tapt på the Emirates siden åpningskampen mot Aston Villa, og har veldig mye å spille for denne tirsdagen.

Som vanlig er skadelisten lenger enn et vondt år. Diaby, Özil, Ramsay, Walcott, Wilshere og Flamini er alle utilgjengelige. Sistnevnte grunnet suspensjon. Som ikke det er nok, er Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Podolski og Nacho Monreal usikre.

West Ham og Sam Allardyce har kommet trygt ned på jorden etter en fantastisk februar måned, og har nå tapt fire kamper på de seks siste rundene. Tok knepne seire mot henholdsvis Hull og Sunderland i denne perioden.

Det er jevnt i bunnen, men ellevteplasserte West Ham har god klaring til nedrykksstreken. Når sesongen er over, er de nok en middelhavsfarer. Har en akseptabel bortestatistikk, og står med 4-4-8 på fremmed gress.

Big Sam må klare seg uten Marco Borriello og McCartney. O'Brien, Collins og Nolan er usikre.

Arsenal har en tøff bortekamp i Hull neste runde, og er nok interesserte i å gjøre kort prossess av et West Ham uten særlig å spille for. At de vinner med mer enn ett mål er aldeles ikke usannsynlig, og fortjener får innsats i dag.

Arsenal - West Ham (0-1), 1,95 - 3,55 - 2,65.

Klikk her for å levere dette spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag