*Nettavisen* Sportspill.

Nå vinner Asker

Foto: (www.askerfotball.no)

Det ligger an til storseier mot Løv-Ham på det nye kunstgresset. Her er dagens første oddstips.

03.08.11 09:28

Sportspills meny onsdag
Tippetips:Vi garderer for et par overraskelser
Oddstips 1:
Vi forventer storseier til Asker
Oddstips 2:Tungt for RBK i Tsjekkia
Sjekk også:Lesernes oddstips onsdag

Det som allerede var en flott dag på langoddsen, med en rekke spennende returkamper i Champions League-kvalifiseringen, krydres ytterligere av mange utsatte kamper i Tippeligaen, Adeccoligaen, Fair Play-Ligaen og Toppserien.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Maribor var i følge våre kilder det beste laget borte mot Maccabi Haifa, men tapte 1-2. Israelerne fikk en feildømt straffe og et flaksemål. Maribor er sikre på at de skal klare å slå tilbake, på et utsolgt stadion. De har hvilt spillere til denne kampen, mens Maccabi Haifa stiller noe redusert defensivt og er tradisjonelt ikke noe stort bortelag. Maribor til 2,35 er dagens langskudd.

Dagens avslag
Formsvikten Strømmen til 1,40 hjemme mot Randaberg er så lavt at man ikke tror det er sant. Men det er det, og andre bookmakere ligger faktisk ikke høyere enn 1,46 i snitt i skrivende stund. Vi er mye nærmere å lansere Randaberg til 4,75 som et langskudd enn å spille H til 1,40. Men dette er usikre saker, og objekt 59 blir dagens avslag.

Dagens spill
Det er veldig mye som frister på programmet i dag, nesten for mye å gape over. På dager som dette er det lett å gå berserk og spille på ti forskjellige objekter. Det kan selvsagt gi fin gevinst, men det er en sunn øvelse å barbere ned vinnerlisten til de objektene man har aller mest tro på. Det gjør vi i dag, og begrenser oss til en singel og en dobbel. Dagens langskudd er også høyst spillbart, mener vi.

Asker - Løv-Ham
Adeccoliga. Asker har spilt tre meget vanskelige bortekamper på rad, og alle er tapt. 0-3 mot Hødd, 0-4 mot Ranheim og på søndag 0-3 mot Bodø/Glimt. Når man legger til 0-0-kampen hjemme mot Randaberg før disse tre, blir det fire kamper på rad uten scoring for Asker-gutta som ledet Adeccoligaen for ikke lenge siden. I dag må det scores, og det må helst vinnes. Asker var ikke dårlige på Aspmyra, det var Glimt som var veldig, veldig gode, og også heldige da Khalili satt 2-0 rett før pause og med det drepte et godt initiativ og press fra Asker i en periode før.

Keeper Lars Cramer, innlånt fra Godset, hentes tilbake til Godset, men først etter dagens kamp. Laget skal være skadefritt i skrivende stund, så vidt vi kan se.

Løv-Ham ligger sist på tabellen. De tok en fin 4-3-hjemmeseier mot bunnkollega Randaberg for to runder siden, men det var et sjeldent lyspunkt. På søndag ble det tap 0-1 for Kongsvinger, så da har løvene, som var så gode i fjor, 1-1-8 på sine ti siste. Bortetallene er 0-2-5 totalt og målscore 2-12. Tapet mot Kongsvinger var fortjent og kunne blitt langt større, hvis ikke Kongsvinger hadde sløst med sjansene. Karakteristisk nok for en klubb i motgang, klarer Ehiorobo (m) å prate på seg rødt kort i kampens 16. minutt og ødelegge for hele laget på det mest unødvendige. Han er suspendert i dag.

Løv-Ham manglet 4 millioner for å sikre driften, og det lå an til at de måtte trekke laget og permittere hele gjengen. Nå er heldigvis 3 millioner på plass, og det er satt igang kronerulling for å hente inn den gjenstående millionen før årsskiftet, og klubben fullfører sesongen. Men et slikt utenomsportslig, negativt stress er aldri gunstig. Klubben håper å få inn litt penger ved spillersalg også, og Kevin Dure (f) har trent med Rosenborg denne uken.

Dette skal Asker vinne. På det nye kunstgresset på Føyka mener vi det er duket for en storseier, når Sistek og de andre Asker-gutta møter en motstander de skal og bør slå. Løv-Ham er ikke noe dårlig lag, det så vi forrige sesong, men nå har det vært mye motgang på mange plan og spillet bærer preg av det. Vi tror overhodet ikke på noen positiv effekt av at man unngikk konkurs i tolvte time. Her ser vi for oss 3-0 eller 4-0 og spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 2,10 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

51. Asker - Løv-Ham (0-1) 2,10 3,75 2,30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.