Gå til sidens hovedinnhold

Nabolaget millionær: - Jeg er helt satt ut!

Det var mange som vant både store og små premier fredag kveld.

Fredag 4. juni var det klart for hovedtrekning i Nabolaget. Det var en heldig kvinne fra Askim som ble Nabolaget-millionær denne uken.

- Kødder du? Herregud, utbrøt kvinnen raskt da Norsk Tipping fortalte henne om premien.

Her kan du spille Nabolaget.

Kapret både første- og andrepremie

Askim-kvinnen hadde levert Nabolaget to ganger og vant dermed hovedpremien, i tillegg til en premie for å være nærmeste nabo med seg selv. Hun endte derfor opp med totalt 1 100 000 kroner i premie.

- Nei, så artig! Jeg vant en gang to ganger 10 000 kroner i Nabolaget, da jeg hadde levert to kuponger ved en tilfeldighet. Jeg har fortsatt med det siden da, forklarte hun.

- Det blir en liten feiring i kveld. Jeg er helt satt ut, så jeg har ikke rukket å tenke på hva premien skal gå til, men den kommer godt med, fortalte hun avslutningsvis.

Vi gratulerer!

Fredagens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Askim som kunne glede seg over premier denne fredagen. Fem andre nabolag fikk en hovedvinner, og som sikret seg 100 000 kroner.

Oslo

Vestskogen i Vestfold og Telemark

Borgenhaugen i Viken

Nordbyhagen i Viken

Nedenes i Agder

Vinnersjanse hver dag

I Nabolaget deles det ut premie hver dag. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver kveld en tilfeldig Nabolaget-adresse som vinner 10 000 kroner.

I hovedtrekningen på fredager trekkes det totalt seks Nabolag-adresser. Fem av disse vinner 100 000 kroner hver, mens en vinner-adresse stikker av med toppremien på hele 1 million kroner. For å være med i hovedtrekningen på fredager må man levere Nabolaget innen klokken 19:00. Leveres en kupong på mandag innen klokken 19:00, er man med fra mandag og alle andre trekninger samme uke.

Her kan du spille Nabolaget.

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2020: 52

Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr