*Nettavisen* Sportspill.

Nederland taper ikke nå heller

Foto: (AFP/Scanpix)

Vi tror på en jevn batalje mellom to av VM-seminfinalistene fra 2010.

Langoddsen byr på litt av hvert denne tirsdagen. Vi finner kvalifisering til herrenes håndball-EM, svensk fotball, noe norsk fotball og enkelte privatlandskamper, samt et par objekter fra NHL og Major Soccer League.

GIF Sundsvall til 2,00 var lenge oppe til vurdering, men vi er litt dristigere og ser nærmere på privatlandskampen mellom Uruguay og Nederland.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Uruguay - Nederland
Privatlandskamp, spilles på Estadio Centenario i Montevideo. Vi får en slags repetisjon av semifinalen i VM i Sør-Afrika når to av verdens beste landslag møtes under litt mindre intense omstendigheter. Nederland vant 3-2 i VM i en spennende kamp, der Forlán og Pererira scoret for Uruguay, van Bronckhorst, Sneijder og Robben for Nederland.

Denne gangen har Uruguay hjemmebanefordel. Kampen er en viktig del av oppvarmingen til Copa America, og Uruguay stiller ventelig et sterkt lag. Uruguay har ikke briljert i sine privatlandskamper i det siste, men de vant 3-2 mot Irland etter å ha tapt 0-2 for Estland og 0-2 for Chile. I slutten av mai ble det tap 1-2 for Tyskland. Diego Forlán var stor i VM, men utover i sesongen så vi ham miste mye av formen på Atletico Madrid. Da var det mer futt i Napolis Edinson Cavani, som var nær å bli toppscorer i Serie-A. Begge kan bli å se i kveld, det er ventet at trener Tabarez sender utpå ganske likt lag som i 1-2-kampen mot Tyskland. Sevilla-spiller Caceres er frisk fra en liten skade.

Mulig startoppstilling Uruguay, fra goal.com: Muslera; Caceres, Lugano, Godin, M. Pereira; Gargano, Perez, A. Pereira; Forlan; Cavani, Suarez.

Nederland spilte nylig 0-0 mot Brasil i en vennskapskamp. Offensive brasilianere klarte aldri få hull på det nederlandske forsvaret. I EM-kvalifiseringen er Nederland suverene i gruppe E med sine 6-0-0 totalt og 21-5 i målforskjell. De har ikke tapt på ti kamper siden de røk i ekstraomgangene i VM-finalen og de har en sterkt og samspilt stamme i laget. I dag er førstevalget i mål, Stekelenburg, ikke med, det samme gjelder sentrale spillere som van Bommel, van der Vaart og Sneijder, samt de Zeeuw, Janssen og Vorm.

Mulig startoppstilling Nederland, fra goal.com: Krul; Van der Wiel, Bruma, Mathijsen, Pieters; De Jong, Strootman; Robben, Afellay, Elia; Huntelaar.

Det er morsomt å følge med på endringene i oddsen hos de store bookmakerne før denne kampen. Norsk Tipping mener Nederland er små favoritter og gir 2,40 på Nederland og 2,50 på Uruguay. For eksempel Bet365 gir 3,00 på Nederland, men bare 2,30 på Uruguay tirsdag kveld.

Men hvem vinner? Dette bør kunne bli veldig jevnt. Uruguay spiller foran egne fans og vil gjerne hevne semifinaletapet fra VM. Men vi merker oss at Uruguay bare har vunnet én av sine seks siste spilte mot europeisk motstand. Samtidig som Nederland nesten aldri taper, kun VM-finalen er tapt i nyere tid. Nederland stiller uten en del profiler, men vi kimser ikke av spillere som Huntelaar, Robben og Afellay, de er verdensstjerner. Nederland klarte 0-0 mot Brasil, og vi tror ikke de taper denne heller. 100 kroner settes på U til 2,80 i objekt 75, spillefristen er klokken 21.25.

75. Uruguay - Nederland 2,50 2,80 2,40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.