Juventus har vært i seks av de syv siste Coppa Italia-finalene, og dette er første gang Juventus går på banen uten å være favoritt hos Norsk Tipping.

2,70 i odds på at Ronaldo & co vinner på Mapei Stadium onsdag er sensasjonelt høyt.

I denne perioden er det kun i 2018-2019-sesongen at Juventus ikke kom seg til cupfinalen. Den sesongen ble de slått ut Atalanta i kvartfinalen. Juve har kun vunnet én av de siste syv kampene mot Atalanta.

Atalanta - Juventus 2,35 - 3,20 - 2,70 B (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Italienske cupfinale. Spilles på Mapei Stadium som er nøytral bane. Atalanta kan ødelegge for Juventus denne sesongen, ikke bare i cupen, men også i Serie A.

Atalanta er sikret topp fire i Serie A og kan gå all inn i denne cupfinalen. Juventus må vinne helgens seriekamp for å få spille Champions League neste sesong og samtidig håpe på at ikke Atalanta taper sin hjemmekamp mot Milan.

Her kan du skrape Flax på nett

Det vil i så fall være første gang på 19 år at Juve ikke spiller i Champions League.

Rekordmange cupseire

Sist sesong tapte Juve cupfinalen mot Napoli på straffespark, men da vant de Serie A. Denne sesongen er Coppa Italia siste muligheten til gigantene fra Torino å sikre seg et trofé. Vi tror ikke de vil la den muligheten gå fra seg.

Juventus er den mest suksessfulle klubben i den italienske cupen. De har vunnet 13 ganger. Roma har vunnet nest flest ganger. De har ni cuptriumfer.

Atalanta på sin side er 90 minutter fra å ta sitt første store trofé på nesten 60 år. Sist gang de vant cupen var i 1963. Det er også eneste gangen de har vunnet Coppa Italia. Vi tror de må vente litt til.

Fredag er det ca. 780 millioner i Eurojackpot-potten.

Begge lagene har besøkt denne banen tidligere i mai. Atalanta spilte 1-1 mot Sassuolo her, mens Juve knuste det samme laget 3-1 for en uke siden. Juventus har våknet i de siste kampene to kampene, og de tok en sterk 3-2-seier mot seriemester Inter i forrige serierunde.

Avskjedsgave til Buffon

Venstreback Alex Sandro er suspendert, mens Leonardo Bonucci er usikker på grunn av et vondt kne.

Både Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala feiret sitt 100. Juventus-mål i forrige uke, og det ligger an til at duoen starter på topp i cupfinalen. Juve mangler ikke alternativer offensivt. De har også det svenske stjerneskuddet Dejan Kulusevski og den spanske landslagsspissen Alvaro Morata i bakhånd.

Her kan du skrape Flax på nett

Gianluigi Buffon har vært Den gamle damens Coppa Italia-keeper denne sesongen, og vi tror han starter i mål istedenfor Wojciech Szczesny.

Atalantas Gian Piero Gasperini kan velge fra en skadefri spillertropp. Den italienske landslagsspilleren Rafael Toloi er tilgjengelig igjen, i tillegg er også toppscorer Luis Muriel friskmeldt. Vingbacken Hans Hateboer er en annen spiller som også er på plass igjen.

Å vinne trofeer ligger i klubbens DNA, og siden den ikoniske keeperen Gianluigi Buffon annonserte at han vil forlate Juve for andre og siste gang etter sesongen, vil bare en Coppa Italia-triumf være en verdig måte for lagkameratene å ta avskjed med 43-åringen.

2,65 på Juventus må være ett opplagt valg i denne cupfinalen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset