Gå til sidens hovedinnhold

Nederland gir Nord-Makedonia juling

Nederland banker Nord-Makedonia i Goran Pandevs avskjedskamp.

Nederland har spilt fire kamper mot Nord-Makedonia. Den siste gangen Nederland møtte Nord-Makedonia var i 2009 i VM-kvalifiseringen.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Den gangen vant the Oranje en overbevisende 4-0-seier. Vi tror også det kan bli mange mål i mandagens kamp.

Nord-Makedonia - Nederland (Kampvinner og antall mål) Nederland og over 3,5 mål- 2,70 (spillestopp mandag kl. 17.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Italia har imponert oss mest i gruppespillet i EM, men Nederland har spilt den mest underholdende fotballen. The Oranje har vunnet de to første kampene, og er allerede klare for åttendedelsfinalene.

Nederland har sikret seg førsteplassen i gruppen, og det kan bety at Frank de Boer gjør noen endringer på laget til denne kampen. Jurrien Timber, Owen Wijndal, Nathan Ake, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch og Donyell Malen kan alle få sjansen fra start mot Nord-Makedonia.

Nederland har sprudlet offensivt

Selv om de Boer skulle velge å rotere på mannskapet, vil Nederland fortsatt være store favoritter til å vinne denne kampen.

Nederland har tidvis lekt seg offensivt i dette mesterskapet, men i kampen mot Ukraina var the Oransje flere ganger på gyngende grunn defensivt. De Boers mannskap slapp inn to enkle mål i kampen mot Ukraina, men mot Østerrike var de mer solide bakover. Dette mye grunnet at Matthijs de Ligt var tilbake i elleveren. Juventus-midtstopperen var ute med skade i den første kampen.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Nederlenderne spiller sitt første mesterskap siden 2014, og vi tror de tar sin tredje seier på rad i gruppen i mandagens kamp mot Nord-Makedonia.

EM-debutantene vil havne på sisteplass i gruppe C, uansett hvilke resultat de oppnår i mandagens kamp på grunn av reglene om innbyrdes oppgjør. Laget har sluppet inn fem mål i de to første kampene, og vi tror de kan få det svært tøft mot et nederlandsk lag som spiller hjemme i Amsterdam.

At Nederland vinner mot Nord-Makedonia gir

Mandagens kamp blir siste gang Goran Pandev går på banen for Nord-Makedonia. Den 37 år gamle Serie A-veteranen har annonsert at han legger opp etter EM. Det betyr at kampen i Amsterdam blir ekstra spesiell for både ham og det nordmakedonske laget. Det tror vi ikke Nederland tar hensyn til. Vi tror de gir ham juling i avskjedskampen.

Målrike kamper

Nederland har scoret minst to mål i de ni siste kampene, og mandag møter de et Nord-Makedonia-lag som har fremstått svake defensivt. Alt tyder på at den nordmakedonske landslagssjefen Igor Angelovski vil fortsette med å spille med tre mann i forsvaret. Det kan bety at de nederlandske vingene vil få mye plass å boltre seg i.

Men vi tror ikke at han klarer det her. Nederland er full av selvtillit, de spiller på hjemmebane i Amsterdam og vil gjøre en god figur etter ikke å feilet i å kvalifisere seg for EM i 2016 og VM i 2018.

Lørdag er det Supertrekning i Lotto. Lever kupongen her!

Nederland er ubeseiret i de seks siste kampene. I denne perioden har Frank de Boers lag holdt nullen fire ganger. De har kun sluppet inn fire mål og scoret 19. Det gir et snitt på 3,83 mål per kamp.

Det kan bli en målrik kamp på Johan Cruijff Arena. Vi går for at Nederland vinner og at det scores over 3,5 mål i kampen. Oddsen på et slikt utfall av kampen er 2,70. Det er et greit spill på denne matchen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset