*Nettavisen* Sportspill.

Nå vinner Fana i Trøndelag

Foto: (kxweb.no)

Vi har naturligvis sjekket statusen i Buvik og Fana, og da var vi aldri i tvil. Sjekk vårt oddstips.

06.07.12 15:24

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: 1 million ekstra i potten
V75 Momarken: Malmin gir oss kick

Fredagens langoddsprogram gir ikke gjenstand for øredøvende jubel da innholdet er magert. Totalt er det 25 spilleobjekter på dagens program. Det er U19-kamper, det er norsk 2. divisjonsfotball og den svært lite glamorøse irske fotballen som dominerer dagens liste.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Brann 2 - Flekkerøy
Branns rekrutter har stort sett levert varene hjemme på Brann stadion (4-1-1) og ligger på 7. plass i den rekordjevne 2. divisjon avdeling 2. Byrival Åsane topper i øyeblikket tabellen med 24 poeng etter sin borteseier mot Odd 2 tidligere denne uken. men den tabellteten kan Flekkerøy overta dersom de vinner på Stadion i kveld. Svært variable 3-0-3 på bortebane. Kristoffer Barmen har ute noen uker med skade, men skal i kveld spille for Brann 2 og styrker naturligvis laget. Ellers stiller Brann 2 stort sett med de samme spillerne som har bidratt for andrelaget denne sesongen. Vi kan ikke begripe hvordan Flekkerøy som har tapt halvparten av sine bortekamper, da skal prises til 1,70 i odds. 2,70 på at Branns meget lovende unggutter vinner sin femte hjemmekamp for sesongen er dagens soleklare langskudd. Hadde vi hatt singelspill på denne, hadde den trolig blitt dagens spill.

Dagens avslag
Serbia U19 - England U19
Bookmakerne og Norsk Tipping fortsetter å underprise engelske landslag i Europa. Det engelske laget mangler en drøss spillere fra det som kvalifiserte seg til dette mesterskapet og selv om Serbia fikk juling i sin første kamp mot Frankrike, klarer vi ikke å mobilisere litt energi for England her. 1,65 er for lavt.

Dagens spill
Buvik - Fana
Vi startet med blanke ark på denne kampen i formiddag, men har sjekket status med begge lagene. Buvik som er tilhørende to mil vest for Trondheim (administrasjonssenter i Skaun kommune) har foreløpig fått et brutalt møte med 2. divisjon etter sitt opprykk. Med magre fem poeng er laget helt nederst på tabellen, og har seks poeng opp til Fana som er første lag over streken. Fikk en etterlengtet opptur nest sist, da Molde 2 ble slått 5-2. Landet imidlertid med et brak forrige helg, da måtte laget reise hjem fra Lerkendal med 0-7 i bagasjen etter bortemøtet med Rosenborg 2. Har gjennomført et trenerskifte (det skjedde før Molde-kampen). Nå er det Rune Normannseth som styrer skuta. Men han har store skadeproblemer før kveldens kamp. Fra seierskampen mot Molde er Trond Ingen Kvernberg (m), Jørn Åvar Saltnes (m), Sindre Belsås (f) og Kim Roger Laugsand (f) ute med skader. I tillegg er den faste midtstopperen Espen Smith ute med skade fra tidligere.

Fana ligger altså utsatt til på 11. plass, men fikk en viktig trepoenger mot Aalesund 2 mandag (3-0). Vi foreslo spill på Fana i bortemøtet med Nardo i forrige bortekamp. Kom tidlig bakpå 0-2 der, men utlignet kjapt til 2-2 før pause. Fikk imidlertid en ny scoring i mot rett før pause og gikk til hvilen med 2-3. Til tross for at laget var klart best i andre omgang endte det 2-4. Ledet både 1-0 og 2-1 i bortemøtet mot KFUM i bortekampen før det, men endte opp med 2-3 tap. I mellom disse to bortekampene ble den sterke byrivalen Fyllingsdalen banket 3-0 hjemme på Nesttun idrettsplass.

I kveld må laget unnvære suspenderte Vehid Kocani, det er ifølge våre kilder i Fana ikke noe problem da det finnes gode erstattere. Unge Joachim Dankertsen (hengende spiss) hviles fra start i kveld, da han fikk magesjau etter Aalesund-kampen. Førstekeeper Mathias Dyngeland har vært ute de siste ukene, og er heller ikke med i kveld.

Buvik kommer naturligvis til å merke at fem spillere fra en antatt førsteoppstilling er ute i kveld. Fana (som er en av de store klubbene i Bergen) har en bred stall og tåler noen fravær veldig godt og er klart bedre enn det tabellsituasjonen indikerer. Vi mener forutsetningene er klart best for bortelaget i denne kampen og at Fana endelig får sin velfortjente borteseier (står med 0-1-5 borte før denne). Oddsen for borteseier er 1,95 og kampen kan spilles som singel. Vi setter 100 kroner på bergenslaget.

Spilleforslag fredag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 14. Buvik - Fana 2,50 3,80 1,95
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.